Tu už dávno nejde o hrozbu dojenia nejakej vrstvy, ale o reálnu hrozbu vystúpenia z EÚ a NATO a podhodenie Slovenska Moskve. Ak vyhrá Fico, všetko toto je možné.
Bohužiaľ, nevylučujem to.
To, že je to nepredstaviteľné neznamená, že to nehrozí.
Bohužiaľ, straší ma rok 1994, keď som každému hovoril o mojej obave, že Mečiar nielenže vyhrá voľby, ale z nich vyjde ako mučeník. Tiež mi všetci dokola hovorili, že to sa nestane. A vieme, ako to skončilo - vyhral a začalo temné obdobie. A to vtedy neboli facebooky a dezinformácie a hate speech sa šírili akurát tak pri stole v krčme. Nehovorím, že sa to určite stane aj teraz, ale skrátka nevylučujem to. Viacero prieskumov ukazuje, že polovica slovenského obyvateľstva s právom voliť (vo voľbách a v referendách) je hlúpa a poriadne popletená. To riziko tam skrátka je.
Nemusime vystupit z Unie, staci, ked ju s Ficom na cele budeme rozkladat zvnutra a bojovat proti jednote. Pre mna este horsia predstava, oslabenie nie jednej krajiny ale rovno celej Unie.
Predstav si, ze hras napr. hru Monopoly. Problem je, ze jej velmi nerozumies. Ostatni s ktorymi hras tu hru hraju velmi dobre a ty to o nich vies, alebo aspon si to myslis, ze vies. Teraz urobis to, ze sa projikujes do nich, co by si urobil, ak by si bol na ich mieste.. No ***** toho ktory tomu nerozmie. A presne takto nejak taki ludia vnimaju svet. Nechapemu ho a tak si myslia, ze ich kazdy chce ***** ze na nich zaraba a ze sa nad nich vytahuje.
Toto nemusi platit len v sirokom meritku typu USA, EU, plati to naprilad aj vo firmach, kde mas robosov a kde mas ludi v kancli. Sam som v takej praci robil a bol na oboch stanach. Robosi vnimali ludi v kancli presne tak ako som opisal hore.
Všetci ľudia západných civilizácií až na pár workoholikov a športovcov sú príliš rozmaznaní do súčasných vojnových pomerov a my Slováci sme navyše aj nesebavedomí takže sa prirodzene utiekame k politikom z ktorých srší sebavedomie a dávajú nám nádej že toto vojnové obdobie a geopolitický prerod sveta odrobia za nás.
Odvážneho sebavedomého Maťka sme samozrejme aj s jeho a sulkovou vytrvalou pomocou zlikvidovali a druhého so siláckymi rečami a sebavedomím vystupovaním na správnej strane žiaľ nemáme .
No ale pol roka je dlhá doba a keď by napr. Naď spravil takú fintu že dá odsúdiť nejakého USA vojaka za sexuálne ataky tak by možno mal šancu.
No ale pol roka je dlhá doba a keď by napr. Naď spravil takú fintu že dá odsúdiť nejakého USA vojaka za sexuálne ataky tak by možno mal šancu.
Skus rozvit tuto myslienku 😀 Dost ma zaujima ako by mal povereny minister dat odsudit USA vojaka
Neber to doslovne, to bol len príklad a možno taký ktorý sa nie veľmi pravdepodobne aj udeje. Ale pri dôslednej snahe by sa určite nejaké previnenie alebo nedostatok našiel a po dôslednom rozpytvaní v médiách by Naď rázne zakročil a demokrati by mali 2x viac hlasov.
Ono chrániť ovečky pred medveďom sa nedá bez silného a prefíkaného psa a vo vojnových časoch klamstvo nie je hriech . Aj Budaj oklamal ŠTB aby dosiahol cieľ aj keď až po 30 rokoch.
ndôvera voči eu stále pomaly stúpa a s tým sa dá pracovať.pre fica určite.postupne sa dostávame do stavu keď budeme viac platiť ako čerpať.mnohé kroky eu tomu napomáhajú.
Dnes nik este nekomentoval?
Opat si poziciam z diskusie sme.sk:
ako uz pravil moj dedo: " chlapce, ***** nie je povolanie, to je povaha"
"Tri veľké nešťastia moderných demokracií, ktoré privedú našu civilizáciu do skazy:
1. všeobecné volebné právo bez akejkoľvek nutnosti preukázať čo len minimum znalostí; 2.deštruktívna sila sociálnych médií, vďaka ktorým sú dnes hlupáci hrdí na svoju tuposť; 3. akceptácia klamstva ako "alternatívneho" názoru. Táto arogantná tenisová raketa v parlamente je toho dôkazom hodným vytesania do kameňa. A navyše si ešte myslí, že je pekná."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To, že je to nepredstaviteľné neznamená, že to nehrozí.
Bohužiaľ, straší ma rok 1994, keď som každému hovoril o mojej obave, že Mečiar nielenže vyhrá voľby, ale z nich vyjde ako mučeník. Tiež mi všetci dokola hovorili, že to sa nestane. A vieme, ako to skončilo - vyhral a začalo temné obdobie. A to vtedy neboli facebooky a dezinformácie a hate speech sa šírili akurát tak pri stole v krčme. Nehovorím, že sa to určite stane aj teraz, ale skrátka nevylučujem to. Viacero prieskumov ukazuje, že polovica slovenského obyvateľstva s právom voliť (vo voľbách a v referendách) je hlúpa a poriadne popletená. To riziko tam skrátka je.
Napr. taky Madbugie by ti hned vysvetlil...
Toto nemusi platit len v sirokom meritku typu USA, EU, plati to naprilad aj vo firmach, kde mas robosov a kde mas ludi v kancli. Sam som v takej praci robil a bol na oboch stanach. Robosi vnimali ludi v kancli presne tak ako som opisal hore.
Odvážneho sebavedomého Maťka sme samozrejme aj s jeho a sulkovou vytrvalou pomocou zlikvidovali a druhého so siláckymi rečami a sebavedomím vystupovaním na správnej strane žiaľ nemáme .
https://dennikn.sk/3301476/fica-prichytili-pri-zmanipulovani-tretej-nahravky-curillovcov-vrazili-ste-si-noz-do-brucha-nerozumiem-reagoval/?ref=tit1
Skus rozvit tuto myslienku 😀 Dost ma zaujima ako by mal povereny minister dat odsudit USA vojaka
https://dennikn.sk/3301476/fica-prichytili-pri-zmanipulovani-tretej-nahravky-curillovcov-vrazili-ste-si-noz-do-brucha-nerozumiem-reagoval/?ref=tit1
Ked to bude tomu smradovi vyhovovat, okrem vlastnej matere zaprie aj sam seba. A dav mu este bude tieskat.
Neber to doslovne, to bol len príklad a možno taký ktorý sa nie veľmi pravdepodobne aj udeje. Ale pri dôslednej snahe by sa určite nejaké previnenie alebo nedostatok našiel a po dôslednom rozpytvaní v médiách by Naď rázne zakročil a demokrati by mali 2x viac hlasov.
Ono chrániť ovečky pred medveďom sa nedá bez silného a prefíkaného psa a vo vojnových časoch klamstvo nie je hriech . Aj Budaj oklamal ŠTB aby dosiahol cieľ aj keď až po 30 rokoch.
Keď GP zistí že jeho tvrdenia boli založené na klamstve, všade na svete sa vzdá funkcie. U nás si kúpi drahší bicykel.
https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1186867122016752/
Tento papek ma skúšal na bakalárskych skúškach v 2008, ešte keď bol na Fakulte. Mne už vtedy pripadal ako drbo...
Opat si poziciam z diskusie sme.sk:
ako uz pravil moj dedo: " chlapce, ***** nie je povolanie, to je povaha"
"Tri veľké nešťastia moderných demokracií, ktoré privedú našu civilizáciu do skazy:
1. všeobecné volebné právo bez akejkoľvek nutnosti preukázať čo len minimum znalostí; 2.deštruktívna sila sociálnych médií, vďaka ktorým sú dnes hlupáci hrdí na svoju tuposť; 3. akceptácia klamstva ako "alternatívneho" názoru. Táto arogantná tenisová raketa v parlamente je toho dôkazom hodným vytesania do kameňa. A navyše si ešte myslí, že je pekná."