Vdaka za link, netreba predplatne ani (vediet) čítať;) staci mat polhodinu času a odhodlania počúvať kapitána...to nedavam, pardon, prilis sebatryznenia
Vdaka za link, netreba predplatne ani (vediet) čítať;) staci mat polhodinu času a odhodlania počúvať kapitána...to nedavam, pardon, prilis sebatryznenia
presne s tým mám problém,
nedokážem to počúvať
a som alergický aj na hlas a prejav fika, alebo ZPH, proste to nedám.
Ako som pisal minule - uz nam Zoroslav pomaly zacal ukazovat, co je realnym cielom tychto jeho videi. Odkopava sa viac a viac. Uz mame aj zlu kaviaren a progresivcov, zastavanie pana Fica, zly kapitalizmus a USA. Mozeme coskoro ocakavat aj Sorosa a Caputovu
Toto je taká absurdnosť, za ktorú by sa ani ZPH nehanbil, minimálne sa od neho inšpirovali atómovkami.
ešte mám pocit, že budeme plakať aj za ZPH, lebo toto je už spojenie atómoviek s mafiánskym videním sveta.
Vlastne sa ani nečudujem, že opozícia nestíha adekvátne reagovať,
toto je taký razantný nástup absolútnych nezmyslov, že ti zmrzne mozog,
za jeden deň 4 tlačovky hranola, ktoré ...ani nemám slov
mareno17 Nezabudajme, ze je pravoplatne odsudeny za 2 korupcne ciny. V prvom videu tricko putin team, teraz konspiracne bluznenia oi o VSZ a nejakych americanoch, pricom v skutocnosti podnik vytunelovali kumpani z vyssej kasty ako bol on v tej dobe (konkurzna mafia)...
Ubezpečujem ťa, že už tu nemáme ani jedného. Ale to samozrejme neznamená že sem stále nechodia. Primátor VK je smerák a práve z jeho iniciatívy boli migranti umiestnený v priestoroch haly prp. Až po vlne kritiky otočil ako je to pre také smerácke ***** zvykom a pravidlom.
haha,súdruh birmovaný komunista Fico bude mať čo robiť,aby tú zbierku podivných existencií udržal pokope kptn.plgr.Danko sa trochu cuká
1. novembra 2023 19:13
Andrej Danko vyhlásil, že súčasná koalícia nemusí dlho vydržať, a preto bude kandidovať do európskeho parlamentu. Predsedovi SNS prekážajú najmä ministri Hlasu, napríklad ich návrhy o povinnom očkovaní. https://dennikn.sk/minuta/3656713/?ref=mwat
Bude sranda, keď sa bude hlasovať (čoskoro) o odvolaní Eštoka 😁 to si opozícia nenechá ujsť ,,😀 či ho podrží tá vládna väčšina 79 poslancov , počítam že urazený Huliak a spol. ho nepodržia 😀
ta SNS luza si je vedoma, ze druhykrat sa do parlamentu uz nedostane, takze budu poslusne suchat nohami, hlasovat za obranne zmluvy s USA a na dezolatskych weboch nadavat na progresivcov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
článok som nečítal, ale orban urobil to isté....aj keď tu kolega vlastoch tvrdil že to tak nebolo a progresívna chamraď to nepochopila
Danko pre HN: Nesúhlasím s tým, čo Fico podporil v Bruseli, prekvapilo ma to. Treba jedno rozprávať a aj konať
https://hnonline.sk/tv/relacie/doslova/96113004-danko-pre-hn-nesuhlasim-s-tym-co-fico-podporil-v-bruseli-prekvapilo-ma-to-treba-jedno-rozpravat-a-aj-konat?utm_source=piano-esp&utm_medium=push&utm_campaign=16964
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
presne s tým mám problém,
nedokážem to počúvať
a som alergický aj na hlas a prejav fika, alebo ZPH, proste to nedám.
Ktovie, kedy budu menit logo?
https://www.facebook.com/prezziden/posts/pfbid0i4gXcfvn2edb26VTXUjb5AjEfkB2dREmq2srSTt7dHWdHVVgrRC6xoAwRZ2Sw83zl
https://www.facebook.com/prezziden/posts/pfbid0i4gXcfvn2edb26VTXUjb5AjEfkB2dREmq2srSTt7dHWdHVVgrRC6xoAwRZ2Sw83zl
Toto je taká absurdnosť, za ktorú by sa ani ZPH nehanbil, minimálne sa od neho inšpirovali atómovkami.
ešte mám pocit, že budeme plakať aj za ZPH, lebo toto je už spojenie atómoviek s mafiánskym videním sveta.
Vlastne sa ani nečudujem, že opozícia nestíha adekvátne reagovať,
toto je taký razantný nástup absolútnych nezmyslov, že ti zmrzne mozog,
za jeden deň 4 tlačovky hranola, ktoré ...ani nemám slov
1. novembra 2023 19:13
Andrej Danko vyhlásil, že súčasná koalícia nemusí dlho vydržať, a preto bude kandidovať do európskeho parlamentu. Predsedovi SNS prekážajú najmä ministri Hlasu, napríklad ich návrhy o povinnom očkovaní.
https://dennikn.sk/minuta/3656713/?ref=mwat