Vidiet, ze Fico je z protestov nervozny. Jeho posledna tlacovka bola plna vyhrazok a nervozity (nepozeral som, nemam na take zaludok, len cital reportaz). Pelle s Dankom su novy Matovic-Sulik. Danko dotiahol do vlady rozne frakcie, ktore treba "nejak uspokojit" a spravil mu takyto pruser s nehodou. Zaroven vedia, ze bez SNS stratia vacsinu, takze Danko si vyskakuje. Nema to lahke s ich kontrolovanim a nevyhnutne to potrebuje, lebo hra o vsetko.
Parafrazujem klasika: Nikto nema Fica radsej, ako ma Fico Fica. On nie je clovek, ktory dokaze zit v base, alebo co i len v chudobe a bez moci. Uz len pomyslenie na to je mimo jeho komfortnu zonu a trebe ho do nej tlacit. Lebo vieme, ze akykolvek clovek zacne konat iracionalne a robit chyby mimo tejto zony. Treba na neho zvysovat tlak stale viac!
Bolsevik mohol robiť štrajky.
My nemôžeme...
Môže si nasr ... Lebo je to ústavné právo sa zhromažďovať a vyjadriť nesúhlas..
A to sa kedysi pchal na ústavný súd... Boh ochraňuj tento štát pred boľševikmi ..
Ideme aj nabudúce, nech mu aj bajpas rozdrapi od nervov..
Má to zmysel lebo kvôli štrajkom sa situácia zviditelnuje a určite mu západ kladie nepríjemné otázky...
Ideálne nápisy na transparent čo netreba prekladať, napr stop mafia tomu rozumie každý na svete.
Neozivuj ho. Ja vždy, keď dôjdem domov (a je jedno, či s olejovou čiarou alebo stvornožky) tak si dám aspoň pol litra tvrdého alkoholu a 2 piva na zahasenie smädu a oslavu toho, že som to úspešne zvládol aj tentokrát.
Najviac zabil komentár k článku na FB a je v tom celá podstata SmeroHlasu:
To mi nejak nevychádza buď oj3bávajú západ alebo národ…
Moj komentár: Fakt je taký, že všetkých oj3bávajú (národ, západ, svojho voliča, čitateľov dezinfo občianskych médií a ľudí s "lepším vlastným názorom"), len aby naši ľudia mohli kradnúť.
JFK kedysi povedal ze sloboda a demokracia nie je bez chyb, ale nikdy u nich nemuseli stavat mury aby ludia neutekali prec. (narazka na berlinsky mur a byvale rezimy)
My sme mali ostnate ploty a straze pripravene strielat...
Toto som vcera cital na hlavnych spravach, chudaci dvojzubci tam v diskusii boli velmi smutni ze ako to ich idol myslel, a ze preco sa bavi s amikmi a kedy konecne uz zacne konat a vystupime z eu aj nato. A zacinaju mat taky nejasny pocit ci ich nahodou vo volbach neoyebkal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Máš pravdu, no ťažko sa dá nemlcat pri tých klamstvách, nepravdach, polopravdach a uskokoch.
A veď on to 'zvacsa nečíta'
"Citam zvacsa len komenty ked ma niekto oznaci ostatne samozrejme ze necitam takze neviem ocom ste sa tu bavili."
Parafrazujem klasika: Nikto nema Fica radsej, ako ma Fico Fica. On nie je clovek, ktory dokaze zit v base, alebo co i len v chudobe a bez moci. Uz len pomyslenie na to je mimo jeho komfortnu zonu a trebe ho do nej tlacit. Lebo vieme, ze akykolvek clovek zacne konat iracionalne a robit chyby mimo tejto zony. Treba na neho zvysovat tlak stale viac!
My nemôžeme...
Môže si nasr ... Lebo je to ústavné právo sa zhromažďovať a vyjadriť nesúhlas..
A to sa kedysi pchal na ústavný súd... Boh ochraňuj tento štát pred boľševikmi ..
Ideme aj nabudúce, nech mu aj bajpas rozdrapi od nervov..
Má to zmysel lebo kvôli štrajkom sa situácia zviditelnuje a určite mu západ kladie nepríjemné otázky...
Ideálne nápisy na transparent čo netreba prekladať, napr stop mafia tomu rozumie každý na svete.
https://youtube.com/shorts/c39u38jLNC0
Blaha nie je pan, on je sudruh !!!
https://domov.sme.sk/c/23267984/semafor-prezil-nakrutili-sme-rekonstrukciu-nocnej-jazdy-andreja-danka.html
Bratislava je taká veľká dedina... už mám potvrdené na 100%, že bol ožratý. Ačohenty, vrátime sa k Lipšicovi?
Slopensko je maličká dedina.
https://www.aktuality.sk/clanok/24157EK/premier-fico-rokoval-s-americkou-delegaciou-kongresu/
Najviac zabil komentár k článku na FB a je v tom celá podstata SmeroHlasu:
To mi nejak nevychádza buď oj3bávajú západ alebo národ…
Moj komentár: Fakt je taký, že všetkých oj3bávajú (národ, západ, svojho voliča, čitateľov dezinfo občianskych médií a ľudí s "lepším vlastným názorom"), len aby naši ľudia mohli kradnúť.
https://youtube.com/shorts/GWRXNYHYZ4U
https://plus7dni.pluska.sk/nasa-fikcia/zaujme-koalicie-danko-chce-obetovat-zastavat-post-prvej-damy-pellegrini-tradicne-vaha?itm_brand=plus7&itm_template=hp&itm_modul=nasa-fikcia&itm_area=nasa-fikcia
prva dama
My sme mali ostnate ploty a straze pripravene strielat...
Riesenie je poslat fanatikov komunizmu do ruska.
Letenka nie je lacna, ale lacnejsia ako skody, ked tu zostanu a budu skodit ako volici a voleni.
https://www.aktuality.sk/clanok/24157EK/premier-fico-rokoval-s-americkou-delegaciou-kongresu/
Toto som vcera cital na hlavnych spravach, chudaci dvojzubci tam v diskusii boli velmi smutni ze ako to ich idol myslel, a ze preco sa bavi s amikmi a kedy konecne uz zacne konat a vystupime z eu aj nato. A zacinaju mat taky nejasny pocit ci ich nahodou vo volbach neoyebkal
..a hlavne nadavat na tepleho Pelegriniho a ospevovat Ha-ra-bi-na
"Pan Fico, toto je posledny krat co som vas volil, velmi ste ma sklamali..."
Diverzna vojna