"“Slovensko jednoznačne podporuje Ukrajinu, ktorá by mala byť celistvá v medzinárodne uznaných hraniciach. Toto je naša pozícia a odsudzujeme jasné porušenie medzinárodného práva narušením tejto integrity zo strany Ruskej federácie,” uviedol Blanár."
a dvojzubi dezolovia na HS sa idu z toho zblaznit
samozrejme ze smer je zumpa, ale aspon v tomto sa mi paci, ako ich vo volbach vsetkych oklamali
Blanár nevie, čo trepe, jeho statusy do azbuky nikto nepreloží, Ficove už preložené sú.
Po prezidentkinom prejave pozeral na šéfa, niečo v zmysle "tlieskame, netlieskame?",
ale nakoniec sa neudržal a omylom zatlieskal https://youtu.be/sR7Xbdpa47I?t=1916
som celkom zvedavý, akým faux-pas alebo pruserom skončí to stretnutie v Uzhorode (ak vôbec bude), lebo prípravy a vyjadrenia sú velkohube, silácke, vôbec nie diplomatické.
A aké dvojité reči budú po.
Na inú tému, skrátene, parafrázujem, MinKult stiahlo všetky novšie povolebne príspevky z FB, lebo nemali protokolárne odovzdané správcovské heslo a nevedeli zabezpečiť bezpečnosť, buahaha,
Predbiehaju sa s kapitánom semaforom v produkcii čonajneuveriteľnejších výmyslov.
MegaLOL! Trafena hus zagagala.
Ministerstvo kultúry podáva v zastúpení generálneho tajomníka Služobného úradu Lukáša Machalu trestné oznámenie pre petíciu za odstúpenie ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej.
Zas si prasatá vytreli s paragrafom črevo, tentokrát petičným. Jak za socíku to tu je, ešte chýba kosák a kladivo.
samozrejme ze smer je zumpa, ale aspon v tomto sa mi paci, ako ich vo volbach vsetkych oklamali
Myslím, že si z toho ťažkú hlavu nerobia. Už boli aj týpci z Republiky s nazi tetovaniami klásť vence červenej armáde, kotleby hľadajúce homosexuálne orgie po internete alebo predseda SNS milujúci orbana snivajuceho o veľkom Maďarsku a na preferenciách sa to neprejavilo. Závislosť na fetovaní praudy z netu následne tlmia borovičkou a zapijaju bažatnom alebo corgoňom z PET fľaše.
Padla tu otazka, co by mali na UA s tym nasim mafianom robit. Je to uplne jednoduche:
ZATKNUT, STRCIT DO DIERY A ZAHODIT KLUC!
Hotovo, vybavene. A keby sa nahodou niekto pytal kde je, odpoved je nevieme. Ved my ani nie sme U-krajina, my sme vlastne podla kretenov Rusko, tak sa chodte spytat do Moskvy, kde je...
Myslím, že si z toho ťažkú hlavu nerobia. Už boli aj týpci z Republiky s nazi tetovaniami klásť vence červenej armáde, kotleby hľadajúce homosexuálne orgie po internete alebo predseda SNS milujúci orbana snivajuceho o veľkom Maďarsku a na preferenciách sa to neprejavilo. Závislosť na fetovaní praudy z netu následne tlmia borovičkou a zapijaju bažatnom alebo corgoňom z PET fľaše.
Navyse, kto si este pamata dobu davno zabudnute, ked hs, vysielac, lsns a podobne bojovali proti zlym zlym vladam komunistu roberta fica a tym budovali svoju slavu a volicsku zakladnu.
Aj pomyleny brasko si vo svojej mysli nahovoril roky dozadu, ked som si po asi 3 jeho vetach uvedomil ze je hrdy nasledovatel nackovskych stran, a vykrical mi "ze tak ty teda podporujes komunistov fica a spol, je mi to jasne". Z toho co viem, stale je minimalne rovnaky nasledovatel, a nepochybujem, ze si stale mysli ze som/bol som podporovatel fika/komunisti a spol.
A takto nejak bohuzial vyzera myslimze velmi velka cast populacie. Vsak sa staci pozriet - psychicke problemy a spotreba psychoaktivnych lieciv je na svk extremne vysoka, uz od cias cssr. Bohuzial, realne je malo ludom pomozene/posunu sa niekam mimo bludnuch kruhov. A nas vzdelavaci system, a spolocnost celkovo, tomu len priklada dalsie a dalsie polienka.
Viaceré európske krajiny po nástupe Ficovej vlády prestali so Slovenskom zdieľať citlivé spravodajské informácie o ruskej vojne proti Ukrajine alebo o Číne
Úprimne, až kým som to nepočul vo večerných správach, stále som dúfal že to trestné oznámenie je len nejaký neškodný Zomri alebo Emefka žart. Doplnkové informácie ma ale kruto vyviedli z omylu a "kybernetický incident" na FB, keď mám oprávnenie zmazať všetky posty za posledný kvartál no zároveň mi chýbajú "korektne odovzdané heslá" na kontrolu nastavenia admin zóny (aby som si bol istý že nikto neoprávnený nemá k obsahu prístup) to celé zaklincoval. Je celkom utrpenie, keď sa v systéme pohybuje záškodník čo píše obsah, ktorý je svojou tuposťou na nerozoznanie od mojich myšlienok a jediná možná oprava je zmazať úplne všetko. Ale asi ešte väčšie je, keď v súbehu s týmto faux-pas a stavom za hranicami náhle obnovím spoluprácu s RUS a BLR umelcami, aby bolo celkom jasné že rozumu mám skoro ako kapitán
Nečudo, že ukrajinská strana zrušila aj zvyčajnú tlačovú konferenciu po stretnutí premiérov. Toto preventívne embargo je oprávneným diplomatickým gestom premiéra Denysa Šmyhaľa pred očakávaným škandalóznym posolstvom Roberta Fica.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"“Slovensko jednoznačne podporuje Ukrajinu, ktorá by mala byť celistvá v medzinárodne uznaných hraniciach. Toto je naša pozícia a odsudzujeme jasné porušenie medzinárodného práva narušením tejto integrity zo strany Ruskej federácie,” uviedol Blanár."
Po prezidentkinom prejave pozeral na šéfa, niečo v zmysle "tlieskame, netlieskame?",
ale nakoniec sa neudržal a omylom zatlieskal
https://youtu.be/sR7Xbdpa47I?t=1916
A aké dvojité reči budú po.
Na inú tému, skrátene, parafrázujem, MinKult stiahlo všetky novšie povolebne príspevky z FB, lebo nemali protokolárne odovzdané správcovské heslo a nevedeli zabezpečiť bezpečnosť, buahaha,
Predbiehaju sa s kapitánom semaforom v produkcii čonajneuveriteľnejších výmyslov.
Ministerstvo kultúry podáva v zastúpení generálneho tajomníka Služobného úradu Lukáša Machalu trestné oznámenie pre petíciu za odstúpenie ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej.
Zas si prasatá vytreli s paragrafom črevo, tentokrát petičným. Jak za socíku to tu je, ešte chýba kosák a kladivo.
ZATKNUT, STRCIT DO DIERY A ZAHODIT KLUC!
Hotovo, vybavene. A keby sa nahodou niekto pytal kde je, odpoved je nevieme. Ved my ani nie sme U-krajina, my sme vlastne podla kretenov Rusko, tak sa chodte spytat do Moskvy, kde je...
Navyse, kto si este pamata dobu davno zabudnute, ked hs, vysielac, lsns a podobne bojovali proti zlym zlym vladam komunistu roberta fica a tym budovali svoju slavu a volicsku zakladnu.
Aj pomyleny brasko si vo svojej mysli nahovoril roky dozadu, ked som si po asi 3 jeho vetach uvedomil ze je hrdy nasledovatel nackovskych stran, a vykrical mi "ze tak ty teda podporujes komunistov fica a spol, je mi to jasne". Z toho co viem, stale je minimalne rovnaky nasledovatel, a nepochybujem, ze si stale mysli ze som/bol som podporovatel fika/komunisti a spol.
A takto nejak bohuzial vyzera myslimze velmi velka cast populacie. Vsak sa staci pozriet - psychicke problemy a spotreba psychoaktivnych lieciv je na svk extremne vysoka, uz od cias cssr. Bohuzial, realne je malo ludom pomozene/posunu sa niekam mimo bludnuch kruhov. A nas vzdelavaci system, a spolocnost celkovo, tomu len priklada dalsie a dalsie polienka.
https://dennikn.sk/minuta/3788786/
https://www.facebook.com/1523571007/posts/10231422147686565/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://dennikn.sk/minuta/3789516/
https://dennikn.sk/minuta/3789657/