k tomu, kto koho voli a aka je vekova struktura, u nas na dedine (vychod) skoro 50% ludi volilo smerohlas, zial nie su medzi nimi len dochodcovia a krcmovi ludia, ale vela mladych. A kto raz ma v hlave nastavene, z akehokolvek dovodu, ze tento je ten spravny a ten druhy je zlo, tak nie je mozne ho prevratit, aj ked ideme partia spolu bikovat, tak aj ked racionalne a realne zdovodnis alebo vyvratis fakty, stale si bude volit tu svoju stranu ci sa nieco zmenilo, nezmenilo, kto tam je, lebo....proste lebo (napr. SNS). Jeden mozno priklad za vsetky, moj spoluziak zo zakladky (39 rokov), v case covidu chodil vsade bez ruska, covid neexistuje, vakciny su vymyslene, ja nebudem nic dodrziavat a vsetci co mi nieco zakazuju mi mozu fukat praskovy cukor do zadku....otec mu zomrel na covid, mama sa z toho dostala LTT na poslednu chvilu, jeho sestra taktiez...mal to z prvej ruky, ze to nie je vymyslene, bol priamo v centre s tymi najhorsimi dosledkami, ale svoj postoj nezmenil a asi tyzden dozadu sa hrdo chvalil na fb fotkou seba a zeny spolu s Huliakom v lesackom obleceni pri polovacke....co k tomu viac dodat a takychto ludi je strasne vela. a takychto prikladov by som vedel dat viac
ze volia smerohlas dochodcovia, to by som este vedel pochopit. Nezostava im vela rokov zivota, chcu peniaze hned a nepotrebuju mysliet na buducnost (ak im nezalezi na detoch a vnucatach). Ale ze ich volia aj mladi ludia, je nepochopitelne. Ked to napisem cynicky, dochodcovia sa dalsich volieb mozno nedoziju. Ale sucasni mladi budu volit este velakrat a to je strasidelne.
Opominate odveky boj proti liberalizmu, nie "za nieco" ale "proti niecomu". Ako starozakonici bojovali proti liberalnemu Kristovi, katolici proti reformatorom, proti hlasovaciemu pravu zien, proti zruseniu otrokarstva atd.
Aktualny boj s liberalmi zacali konzervativci uz v 50tych rokoch v USA a trva dodnes. Dnesna slovenska scena je podla mna o tom istom. Ziadne zmeny ohladom prirody, migracie, rovnopravnosti - bojuju PROTI. Ludia kludne akceptuju aj Trumpa, Putina, Fica aj s ich "drobnymi" chybami, no predovsetkym su chraneni proti "liberalnym" zmenam.
K súdruhovi generálnemu prokurátorovi len tolko "chce se mi blejt"
8. februára 2024 14:59
K skráteniu premlčacích lehôt Maroš Žilinka pred poslancami vyhlásil, že „je to legitímne právo navrhovateľa“. Koalícia presadzuje v novele Trestného zákona výrazné skrátenie lehôt, vďaka čomu by boli premlčané kauza Gorila, emisná kauza, ale aj prípady Miroslava Výboha, Petra Žigu z Hlasu či Petra Kažimíra.
„Slovensko neuvidí takmer miliardu eur z plánu obnovy, kým vláda Fica a Pellegriniho nevysvetlí Európskej komisii svoje problematické kroky. Nejde len o promafiánsky balíček, ale aj o zvyšovanie dôchodkov a porušovanie výdavkových limitov,“ povedal Šimečka.
Všetko pekné. Ja som poukázal iba na 1 jediný príspevok, sú ich tísíce, desiatky tisíc. Takto zasratý je celý internet, hádam okrem diskusií na Denníku N, kde môžu prispievať iba predplatitelia, aj debata tu má ešte akú takú úroveň. No a čo je najhoršie, že výsledky volieb odrážajú, ako keby nevolili ľudia, ale tí boti. Resp. snažím sa vám nastaviť budíček, že tých botov sledujú jednoduchí a starí ľudia bez kritického myslenia a preberajú od nich morálne hodnoty a názory. Následne títo neštastní ľudia idú reálne voliť a máme Zlovensko ...
Ti boti su nasadeni nie preto, aby presvedcili tych na druhej strane...ti uz su presvedceni. Skor maju podkopat moralku druhej strany, pretoze navodzuju dojem, ze vacsina je proti tebe. Niektori potom zacnu pochybovat sami o seba, dalsi to mozu vzdat pre pocit marnosti.
Maju navodit pocit masovej nadradenosti ich nazoru.
Treba si vsak uvedomit, ze mlciaca vacsina na internetove diskusie nechodi. Trolov, ktorych poznam ja tak im staci TV, im staci, ze kamarat povedal, im staci, ze im nieco pride emailom, alebo na whatsapp a oni si casto precitaju len nadpis, vidia fotku...to im staci.
Malokedy citaju cely clanok a nikdy necitaju diskusiu.
Skus sa s nim obcas pobavit, budes prekvapeny.
Takže hotovo,78 kolesíkov poslušne stislo tlačítko za,určite podla svojho najlepšieho vedomia a svedomia,hajzli
17:45 - NR SR: Koalícia schválila bez problémov aj celú novelu v druhom čítaní. Za bolo 78 z 87 prítomných poslancov. Opozícia sa vo veľkej miery naschvál do hlasovania nezapojila.Pellegrini následne otvoril tretie čítanie. Do rozpravy sa prihlásilo 54 poslancov, zväčša opozície.
Ked to schvalia, mozme ist vykradnut fica, jeho novy byt dostaneme za to len domace vazenie, home office
A na jazdenie si aspon konecne kupim nejaky smart trenazer
Ked to schvalia, mozme ist vykradnut fica, jeho novy byt dostaneme za to len domace vazenie, home office
idem s tebou. Ja robim na home office a uz par dni premyslam, ci je to horsie, nez domace vazenie
Po schválení novely Trestného zákona bude premlčaná aj vražda študenta Daniela Tupého, upozorňuje denník SME. Aktuálne sa pritom začal súdny proces s podozrivým vrahom, advokátom Adamom Puškárom. Polícia ho obvinila 18 rokov od skutku.
Jeho advokátka Michaela Matušíková nechcela premlčanie komentovať skôr, ako nebude novela definitívne schválená.
Staronový slovenský premiér Robert Fico (Směr) na nic nečeká a snaží se moc v zemi uchopit pevně a hlavně rychle. Politoložka a socioložka z Filozofické fakulty Univerzity Komenského v Bratislavě Soňa Szomolányiová jej řadí po bok například Viktora Orbána nebo Donalda Trumpa, které označuje za spin autokraty: „Jejich prvořadým cílem v politice je zabezpečit si svou beztrestnost,“ popisuje v rozhovoru pro iROZHLAS.cz a Radiožurnál.
Desítky tisíc slovenských občanů minulý týden protestovaly proti záměrům vlády premiéra Roberta Fica zrušit Úřad speciální prokuratury a změnit trestní právo. „Změny jsou to brutální a já toto slovo nepoužívám často. Navrhují i velké snižování sazeb za korupci a jiné majetkové trestné činy a zkrácení promlčecí doby. De facto se to rovná generální amnestii,“ upozorňuje právník a novinář Tomáš Němeček pro Český rozhlas Plus.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aktualny boj s liberalmi zacali konzervativci uz v 50tych rokoch v USA a trva dodnes. Dnesna slovenska scena je podla mna o tom istom. Ziadne zmeny ohladom prirody, migracie, rovnopravnosti - bojuju PROTI. Ludia kludne akceptuju aj Trumpa, Putina, Fica aj s ich "drobnymi" chybami, no predovsetkym su chraneni proti "liberalnym" zmenam.
menopriezvisko1234
8. februára 2024 14:59
K skráteniu premlčacích lehôt Maroš Žilinka pred poslancami vyhlásil, že „je to legitímne právo navrhovateľa“. Koalícia presadzuje v novele Trestného zákona výrazné skrátenie lehôt, vďaka čomu by boli premlčané kauza Gorila, emisná kauza, ale aj prípady Miroslava Výboha, Petra Žigu z Hlasu či Petra Kažimíra.
https://dennikn.sk/minuta/3818189/
https://www.aktuality.sk/nazivo/q14GiY0BqlaiEVhu_9iS
https://www.aktuality.sk/clanok/Zkf0wLQ/europska-komisia-pozastavila-slovensku-cerpanie-takmer-miliardy-eur-z-planu-obnovy/ predpokladam ze chunta zareaguje na "chybajuce" prachy zvysenim dani, ako vzdy.
Novinari zavrazdeni putlerovym rezimom, trochu to nieco pripomina.
Ti boti su nasadeni nie preto, aby presvedcili tych na druhej strane...ti uz su presvedceni. Skor maju podkopat moralku druhej strany, pretoze navodzuju dojem, ze vacsina je proti tebe. Niektori potom zacnu pochybovat sami o seba, dalsi to mozu vzdat pre pocit marnosti.
Maju navodit pocit masovej nadradenosti ich nazoru.
Treba si vsak uvedomit, ze mlciaca vacsina na internetove diskusie nechodi. Trolov, ktorych poznam ja tak im staci TV, im staci, ze kamarat povedal, im staci, ze im nieco pride emailom, alebo na whatsapp a oni si casto precitaju len nadpis, vidia fotku...to im staci.
Malokedy citaju cely clanok a nikdy necitaju diskusiu.
Skus sa s nim obcas pobavit, budes prekvapeny.
17:45 - NR SR: Koalícia schválila bez problémov aj celú novelu v druhom čítaní. Za bolo 78 z 87 prítomných poslancov. Opozícia sa vo veľkej miery naschvál do hlasovania nezapojila.Pellegrini následne otvoril tretie čítanie. Do rozpravy sa prihlásilo 54 poslancov, zväčša opozície.
https://www.youtube.com/watch?v=9DUqmmE4Auc&ab_channel=Denn%C3%ADkN
idem s tebou. Ja robim na home office a uz par dni premyslam, ci je to horsie, nez domace vazenie
Jeho advokátka Michaela Matušíková nechcela premlčanie komentovať skôr, ako nebude novela definitívne schválená.
Náhodička pohodička. Únos štátu v priamom prenose
To bude tych vyše 100% na pomstu...
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/zadna-pliziva-autokratizace-fico-pri-ukrajovani-svobod-sprintuje-popisuje_2402060620_jgr
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/fico-slovensko-korupce-tomas-nemecek-rozhovor_2402041200_afo
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/nizsi-tresty-a-rychlejsi-promlceni-slovensti-poslanci-schvalili-kontroverzni_2402082040_nel