Attila sam povedal ze by bol blby ak by nejaku reklamu nevzal… ze on odpromuje aj hajzlak ak mu zaplatia…no a tu sa preratal….. jedna spolupraca ho stala inu spolupracu…
Tak uz to proste chodi. za mna super krok od renaultu. A v podstate mi je jedno ci promoval korcoka alebo pelleho… ak raz ma v podmienkach ze znacka si vyzaduje apolitickeho ambasadora.. ma byt apoliticky.
On akosi nepochopil ze on je v podstate “znacka” ktora robi promo inym znackam. A tie znacky nechcu aby on ako znacka bol politicky angazovany. Nikoho netrapi co si mysli attilka ako sukromna osoba a mysliet a hovorit moze hocico ako sukromna osoba. Lenze on pouziva seba ako “reklamny priestor”takze v ponimani socialnych sieti, on nieje sukromna osoba.
Je to tak u vela sportovcov, ze sa nesmu politicky vyjadrovat… citali ste niekde, ze fudbalivi velikani podporovali politiku alebo taky Sagan a ini cyklisti?
Matúš Bakyta, psychológ: Dovolím si byť v odpovedi veľmi osobný, keďže tieto emócie a smútok teraz intenzívne prežívam aj ja. Keď som sa v nedeľu v noci zobudil a prečítal si výsledky volieb, bol som rád, že mám doma liek proti úzkosti. Ten mi pomohol zvládnuť tú prvú obrovskú vlnu sklamania, pomohol mi ešte na pár hodín zaspať a v kútiku duše dúfať, že to bol iba zlý sen. Ráno som bol vďačný, že môžem objať manželku a psíka, hoci sme obaja boli z tých správ zdrvení.
Mne osobne pomáha, keď takéto ťažké chvíle strávim pár hodín sám v tichu. A až potom sa viem o tom s niekým rozprávať. Pre iných môže byť úľavné to zdieľať, vyplakať sa či inak bezpečne prejaviť emócie. Čo určite neodporúčam, je byť veľa online, zavretí vnútri, piť alkohol. Ja sa dnes určite pôjdem prejsť do prírody, urobím niečo na záhrade, večer zatelefonujem pár blízkym. Rád by som mal viac motivačných výrokov pre ľudí, ktorí sa tu necítia bezpečne, či sú „len“ znechutení, ale momentálne, žiaľ, nemám.
Je to tak u vela sportovcov, ze sa nesmu politicky vyjadrovat… citali ste niekde, ze fudbalivi velikani podporovali politiku alebo taky Sagan a ini cyklisti?
Najlepsie, ze on porusil zmluvu, takze poskodena strana je sponzor a on je vinnik. Za peniaze im robi bodorov primitiv hanbu..
Co cakat od vybuchanej gebule...do zapasu s vemolom o nom nevedel nikto,a zrazu vyskakuje s nim prihlupla reklama vsade,je to hnoj,ktory nedal spolocnosti abs ziadnu ridanu hodnotu,napr typek z SHMU,kereho Tárajba vyhodil po vzore feferonov
Áno, celkom pekne ho tam pozvŕtal. Zo strany Eštoka samozrejme zľahčovanie a akože nad vecou, ale rozporovať prakticky nevedel nič. Závodský sa mu úplne vysmieval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak uz to proste chodi.
On akosi nepochopil ze on je v podstate “znacka” ktora robi promo inym znackam. A tie znacky nechcu aby on ako znacka bol politicky angazovany. Nikoho netrapi co si mysli attilka ako sukromna osoba a mysliet a hovorit moze hocico ako sukromna osoba. Lenze on pouziva seba ako “reklamny priestor”takze v ponimani socialnych sieti, on nieje sukromna osoba.
Cela story.
Clanok po volbach: (cely prispevok Bakytu z clanku je aj dole)
https://dennikn.sk/3928033/ako-zvladnut-hnev-frustraciu-ci-uzkost-po-volbach-radia-odbornici-a-odbornicky-na-dusevne-zdravie/?cst=79ad651a49c0d4f0dbecb34fa3738fb542266b3ddaf9d22a47832cd94300ac05
Reakcia premiera:
https://dennikn.sk/minuta/3929114/
https://dennikn.sk/blog/3930583/fakt-nam-uz-drbe-v-tejto-krajine/
Protireakcia:
https://dennikn.sk/3932040/psycholog-na-ktoreho-utoci-fico-otazku-ci-nam-tu-drbe-by-som-bral-ako-jeho-sebareflexiu/?cst=64ebebc65faacc0995567de9f91addbf10c3035e631c0303a56dba97fc2f155a
Matúš Bakyta, psychológ:
Dovolím si byť v odpovedi veľmi osobný, keďže tieto emócie a smútok teraz intenzívne prežívam aj ja. Keď som sa v nedeľu v noci zobudil a prečítal si výsledky volieb, bol som rád, že mám doma liek proti úzkosti. Ten mi pomohol zvládnuť tú prvú obrovskú vlnu sklamania, pomohol mi ešte na pár hodín zaspať a v kútiku duše dúfať, že to bol iba zlý sen. Ráno som bol vďačný, že môžem objať manželku a psíka, hoci sme obaja boli z tých správ zdrvení.
Mne osobne pomáha, keď takéto ťažké chvíle strávim pár hodín sám v tichu. A až potom sa viem o tom s niekým rozprávať. Pre iných môže byť úľavné to zdieľať, vyplakať sa či inak bezpečne prejaviť emócie. Čo určite neodporúčam, je byť veľa online, zavretí vnútri, piť alkohol. Ja sa dnes určite pôjdem prejsť do prírody, urobím niečo na záhrade, večer zatelefonujem pár blízkym. Rád by som mal viac motivačných výrokov pre ľudí, ktorí sa tu necítia bezpečne, či sú „len“ znechutení, ale momentálne, žiaľ, nemám.
Najlepsie, ze on porusil zmluvu, takze poskodena strana je sponzor a on je vinnik. Za peniaze im robi bodorov primitiv hanbu..
Rytmus je tiez na koni.
https://www.aktuality.sk/clanok/AusCOK0/raper-rytmus-bol-par-dni-pred-volbami-na-urade-vlady-islo-o-romske-projekty-a-slobodu-slova-hovori/
Ale prave som nahodou na tento starsi clanok narazil. To je vysvetlenie (postoju Rytmusa aj Vegha):
https://dennikn.sk/3268497/ludia-blizki-bodorovi-a-rytmus-v-dozornej-rade-kto-riadi-mma-organizaciu-spajanu-s-podvodom/?cst=6e37093180f92bba8022d8884313b1ea46bb92836c138e27f487271df59b7455
Minimálne 1,4milióná voličov to aj tak nepresvedčí a oni budu #allformilan už navždy
Fico k verejnosti o Pellem:
Nechajte ho plnit ulohu prezidenta hlavy.
Fico k verejnosti o Pellem:
Nechajte ho plnit ulohu prezidenta hlavy.
Ale toto sme tu uz predsa mali, prezidenta halvy statu.
Harakter sa kúpiť nedá, ale curva sa dala vždy kúpiť.