Ochránkár v čiernom s tmavými okuliarmi sa správa divne
pred útokom má pravú ruku pod sakom - niečo tam skrýva - myslel som, že zbraň
ale tasí ako posledný a zbraň má na druhej - pravej strane.
Prijde mi to ako z holywoodu, najprv trubia do sveta ze bude nejaky snem v handlovej a potom toto.
Este aj utocnik ma nieco s "duhou", no proste nahoda asi.
Matovic pocas kovidu riadne vytocil daleko viac ludi, a ziadna strelba nebola.
Skor by som tipoval ze matovic bude obetou atentatu, ako hocikto iny. https://twitter.com/visegrad24/status/1790762361290145904
Zachranari vzdy tak pomaly chodia a hned zakryvaju, ked pacient ma krizovy stav?
A ochranka hned nereaguje, caka kym utocnik vystriela cely zasobnik, alebo co ?
Na videu viacere vystrely sa odrazaju od asfaltu.
Zda sa vam to normalne ? Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Huji Blaha a Granko uz pluju siru na media, opoziciu, tie za to mozu. Vsetko uz vysetrili, vsetko vedia. Spinavci. Nie aby ukludnili situaciu, este prilievaju do ohna. 🤮
Zdá sa, že nahlásený útočník slovenského premiéra Roberta Fica, spisovateľ Juraj Cintula, bol spájaný s proruskou polovojenskou skupinou Slovenskí branci (SB). Ich vodcu dokonca vycvičili ruskí bývalí vojaci Specnaz.
Už to začína chytať finálnu formu:
Na Fica bol spáchaný atentát. Postreleného premiéra previezli do nemocnice. Progresívno-liberálni politici a celá slovenská opozícia spoločne so Sorosovými mimovládkami, RTVS, korporátnymi médiami a umelcami vyhecovali vášne a vyhrotili nenávisť v spoločnosti do šialeného extrému
Kalinak tvrdi, ze Fico je vo vaznom stave a operacia stale prebieha. Preco mu neverim? Je to v rozpore so zdrojom TA3. By som si celkom tipol, ze len dramatizuje, aby situaciu este viac vyhrotil.
Obávam sa, že takýmito "prkotinami" sa borci na čele rozhodne nedajú vyrušiť. Dnešná udalosť je jednoducho strašný prúser - ale dosť pomohla potvrdiť fakt, že dementi dlhodobo šíriaci nenávisť nimi skutočne sú, nie je to žiadne bezdôvodné osočovanie. A keď to zaklincujú "novou politickou vojnou" ešte skôr ako prebehli prvotné vyšetrenia v BB, tam už ani veľmi nie je na ich adresu čo dodať ...
Alebo takto - koment z idnes
Ochranka katastroficky selhala, měla nechat konflikt bejt a dál ho neeskalovat; případně vyzvat útočníka, aby usedl k jednacímu stolu. Použitím násilí jen potenciálně prodloužila konflikt.
Týpek je svojimi názormi na migrantov a Rómov skôr v spektre SNS, navyše paktoval s proruskými Slovenskými Brancami.
Keby sa tým nedláždila cesta k protofašistickej diktatúre, tak by to bol skôr prapodivnoúchvatný bizár.
K ochranke...pozrite si atentat na Reagana ako sa spravala v minulom storoci ochranka pri podobnej situacii.
Okamzite bol obklopeny strazcami, vtiahnuty do auta a auto do par sekudn ficalo prec. T o by som pustal ako naucne video ako sa to ma robit.
Toto nase je ako to nerobit.
Ti nasi nimandi tam pobehovali jak splaseni pri aute, reakcie mali jak ja po 6. pive, sak tam skoro 2s jeden z nich nic nerobil, ako keby to v zivote necakal.
Pripomina mi to podobne fopaaaa ceskej ochranky, ked na Klausa vtedy strielal typek s gulickami, tiez sa kukali nanho ako puci chvilu a keby to bola ozajstna zbran ma to Vasek uz davno za sebou.
Okamzite by som vsetkych vyrazil, zaujima ma ako to suhajko estokovie bude riesit a ci to bude mat nejake dosledky.
Poznamka pod okdaj...na Ta3 bola tlackova a vedla suhaja stal niekto podobny Kalinakov, ale reku nebude to on, hlas iny, tvar strhana.
Az po 10 min som si uvedomil, ze je to on.
Neviete co so sebou porobil? Bol na plastike, ci co? Manzelka tvrdi, ze ma nove zuby minimalne.
Prisiel mi velmi zubozeny a nevierim, ze ho tak skormutila ta strelba.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pred útokom má pravú ruku pod sakom - niečo tam skrýva - myslel som, že zbraň
ale tasí ako posledný a zbraň má na druhej - pravej strane.
Este aj utocnik ma nieco s "duhou", no proste nahoda asi.
Matovic pocas kovidu riadne vytocil daleko viac ludi, a ziadna strelba nebola.
Skor by som tipoval ze matovic bude obetou atentatu, ako hocikto iny.
https://twitter.com/visegrad24/status/1790762361290145904
Zachranari vzdy tak pomaly chodia a hned zakryvaju, ked pacient ma krizovy stav?
A ochranka hned nereaguje, caka kym utocnik vystriela cely zasobnik, alebo co ?
Na videu viacere vystrely sa odrazaju od asfaltu.
Zda sa vam to normalne ?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
najma ak samotna obet pred tymto varovala par tyzdnov naspat.
priamo v meste nie ale samozrejme, že možno sem-tam ...
https://twitter.com/MSimecka/status/1790777010760843534
https://twitter.com/IvanKorcok/status/1790777532137996437
https://twitter.com/nexta_tv/status/1790793026815611113
Čítajte viac: https://www.sme.sk/minuta/23330628/policia-ziada-media-aj-verejnost-o-zdrzanie-sa-nenavistnych-komentarov
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23330457/robert-fico-strelba.html
Ak sa z toho dostane, tak spusti brutalne cistky na Slovensku. Cesta k diktature je uz vydlazdena.
Na Fica bol spáchaný atentát. Postreleného premiéra previezli do nemocnice. Progresívno-liberálni politici a celá slovenská opozícia spoločne so Sorosovými mimovládkami, RTVS, korporátnymi médiami a umelcami vyhecovali vášne a vyhrotili nenávisť v spoločnosti do šialeného extrému
Ochranka katastroficky selhala, měla nechat konflikt bejt a dál ho neeskalovat; případně vyzvat útočníka, aby usedl k jednacímu stolu. Použitím násilí jen potenciálně prodloužila konflikt.
Keby sa tým nedláždila cesta k protofašistickej diktatúre, tak by to bol skôr prapodivnoúchvatný bizár.
Okamzite bol obklopeny strazcami, vtiahnuty do auta a auto do par sekudn ficalo prec. T o by som pustal ako naucne video ako sa to ma robit.
Toto nase je ako to nerobit.
Ti nasi nimandi tam pobehovali jak splaseni pri aute, reakcie mali jak ja po 6. pive, sak tam skoro 2s jeden z nich nic nerobil, ako keby to v zivote necakal.
Pripomina mi to podobne fopaaaa ceskej ochranky, ked na Klausa vtedy strielal typek s gulickami, tiez sa kukali nanho ako puci chvilu a keby to bola ozajstna zbran ma to Vasek uz davno za sebou.
Okamzite by som vsetkych vyrazil, zaujima ma ako to suhajko estokovie bude riesit a ci to bude mat nejake dosledky.
Poznamka pod okdaj...na Ta3 bola tlackova a vedla suhaja stal niekto podobny Kalinakov, ale reku nebude to on, hlas iny, tvar strhana.
Az po 10 min som si uvedomil, ze je to on.
Neviete co so sebou porobil? Bol na plastike, ci co? Manzelka tvrdi, ze ma nove zuby minimalne.
Prisiel mi velmi zubozeny a nevierim, ze ho tak skormutila ta strelba.
tam to vyzerá na vyvolávanie občianskej vojny