LL: ja nič z toho čo mi pripisuješ nerobím. Napísal som svoj názor. To je všetko. To že mi ty pripisuješ niečo čo som nenapísal a čo si nemyslím, a čo je len v tvojej hlave ako fantázia je tvoj problém. Začal si myšlienku, obvinil si ma že niekomu slúžim. Tak som ťa vyzval aby si napísal komu slúžim. Nebol si schopný odpovedať, a začal si sa vyhovárať. To je tvoj problém že začínaš niečo čo nie si schopný dokončiť. Moje názory na rozdiel od tvojich majú hlavu a pätu, a sú konzistentné.
Brezicka nic v zlom - si "stratena" existencia
alebo buduci "ukazkovy" politik a to teda nebola pochvala
miestov faktov pouzivas urazky nepoznas iny nazor okrem svojho nedokazes zniest " proti diskutera'" a svoje neschopnosti prezentujes dokonca ako svoje prednosti
A mimochodom ked si sa pokusil v "krci" dourazat Pistu ... zrazu si to nepisal o NOM
na druhej strane moje slova, ktore boli zamerne formulovane presne tak ako tvoje si si zosobnil na seba
ja som ti predsa NIC nepripisoval
polozil som ti LEN jednoduchu otazku na ktoru si nebol schopny odpovedat, alebo si nevedel ... nemohol ...?
Medzi otazkou a obvinenim je sakra velky rozdiel ...
Keby som nahodou napisal, ze si IDIOT, bolo by to konkretne a mierene na Teba, ale tiez by to nebolo obvinenie, len konstatovanie faktu
skoda stracat s tebou cas ....
Ego nepusti
LL: tento tvoj posledný príspevok nie je nič iné ako jedovitá spŕška pozostávajúca z primitívneho osočovania. Ja som v tejto diskusii napísal pár svojich názorov, ktoré niektorým z vás neviem prečo vadia, a preto ste ma začali napádať, a snažíte sa predmet diskusie utopiť v mori off topic balastu.
Ja som nikoho neurážal. Napísal som stručne jasne zopár faktov o tom ako to v politike funguje. Keby si chcel diskutovať normálne, tak by si napríklad napísal že vieš o nejakým mne neznámych skutočnostiach, ktoré to čo som písal stavajú do úplne iného svetla. Neurobil si tak, a iba si ma na úrovni žiaka základnej školy začal napádať.
Najprv si ma označil za "niečiu bábku". Možno nechápeš že sú ľudia ktorí majú svoje názory, a nepotrebujú nikomu posluhovať. Možno platí ono známe každý súdi podľa seba, a kto bol v živote predajná špina, vidí aj iných takých. Keď som sa ťa spýtal koho bábka som, tak si sa zbabelo stiahol, začal si sa vykrúcať, a nakoniec si sa zmohol iba na akýsi kŕč v ktorom si sa z toho snažil vyvliecť že ty na rozdiel odo niekoho (myslel si mňa) sa nepotrebuješ "blýskať" ani "hrať na riaditeľa zemegule". To je všetko iba primitívne detinské osočovanie ktorým sám seba diskredituješ.
Tvoj posledný príspevok je spŕška osočovania a demagógie. Si absolútne mimo tému diskusie. Je mi ľúto že kvôli ľuďom ako si ty sa to tu zahlcuje hlúposťami. Ale ak chceš, kľudne pokračuj, a ďalej zo seba rob debila.
LL: nehraj sa so slovíčkami. Spýtal si sa ma či som bábka, chcel si tým naznačiť že to tu na diskusii "nemyslím úprimne" lebo som platený diskutér píšuci niečie záujmy. Ja som ťa vyzval aby si myšlienku doviedol do konca, lebo si naznačil že moju odpoveď vieš predpovedať. Nebol si toho schopný. To čo si urobil bol len taký rýchly výstrel od pása. Si zaseknutý úplne mimo predmet diskusie. Všetky tvoje príspevky viažúce sa na mňa v tejto diskusii boli absolútne mimo misu. Zdá sa mi že máš problém s emocionálnou rovnováhou. Je mi ťa ľúto.
LL: ja som na tú otázku už odpovedal vo svojom poslednom včerajšom príspevku. Nie som nikoho bábka, poprípade nikoho platený agent, ak si to tak myslel. Ak si si moju odpoveď nevšimol, tak máš problém chápať písaný text.
Diskutuješ nekonštruktívnym spôsobom. Demaskoval si sa ako provokatér ktorého cieľom je odviesť diskusiu od témy, a zviesť ju do bahna vzájomných invektív a slovíčkarenia.
Viacej ľudí má samozrejme viac názorov a tolerancia iných, aj opačných, je alebo malo by byť samozrejmé. Vnucovanie svojich názorov iným je choré. Ak niekto má mylný názor na základe mylných informácií, alebo zlej dedukcie a nenechá sa usmerniť správnou argumentáciou, treba dotyčného ponechať v jeho predstavách. Netrápiť jeho, ani seba.
Týmto nechcem povedať, že moje názory sú správne. A už vonkoncom netvrdím, že sa nechám ľahko presvedčiť o opaku, to vôbec nie. O tomto sa mnohokrát presvedčím oveľa neskôr a bolestivejšie.
Všetko je to o názorovej tolerancii.
aj tak su to len papieriky ktore mozu zo dna na den stratit akukolvek hodnotu a toho sa ti ***** aj boja, bo potom mu tie miliardy budu nanic ked mu nik nepreda ani chleba. aj preto pekne vychovavaju kazdeho aby bol zavisly na vsetkom a narusaju sebestacnost ludi.
okrem toho verim tomu ze nie je na svete tolko penazi aby sa nimi dali splatit vsetky dlhy, a teda dlhy sa splacaju dlhmi a zadlzenie len stupa a musi sa to raz zrutit. toto veru nevidim ruzovo, sice pekne by bolo kupit niekde v horach dom, mat tam zahradu, cerstvy pramen vody, daky dobytok, pohodicka sebestacny az az. akurat ze ked sa spolocnost zruti tak ta rozoberu najazdy ludi co nebudu mat nic. jedina sanca je splynut s davom a nevytrcat moc
podla mna by sa ziadne banky zachranovat nemali, rozhodne nie sukromne. ked si blbo zratali co sa im oplati a co nie tak je to ich problem. zatial to u nas vyzera ako tak stabilne, ale ak sa zacne nieco mliet tak radsej budem mat penaze doma nez v banke, aj tak tie ich uroky su o nicom
no ved ano, ale to uz bude to druhe stadium mletia v prvom budes mat vyhodu oproti tym ktorym banky zadrzia peniaze aeste zotrvacnostou si budu mysliet ze peniaze su vsetko takze svoje bubaky vymenis u tychto ludi lahko za nieco uzitocne
vklad nad 100.000 je uroceny 80%
v historii zapadnej europy to bolo naposledy za hitlera ked zhabal zidom peniaze a tvrdil ze su spinave. dnes sa tomu vravi ozdravenie ekonomiky
asi by to chcelo banku ktora nebude peniaze dalej tocit . len ti ich bude strazit a teda nehrozi ze krachne , len asi poplatok za vedenie uctu by bol kus vyssi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A hlavne nemam potrebu za kazdu cenu obsadit funkciu "riaditel zemegule"
alebo buduci "ukazkovy" politik a to teda nebola pochvala
miestov faktov pouzivas urazky nepoznas iny nazor okrem svojho nedokazes zniest " proti diskutera'" a svoje neschopnosti prezentujes dokonca ako svoje prednosti
A mimochodom ked si sa pokusil v "krci" dourazat Pistu ... zrazu si to nepisal o NOM
na druhej strane moje slova, ktore boli zamerne formulovane presne tak ako tvoje si si zosobnil na seba
ja som ti predsa NIC nepripisoval
polozil som ti LEN jednoduchu otazku na ktoru si nebol schopny odpovedat, alebo si nevedel ... nemohol ...?
Medzi otazkou a obvinenim je sakra velky rozdiel ...
Keby som nahodou napisal, ze si IDIOT, bolo by to konkretne a mierene na Teba, ale tiez by to nebolo obvinenie, len konstatovanie faktu
skoda stracat s tebou cas ....
Ego nepusti
Ja som nikoho neurážal. Napísal som stručne jasne zopár faktov o tom ako to v politike funguje. Keby si chcel diskutovať normálne, tak by si napríklad napísal že vieš o nejakým mne neznámych skutočnostiach, ktoré to čo som písal stavajú do úplne iného svetla. Neurobil si tak, a iba si ma na úrovni žiaka základnej školy začal napádať.
Najprv si ma označil za "niečiu bábku". Možno nechápeš že sú ľudia ktorí majú svoje názory, a nepotrebujú nikomu posluhovať. Možno platí ono známe každý súdi podľa seba, a kto bol v živote predajná špina, vidí aj iných takých. Keď som sa ťa spýtal koho bábka som, tak si sa zbabelo stiahol, začal si sa vykrúcať, a nakoniec si sa zmohol iba na akýsi kŕč v ktorom si sa z toho snažil vyvliecť že ty na rozdiel odo niekoho (myslel si mňa) sa nepotrebuješ "blýskať" ani "hrať na riaditeľa zemegule". To je všetko iba primitívne detinské osočovanie ktorým sám seba diskredituješ.
Tvoj posledný príspevok je spŕška osočovania a demagógie. Si absolútne mimo tému diskusie. Je mi ľúto že kvôli ľuďom ako si ty sa to tu zahlcuje hlúposťami. Ale ak chceš, kľudne pokračuj, a ďalej zo seba rob debila.
Skopiruj KDE SOM TA OZNACIL ZA BABKU
a jedna z mojich fiktivnych viet v pred...prispevku sa stala FAKTOM
ale vlastne ani nemusis, nema to zmysel, je predsa LEN pravda ta tvoja
EGO nepusti
OTAZKA BOLA UPLNE INA (vyznamovo)
ale ty na nu pravdepodobne nechces alebo nemozes (nevies) odpovedat
co len potvrdzuje nazor tohoto fora
Ale co uz ...
nepochopil si ....
lebo
EGO nepusti
skoncil som s Tebou tak ako zbytok osadenstva
Diskutuješ nekonštruktívnym spôsobom. Demaskoval si sa ako provokatér ktorého cieľom je odviesť diskusiu od témy, a zviesť ju do bahna vzájomných invektív a slovíčkarenia.
Ak chceš kľudne sa strápňuj ďalej.
Týmto nechcem povedať, že moje názory sú správne. A už vonkoncom netvrdím, že sa nechám ľahko presvedčiť o opaku, to vôbec nie. O tomto sa mnohokrát presvedčím oveľa neskôr a bolestivejšie.
Všetko je to o názorovej tolerancii.
http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=rusti-vudci-varuji-%84hned-vyberte-vsechny-penize-ze-zapadnich-bank%93&cisloclanku=2013030106
okrem toho verim tomu ze nie je na svete tolko penazi aby sa nimi dali splatit vsetky dlhy, a teda dlhy sa splacaju dlhmi a zadlzenie len stupa a musi sa to raz zrutit. toto veru nevidim ruzovo, sice pekne by bolo kupit niekde v horach dom, mat tam zahradu, cerstvy pramen vody, daky dobytok, pohodicka sebestacny az az. akurat ze ked sa spolocnost zruti tak ta rozoberu najazdy ludi co nebudu mat nic. jedina sanca je splynut s davom a nevytrcat moc
podla mna by sa ziadne banky zachranovat nemali, rozhodne nie sukromne. ked si blbo zratali co sa im oplati a co nie tak je to ich problem. zatial to u nas vyzera ako tak stabilne, ale ak sa zacne nieco mliet tak radsej budem mat penaze doma nez v banke, aj tak tie ich uroky su o nicom
v historii zapadnej europy to bolo naposledy za hitlera ked zhabal zidom peniaze a tvrdil ze su spinave. dnes sa tomu vravi ozdravenie ekonomiky