Ludia "chcu" a "chcu". Napr chcu vystupit z eu a myslia si ze potom, carovne v tej sekunde, prave na tom svk a prave im vsetkym co to chcu, sa ich "dovtedy hrozne tazke zivoty" zmenia na prechadzku ruzovou zahradou s kralikmi a vsetkym, slovensko bude zrazu silna nezavisla respektovana krajina 4 levely nad svajciarskom, a zasejeme svetovy mier konecne (nie ako tie imperialisticke kapitalisticke missky co si ho stale zelaju)
Bezpečný mobil na Slovensku už neexistuje, a ak chce niekto niečo utajiť, musí sa pohybovať bez svojho telefónu.
Slovenská informačná služba a možno aj ďalšie bezpečnostné zložky štátu za štvrtej vlády Roberta Fica zrejme získali schopnosť „totálnej penetrácie“, teda úplného ovládnutia v podstate akéhokoľvek mobilného telefónu a aj niektorých ďalších elektronických zariadení.
Denníku N to potvrdili štyri rôzne zdroje s väzbami na bezpečnostnú komunitu. Slovenské štátne orgány podľa ľudí z tohto prostredia iba nedávno kúpili nástroj na sledovanie mikrofónov, kamier aj displejov mobilných telefónov a na sťahovanie obsahu všetkých komunikačných aplikácií vrátane šifrovaných.
Tieto zdroje hovoria hlavne o kontroverznom izraelskom IT riešení Pegasus.
a teraz si pripomenme Kaliho mega nakup z Izraela, v ktorom nakupil nasobky systemov Barak oporti povodne planovanym za Nada - vtedy sa zvolavali sa protesty, a zrazu ked sa toho chytil Kovosrotak, je to super diiil..
Kedysi som stvoril mudrost, ze nie je mozne prist medzi kanibalov na opustenom ostrove, zastrelit samana a nacelnika a vyhlasit demokraciu. My sme sa dokonca ani nepokusili odstavit toho samana a nacelnika. Krute je, ze vnucujuca sa predstava osvietenej diktatury je este hrozivejsi nezmysel.
Kedysi som stvoril mudrost, ze nie je mozne prist medzi kanibalov na opustenom ostrove, zastrelit samana a nacelnika a vyhlasit demokraciu....
Ked som zaciatkom 90tych zacal cestovat a studovat vonku, veril som, ze nove myslienky importujeme. Uplne opusteny ostrov nie sme. Teda asi ano, iba v mysliach. No dnes rodicom nevadi, ze svoje deti uz neuvidia, ci zomierat budu skor a v plesnivych nemocniciach. Zvacsa su nepresvedcitelni.
Dano5 Nerozhada. Definitivnou barierou je vedomie, ze sa nemusia dostat nazad ku korytu a hrozba obnovy vysetrovania - tu ale aj keby doslo ku zvratu vcera, tak obnvit vysetrovacie struktury moze byt Sizyfovska praca.
faktom je, ze neplnia sluby. V tom ma Semafor pravdu. Akurat ze Fico vedel, ze dava sluby, ktore plnit nebude Teraz ho vsak Semafor tlaci do toho, co sam Fico nechce, lebo preferencie SNS padaju ako kamen a narcisticky Semafor nema ani post predsedu parlamentu. Ak mu hodia predsedu, tak sklapne. Ale Hlas sa zatial tvari, ze nie. No pri Hlase je vzdy len otazkou casu, kedy prikyvne.
Bývalý predseda SaS Richard Sulík odchádza z parlamentu, nečakane oznámil súčasný líder strany Branislav Gröhling. Nahradí ho Karol Galek. Sulík svoje rozhodnutie vysvetlil tým, že po 15 rokoch potrebuje odstup od politiky.
Sulík zostáva členom strany aj čestným predsedom.
„Myslel som si, že na to postačí leto. Ale nie. Nechcem sa zašívať v parlamente, mám z čoho žiť,“ povedal.
„Keď som sa v marci vzdával postu predsedu, nebol som si istý, ako to bude ďalej, predsa len SaS je moje dieťa, 15 rokov som túto stranu viedol, žijem s ňou, myslím si, že v mojom živote do inej strany nevstúpim,“ povedal s tým, že po pol roku sa jeho obavy rozplynuli. Pochválil Branislava Gröhlinga za to, ako stranu vedie.
Sulík povedal, že jeho rozhodnutie uľahčilo aj to, že ho v parlamente nahradí Karol Galek. „Na rovinu treba povedať, že môj posledný výsledok boli eurovoľby, 4,9 percenta. Výsledok Braňa Gröhlinga je v prieskumoch 7,2 percenta. Vedie stranu dobre, je aktívny.“
Sulík nevylúčil, že bude kandidovať vo voľbách v roku 2027. „Ak budem kandidovať do Národnej rady, tak s ambíciou pokračovať v práci na ministerstve hospodárstva, myslím si, že tam som bol najväčším prínosom pre našu krásnu krajinu.“
Michal Šimečka @MSimecka
Viete čo, pán Fico? Mám pre Vás výzvu. Obtierate si tu ústa o moju rodinu, ale nikdy ste sa mi nepostavil v diskusii jeden na jedného. Opakovane ste z nich zutekali, rušili ich na poslednú chvíľu. Poďme si to vydiskutovať. Vyzývam Vás na duel. https://x.com/MSimecka/status/1830986597904589313
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://x.com/LucieAmalka/status/1830883728509321293
Obdivuhodne.
Slovenská informačná služba a možno aj ďalšie bezpečnostné zložky štátu za štvrtej vlády Roberta Fica zrejme získali schopnosť „totálnej penetrácie“, teda úplného ovládnutia v podstate akéhokoľvek mobilného telefónu a aj niektorých ďalších elektronických zariadení.
Denníku N to potvrdili štyri rôzne zdroje s väzbami na bezpečnostnú komunitu. Slovenské štátne orgány podľa ľudí z tohto prostredia iba nedávno kúpili nástroj na sledovanie mikrofónov, kamier aj displejov mobilných telefónov a na sťahovanie obsahu všetkých komunikačných aplikácií vrátane šifrovaných.
Tieto zdroje hovoria hlavne o kontroverznom izraelskom IT riešení Pegasus.
🔓👇🏻
https://dennikn.sk/4176198/tajna-sluzba-za-fica-zrejme-ziskala-moznost-totalne-ovladnut-mobil-moze-ist-o-nastroj-pegasus/?cst=c7650db7542734b5c5e7075353aeb6d96916cfd821d2256899324fc5ebc74018
https://blog.sme.sk/olej/politika/slovensko-je-prudko-zaostala-krajina-a-nikdy-sa-to-nezmeni
Kedysi som stvoril mudrost, ze nie je mozne prist medzi kanibalov na opustenom ostrove, zastrelit samana a nacelnika a vyhlasit demokraciu. My sme sa dokonca ani nepokusili odstavit toho samana a nacelnika. Krute je, ze vnucujuca sa predstava osvietenej diktatury je este hrozivejsi nezmysel.
https://www.aktuality.sk/clanok/OfuA2D2/andrej-danko-sa-chce-vratit-k-slubu-ktory-premier-fico-nedodrzal-ohlasuje-napatie-v-koalicii/
Ked som zaciatkom 90tych zacal cestovat a studovat vonku, veril som, ze nove myslienky importujeme. Uplne opusteny ostrov nie sme. Teda asi ano, iba v mysliach. No dnes rodicom nevadi, ze svoje deti uz neuvidia, ci zomierat budu skor a v plesnivych nemocniciach. Zvacsa su nepresvedcitelni.
Sulík zostáva členom strany aj čestným predsedom.
„Myslel som si, že na to postačí leto. Ale nie. Nechcem sa zašívať v parlamente, mám z čoho žiť,“ povedal.
„Keď som sa v marci vzdával postu predsedu, nebol som si istý, ako to bude ďalej, predsa len SaS je moje dieťa, 15 rokov som túto stranu viedol, žijem s ňou, myslím si, že v mojom živote do inej strany nevstúpim,“ povedal s tým, že po pol roku sa jeho obavy rozplynuli. Pochválil Branislava Gröhlinga za to, ako stranu vedie.
Sulík povedal, že jeho rozhodnutie uľahčilo aj to, že ho v parlamente nahradí Karol Galek. „Na rovinu treba povedať, že môj posledný výsledok boli eurovoľby, 4,9 percenta. Výsledok Braňa Gröhlinga je v prieskumoch 7,2 percenta. Vedie stranu dobre, je aktívny.“
Sulík nevylúčil, že bude kandidovať vo voľbách v roku 2027. „Ak budem kandidovať do Národnej rady, tak s ambíciou pokračovať v práci na ministerstve hospodárstva, myslím si, že tam som bol najväčším prínosom pre našu krásnu krajinu.“
N
Viete čo, pán Fico? Mám pre Vás výzvu. Obtierate si tu ústa o moju rodinu, ale nikdy ste sa mi nepostavil v diskusii jeden na jedného. Opakovane ste z nich zutekali, rušili ich na poslednú chvíľu. Poďme si to vydiskutovať. Vyzývam Vás na duel.
https://x.com/MSimecka/status/1830986597904589313