Radšej knihu z PantaRhei ako žiadnu knihu. Prospelo by to celej spololčnosti, keby si ich ľudia prečítali.
Je to jediné kníhkupectvo, odkiaľ viem kupovať za firemné benefity a na presnú sumu na cent.
Opäť platí, že je to o identitárnej politike presne mierenej na voličov Fica a spol. – hoc aj ja sám, s prepáčením za výraz, žrať nebudem, no hreje ma pri srdci vykonaná pomsta na šikovnejších, úspešnejších, zodpovednejších, rozhľadenejších. Alebo ma teší aspoň to, že na ich susednej záhrade zdochne pomyselná koza.
Na jednu vec by však mohli byť aj voliči Fica a spol. citliví. Je to fakt, že „tí hore“ si zvyšujú príjmy a renty do nehanebných výšok, zatiaľ čo „tí dole“, teda oni, voliči Fica a spol., im to platia. Možno je načase, aby opozícia hovorila s týmito voličmi jazykom, ktorému rozumejú.
ich to absolutne nezaujima a ani nepresvedci, pozrite si komenty pod tymto a podobnymi videami, tie ich hlavy su fakt uplne prazdne, dve tretiny tychto hluposti a este si to vzajomne prelajkuju hore, fico im opakuje dristy dookola a oni v tom ziju https://www.facebook.com/reel/1217495552628622
K voličom Smeru (a ich "fariem") len toľko, že sa skôr bavíme o type voliča, ktorý je podobný voličovi Trumpa, Orbána alebo obecne voličovi v Rusku. Lebo kade čo už malo Ficovi zlomiť väz.
Ficovi nezlomí väz ani obesenie. Ten by prežil aj upálenie. Ten človek má viac šťastia ako rozumu. Jemu stačí len raz za týždeň otvoriť hubu. Keď skončí Fico, skončí aj SMER...
ich to absolutne nezaujima a ani nepresvedci, pozrite si komenty pod tymto a podobnymi videami, tie ich hlavy su fakt uplne prazdne, dve tretiny tychto hluposti a este si to vzajomne prelajkuju hore, fico im opakuje dristy dookola a oni v tom ziju
S týmto bez výhrad súhlasím. Situácia je už pekne dlho nedobrá so zostupným trendom, ale zhruba rovnako dlho rozmýšľam ako túto skupinu ľudí pomenovať čo najpresnejšie a doslova ako mi zobák narástol. Netajím sa, že po tých desaťročiach prešľapovania na mieste s vážnym záujmom otočiť to naspäť už mi vážne dochádza trpezlivosť - hlavne keď sa chcem utešovať, že informačne zraniteľná tetuša Ja milujem Fica! je len nejaká karikatúra, ale potom pri čakaní na autobus dostanem facku od reality pri zanietenej debate, že tie nové renty bol dobrý nápad, zaslúžia si ich lebo MYSLIA NA ĽUDÍ!!! (čo hlavne pri GP to dostáva celkom zaujímavý nádych) ...
To je to skreslenie, že na jednej strane by mal mať štát silného vodcu, ktorý ich povedie k svetlým zajtrajškom a obetujú mu aj svoju slobodu (ktorú však vnímajú silne virtuálne) a peniaze, na druhej strane bľabocú čosi o svojich právach a slobode, čo všetko môžu a nemajú byť obmedzovaní, ak im niekto povie, že s každým právom a slobodou prichádza aj zodpovednosť za vlastné rozhodnutia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie knihy budú tiež možno až od 2025 a akcia je. Takže by sa hodila aj sem, kde je to navýšenie enormné percenutálne, aj nominálne.
Radšej knihu z PantaRhei ako žiadnu knihu. Prospelo by to celej spololčnosti, keby si ich ľudia prečítali.
Je to jediné kníhkupectvo, odkiaľ viem kupovať za firemné benefity a na presnú sumu na cent.
ja zasa radsej podporim Artforum alebo lokal knihkupca
Na jednu vec by však mohli byť aj voliči Fica a spol. citliví. Je to fakt, že „tí hore“ si zvyšujú príjmy a renty do nehanebných výšok, zatiaľ čo „tí dole“, teda oni, voliči Fica a spol., im to platia. Možno je načase, aby opozícia hovorila s týmito voličmi jazykom, ktorému rozumejú.
🔓
https://dennikn.sk/4203982/volici-fica-a-spol-si-na-sebe-nechaju-rubat-drevo-az-kym-sa-neminie/?cst=334db7e268abc8a65714881a4c367ceaff381197e6bd937517c05a99c5920016
https://www.facebook.com/reel/1217495552628622
S týmto bez výhrad súhlasím. Situácia je už pekne dlho nedobrá so zostupným trendom, ale zhruba rovnako dlho rozmýšľam ako túto skupinu ľudí pomenovať čo najpresnejšie a doslova ako mi zobák narástol. Netajím sa, že po tých desaťročiach prešľapovania na mieste s vážnym záujmom otočiť to naspäť už mi vážne dochádza trpezlivosť - hlavne keď sa chcem utešovať, že informačne zraniteľná tetuša Ja milujem Fica! je len nejaká karikatúra, ale potom pri čakaní na autobus dostanem facku od reality pri zanietenej debate, že tie nové renty bol dobrý nápad, zaslúžia si ich lebo MYSLIA NA ĽUDÍ!!! (čo hlavne pri GP to dostáva celkom zaujímavý nádych) ...
Jánošík bol amatér oproti ficovi, ten ozbíja chudobu a ešte mu za to aj poďakujú
NEUVERITEĽNÉ: SENIORKA Z PRIEVIDZE HODILA PODVODNÍKOM 100-TISÍC V IGELITKE Z BALKÓNA 🫣
https://www.facebook.com/share/p/Fn7gmwbFk7KjbUKR/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Vytesat do kamena
https://x.com/LucieAmalka/status/1836447062394622155
este tento rok dokoncit drahsie nakupy a potom od noveho roka uz len drzat hore vztyceny prostrednik
Mam dojem, že systém povie , žr máš ešte platnost znamky na danú SPZ do 2 2025. A pošle ťa ...nás, do prdele.