Ale samozrejme, že ide o absolútnu vymletosť a úplne pokrivené chápanie morálky a logiky
Darovať zbrane - nie, lebo zabíjajú atď .... dobre, s odretými ušami - dajme tomu pacifista (u nás je to ale všeobecne najagresívnejší druh)
Predať zbrane, aha - ale to je niečo úplne iné - áno nech zabíjajú, keď zaplatia nevidím tam žiadny morálny problém, hlavne že ich nedarujeme ....
niečo ako odpustky a spovede - zaplatíš a si morálne čistý
Ak to bolo na mňa tak pokiaľ si internety dobre pamätajú, Fico a spol pred voľbami svojim voličom sľubovali a vyhlasovali, že na Ukrajinu nepošlú ani náboj. A hneď to aj zdôvodňovali, že je to preto lebo chcú mier a nie predlžovať konflikt dodávaním zbraní. Takže sa vysmial všetkým svojim voličom a drzo im klamal. Alebo chceš povedať, že darované zbrane vojnu predlžujú, ale predané zbrane už nie?
Presne toto som vysvetloval nedavno jednemu volicovi Robka. Ten sa branil tym, ze Fiko hovoril o darovany nabojoch a nie predanych. Ked uz predava tak je vsetko v poriadku. Su to tupci.
BTW: ten nemo rozprava/pise presne tie iste somariny ako moj svagor. Oni su fakt nauceni toto dookola trepotat a vybavene. Aby som pohol vlastnym rozumom ani za bo.a.
Ja si myslím,že až takto vymletý nemôžu byť-to nie je možné-určite to robia za peniaze,alebo iné výhody ... či ?
To by sme boli najbohatsi narod Europy.
Nie, cerpaju info z jedneho zdroja ako vysledok hybridnej vojny, tu je pekne vidiet dezinfo logiku - mainstream fuj, radsej najdem alternativne zdroje, to ze sa unisono zhoduju, si ani nevsimnu, ved maju pravo na svoj nazor.
toto si hovorime o vas--a vysledok volieb vlada aj prezident to potvrdzuje skvor nam ako vam
O tom nepochybujem. Bez snahy/zaujmu ta urazit, ale si pekny priklad - nedokazes udrzat argumentacnu liniu, strielas nahodne veci od brucha, a podobne. A vo svojej "velkosti" ani nevidis absurdnost svojho spravania. To ako ked som s jednou babou mal vymenu na facebooku typu:
ona: zli zli fasouni, ja niesom blba, a pamatam si ako tu pochodovali
ja: a preco teda chodis podporovat ich spolupracovnikov, "blahorecis" smer, a podobne
ona: ale robkovia su super, aj foteclu s nimi by som cela. A vobec, uz ma neobtazuj
toto si hovorime o vas--a vysledok volieb vlada aj prezident to potvrdzuje skvor nam ako vam
Máš praudu v tom, že týchto hybridnou vojnou a mentálnou nedostatocnostou postihnutých jedincov je nadmieru, ale určite nie vacsina. No a zloženie parlamentu aj teplý Peťko v paláci sú výsledkom kombinácie amoralnej pravidlá porusujucej kampane, ruskeho vplyvu, nízkej vzdelanosti populacie a pravdepodobne aj úrovni inteligencie v diskutovanej časti spoločnosti.
Gay, co sa schovava a hra pretvarku pred celym narodom, kampan postavena okrem ineho aj na "tradicnej rodine". Byva u jedneho milenca (zrejme okrem ineho aj sponzor strany, oligarcha), aj vladnym specialom si chodi za dalsimi milencami. Ma podvodnu kampan ktoru do dnesneho dna neuzavrel, i.e. nik s viac ako 2-ma mozg bunkami aktivnymi nema pochybnosti ze spachal volebny podvod svojim financovanim kampane. "Autobusar zo zvolena"....
Áno, toto je skvelé - a bonusom je to v podstate samopotvrdzujúce uistenie že to proste musí byť pravda ak doktor, účtovníčka, kuchárka, murár aj upratovačka tvrdia úplne to isté - častokrát aj v presne rovnakom poradí a keďže k tým záverom došli rozsiahlym štúdiom zdrojov úplne sami, celkom logicky aj úplne rovnakými slovami. Za seba môžem povedať, že najradšej mám ich reakcie napr. na pozadie útoku na MH-17, 14 000 "ukrofašistami" zavraždených ruských civilistov a 8 rokov čakania na "nápravu" rozbitím územia s ruskou menšinou na prach, prípadne dôvod prečo sa Rusi ako skutočne rozumní ľudia nedali "nachytať covid plandémiou", ale už v auguste 2020 si nechali patentovať Sputnik V Tam človek získa autentické vyjadrenia, ktoré vždy krásne vynahradia počúvanie toho papagájovania ...
Najhorsie na tom vsetkom je, ze ludia ako nemo1 si nepriznaju chybu. Vidia ako to tu ide do kopru (medzinarodna izolacia, pokracovanie vojny - slubili predsa mier, konsolidacia len zvysenim danoveho zatazenia - ziadna ekonomicka stimulacia, skor naopak dusenie ekonomiky, hulvati v parlamente, nicenie kultury a ziv. prostredia, beztrestnost pre svojich ludi, …), ale radsej si nechaju s.rat na hlavu, ako by si mali priznat, ze sa mylili.
asi je nad tvoje schopnosti rozoznať,aký je rozdiel medzi gayom,ktorý to neskrýva a je v pohode,a gayom,ktorý to skrýva,tvári sa že je za tradičnú rodinu,vyhraje z týmto klamstvom volby za prezidenta a v tejto funkcii nadŕža Smerohlasu a tvári sa chrumkavo ...
Argumenty postradajuce logiku tu strielas jedine ty. Nam nevadi gay, ale vadi ta pretvarka a falos, ked vsetci z vladnej koalicie idu tvrdu liniu proti lgbti, ale jedneho, zhodou okolnosti byvaleho koalicneho partnera, terajsieho prezidenta si zastavaju. Rovnako reagujes aj ty. Ved ani len nevies zmysluplne odpovedat, ked ta prichytia pri klamstve.
No len pre záznam - keď chcem dokázať, že oponenti nemajú pravdu, tak presne takto sa to nerobí. Poznám pár komunít, kde udatné boje so slamenými panákmi označujú ako hrdinstvo - ale dovolím si tvrdiť, že tu to nie je ten prípad, tak by to chcelo posunúť sa v argumentácii o level vyššie. A nikde nie je ani len naznačené, že problémom je orientácia (lebo proste nie je). Je ale dostatočne jasne povedané, že pokrytectvo, bezchrbtovosť a klamstvo (minimálne pre časť spoločnosti) problémom naozaj je ...
Navyše to vyzerá tak,že Smerácky gay prezident svoju kampaň financoval netransparente-no ale to samozrejme nikto vyšetrovať nebude,lebo na Slopensku je to tak:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Darovať zbrane - nie, lebo zabíjajú atď .... dobre, s odretými ušami - dajme tomu pacifista (u nás je to ale všeobecne najagresívnejší druh)
Predať zbrane, aha - ale to je niečo úplne iné - áno nech zabíjajú, keď zaplatia nevidím tam žiadny morálny problém, hlavne že ich nedarujeme ....
niečo ako odpustky a spovede - zaplatíš a si morálne čistý
Presne toto som vysvetloval nedavno jednemu volicovi Robka. Ten sa branil tym, ze Fiko hovoril o darovany nabojoch a nie predanych. Ked uz predava tak je vsetko v poriadku. Su to tupci.
BTW: ten nemo rozprava/pise presne tie iste somariny ako moj svagor. Oni su fakt nauceni toto dookola trepotat a vybavene. Aby som pohol vlastnym rozumom ani za bo.a.
To by sme boli najbohatsi narod Europy.
Nie, cerpaju info z jedneho zdroja ako vysledok hybridnej vojny, tu je pekne vidiet dezinfo logiku - mainstream fuj, radsej najdem alternativne zdroje, to ze sa unisono zhoduju, si ani nevsimnu, ved maju pravo na svoj nazor.
O tom nepochybujem. Bez snahy/zaujmu ta urazit, ale si pekny priklad - nedokazes udrzat argumentacnu liniu, strielas nahodne veci od brucha, a podobne. A vo svojej "velkosti" ani nevidis absurdnost svojho spravania. To ako ked som s jednou babou mal vymenu na facebooku typu:
ona: zli zli fasouni, ja niesom blba, a pamatam si ako tu pochodovali
ja: a preco teda chodis podporovat ich spolupracovnikov, "blahorecis" smer, a podobne
ona: ale robkovia su super, aj foteclu s nimi by som cela. A vobec, uz ma neobtazuj
Máš praudu v tom, že týchto hybridnou vojnou a mentálnou nedostatocnostou postihnutých jedincov je nadmieru, ale určite nie vacsina. No a zloženie parlamentu aj teplý Peťko v paláci sú výsledkom kombinácie amoralnej pravidlá porusujucej kampane, ruskeho vplyvu, nízkej vzdelanosti populacie a pravdepodobne aj úrovni inteligencie v diskutovanej časti spoločnosti.
Gay, co sa schovava a hra pretvarku pred celym narodom, kampan postavena okrem ineho aj na "tradicnej rodine". Byva u jedneho milenca (zrejme okrem ineho aj sponzor strany, oligarcha), aj vladnym specialom si chodi za dalsimi milencami. Ma podvodnu kampan ktoru do dnesneho dna neuzavrel, i.e. nik s viac ako 2-ma mozg bunkami aktivnymi nema pochybnosti ze spachal volebny podvod svojim financovanim kampane. "Autobusar zo zvolena"....
https://dennikn.sk/4222104/znepokojuje-nas-ze-pellegrini-nemal-transparentnu-kampan-vravi-sef-svetovej-transparency-international/
https://blog.sme.sk/valchar/politika/ako-izrael-nasrall-hizballah-650-000