Fico v tejto verzii veľmi dobre vie, že sa to vybaviť nedá. A preto umelo vyvolal konflikt so Zelenským. Ak Kremeľ tvrdí, že sa Ficova návšteva pripravovala niekoľko dní, naznačuje to, že všetka tá konfrontácia medzi Ficom a Zelenským bola dopredu súčasťou tohto plánu. Ak by sa to potvrdilo, je to nebezpečné pre záujmy našej krajiny.
Analytik Slovenskej spoločnosti pre zahraničnú politiku Alexander Duleba
Jan Lipavský minister zahraničia ČR..
Byla to česká vláda, která zajistila nezávislost na ruských energetických dodávkách tak, abychom se nemuseli plazit před masovým vrahem. A byla to vláda @P_Fiala, která rozhodla o odložení vládních konzultací, což se s každým dalším krokem slovenské vlády ukazuje prozíravější.
Ja si myslím že práve toto je ten "sposob", ktory fico s orbanom prezentovali ako "nájdenie spôsobu ako platiť za ruZZky plyn aj po zavedení sankcií na gazprombank". Oni tam tie doláre jednoducho budú privazat v kufroch v hotovosti. Doba kešu je späť.
Samozrejme že určité percento si nechajú niekde v karibiku. A určite to nebude na tento rok 35, na budúci rok 40 miliónov vlastnou hlavou. O také sumičky sa hrali v minulosti, teraz sú "ceny" vyššie.
Na porovnani s Tisom ma niečo desí...
Ten mal "nôž na krku " keď mal skúsenosť ako sa zachovali vtedajší spojení ČSR a čo z nej zostalo.
Čo je *****; ten nôž, ktorý má na krku Hranol?
🫤
Ten ***** rozohral nejakú hru, zámienka plyn je blbosť, hranol nie je dement a vie že v ruzzku nič nevybaví,
dosť nebezpečná hra, už otvorene nasiera NATO a EU, vidím to zle, asi to bude chcieť aspoň také demonštrácie ako v Gruzínsku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikpolitika.sk/archiv/6492
Analytik Slovenskej spoločnosti pre zahraničnú politiku Alexander Duleba
Byla to česká vláda, která zajistila nezávislost na ruských energetických dodávkách tak, abychom se nemuseli plazit před masovým vrahem. A byla to vláda @P_Fiala, která rozhodla o odložení vládních konzultací, což se s každým dalším krokem slovenské vlády ukazuje prozíravější.
Samozrejme že určité percento si nechajú niekde v karibiku. A určite to nebude na tento rok 35, na budúci rok 40 miliónov vlastnou hlavou. O také sumičky sa hrali v minulosti, teraz sú "ceny" vyššie.
https://www.reddit.com/r/Slovakia/comments/1hjvaef/premier_juhoslavie_vyzleceny_donaha/
https://fb.me/e/caZJSqts5
Najskôr komunisti premenovali kresťanské Vianoce na sviatky pokoja a teraz to birmovaný komunista úplne neguje, nasádza tŕňovú korunu a okovy.
Ten mal "nôž na krku " keď mal skúsenosť ako sa zachovali vtedajší spojení ČSR a čo z nej zostalo.
Čo je *****; ten nôž, ktorý má na krku Hranol?
🫤
dosť nebezpečná hra, už otvorene nasiera NATO a EU, vidím to zle, asi to bude chcieť aspoň také demonštrácie ako v Gruzínsku
Toto ma tiež napadlo. Nikdy to nezistíme, ale podľa mňato možné je.
smutné na tom je, že by sa o teba najpravdepodobnejšie postarala ochrana ktorá spadá pod šukaja, ktorý horlivo trčí zo zadku hranola ....