...
Po atentáte dokázateľný PTSD - posttraumatická stresová porucha
Toto je ale dobry narativ. Treba vsade sirit ze fico ma tazku formu PTSD po atentate a preto je neschopny vykonavat urad. Diky za napad budem to pisat aj dezolatom
Bystrica odhadujem na 2 tisíc a pochod mestom bol veľkolepý. Keď sa tie tisíce z námestia vtlačia do ulíc, tak to je dlhočizný had a aj ho vidí viac ľudí - z panelákov, z autobusov, dobrý nápad je ten pochod.
Tico ľudí kvalitne nas*al, v BB bolo cca 2x viac ako pred rokom
keď som odchádzal, v Lazovnej som míňal pána 60+ na nejakej samovražednej misii,
v ruke A3 transparentík a na ňom niečo ako "za spoluprácu s Ruskom" ,
stáli pri ňom dvaja cajti, tak snáď ho uchránili...
v TA3 naživo exceluje EdoCh, to sa fakt neda pozerat/pocuvat pri zachovani tepov zony 2
taky Chu(melár) ani existovať nemôže
(obhajoval RF a vysvetloval jeho vnutorne pochody a motivacie ako keby bol jeho dvojca, hovorca, spolubyvajuci, videl mu do hlavy)
a pokracuje poslankyna EP Katarina Roth Nevedalova (za Smer), tuto vychadzajucu hviezdu útočnej komunikacie som doteraz neevidoval - tiez ťažký prípad
Nevedalova bola tento tyzden v Radiu Slovensko v debate ohladom plynu z Russka...kadencia jak motorova pila, a zda sa ze ako politolog naslovovzaty odbornik na plynarenstvo. Tolko klamstiev, co tam vtedy natrepala. Ale s tou kadenciou asi ani sama nevedela, co hovori.
copyrightpbs.twimg.com pbs.twimg.com
cesi obnovili kataster, za mna ok- modra ludia v zelenom ste v prdeli
https://x.com/IvanKorcok/status/1877401507596812313
@IvanKorcok
Musíme to povedať jasne.
1) Za drahší plyn je zodpovedný Putin svojou vojnou. Keby nebolo vojny, tranzit pokračuje ďalej.
2) Fakty o príjmoch za tranzit plynu.
viskupic bol FAKT dobry, takto si ja predstavujem opoziciu, odbornu, vecnu, normalna kludna debata bez osobnych invektiv (aky to rozdiel oproti grohlingovi)... a aj chmelar sa celkom krotil, to ze mal iny nazor mi nevadi (je aspon autenticky a prezentuje svoje vlastne nazory) lebo len takato diskusia posuva vpred a privadza vsetkych diskutujucich k zamysleniu sa aj nad inymi suvislostami, nad ktorymi predtym mozno neuvazovali... a navyse sa dokazal aj ospravedlnit 😂
a ta nevedalova, to ani nestiha clovek pocuvat, ta bola najslabsia - len naucene politicke frazy, ktore uz nikoho nebavi pocuvat....
Vystudovala politologiu. Tiez som ju nepoznal a po tej diskusii v Rozhlase som si musel zistit, co je zac. Tym bolo jasne vsetko. Ale aj tak mi nejako nesedela jej tvar s farbou hlasu...podla hlasu mlada stuka, v reale ehm.
Zakon o cestnej premavke 8/2009
(ked uz je tazke riešiť vlajky ako náklad)
...
n) používať hanlivé gestá voči ostatným účastníkom cestnej premávky, vyhadzovať z vozidla predmety a obťažovať ostatných účastníkov cestnej premávky ani iné osoby najmä nadmerným hlukom, prachom, znečisťovaním ovzdušia, rozstrekovaním kaluží, blata alebo zbytočným ponechaním motora stojaceho vozidla v chode
ale samozrejme dat nejaku pokutu za trubenie by bolo povazovane za policajny teror
a nevedia ani dokazat, ktore auto to vlastne trubilo...
Tento ste už poculi? Gaspar starsi vcera, asi po zahranicnomvybore (citujem priblizne): toto je kríza opozičnej politiky, opozícia nemá tému a preto útočia na premiéra
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Po atentáte dokázateľný PTSD - posttraumatická stresová porucha
Toto je ale dobry narativ. Treba vsade sirit ze fico ma tazku formu PTSD po atentate a preto je neschopny vykonavat urad. Diky za napad
keď som odchádzal, v Lazovnej som míňal pána 60+ na nejakej samovražednej misii,
v ruke A3 transparentík a na ňom niečo ako "za spoluprácu s Ruskom"
stáli pri ňom dvaja cajti, tak snáď ho uchránili...
taky Chu(melár) ani existovať nemôže
(obhajoval RF a vysvetloval jeho vnutorne pochody a motivacie ako keby bol jeho dvojca, hovorca, spolubyvajuci, videl mu do hlavy)
a pokracuje poslankyna EP Katarina Roth Nevedalova (za Smer), tuto vychadzajucu hviezdu útočnej komunikacie som doteraz neevidoval - tiez ťažký prípad
(dalsi 2 účastníci Klus a Viskupic)
cesi obnovili kataster, za mna ok- modra
@IvanKorcok
Musíme to povedať jasne.
1) Za drahší plyn je zodpovedný Putin svojou vojnou. Keby nebolo vojny, tranzit pokračuje ďalej.
2) Fakty o príjmoch za tranzit plynu.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
viskupic bol FAKT dobry, takto si ja predstavujem opoziciu, odbornu, vecnu, normalna kludna debata bez osobnych invektiv (aky to rozdiel oproti grohlingovi)... a aj chmelar sa celkom krotil, to ze mal iny nazor mi nevadi (je aspon autenticky a prezentuje svoje vlastne nazory) lebo len takato diskusia posuva vpred a privadza vsetkych diskutujucich k zamysleniu sa aj nad inymi suvislostami, nad ktorymi predtym mozno neuvazovali... a navyse sa dokazal aj ospravedlnit 😂
a ta nevedalova, to ani nestiha clovek pocuvat, ta bola najslabsia - len naucene politicke frazy, ktore uz nikoho nebavi pocuvat....
Šak účastníci antiprotestu. Šoun organizoval auto protest na Zlatých Pieskoch a mali cieľ prísť autami až na Námestie slobody
(ked uz je tazke riešiť vlajky ako náklad)
...
n) používať hanlivé gestá voči ostatným účastníkom cestnej premávky, vyhadzovať z vozidla predmety a obťažovať ostatných účastníkov cestnej premávky ani iné osoby najmä nadmerným hlukom, prachom, znečisťovaním ovzdušia, rozstrekovaním kaluží, blata alebo zbytočným ponechaním motora stojaceho vozidla v chode
ale samozrejme dat nejaku pokutu za trubenie by bolo povazovane za policajny teror
a nevedia ani dokazat, ktore auto to vlastne trubilo...
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/945631-policajti-maju-na-krku-dalsi-neprimerany-zasah-inspekcia-potvrdila-ze-proti-invalidovi-zasiahli-tvrdo-hoci-nekladol-odpor