ctjbe - 3. bolo v piatok. vikendy sa nerobi, neprebiehaju ziadne zmeny v udajoch ani sa neposielaju z okresov do centralneho systemu, cize nieje ani co zalohovat
Ono to ale závisí aj od toho, že kedy 3. januára sa urobila posledná záloha. Ak sa robila skôr ako po skončení pracovnej doby, tak piatok buď nemajú vôbec alebo nekompletný.
V pracovnom digitálnom ekosystéme, v ktorom sa ja pohybujem, sú napríklad prenosy dát (z celého sveta) na hlavný server nastavené tak, že sa dejú v nočných hodinách daného dňa, keď je v jednotlivých časových pásmach nižšie dátové prenosy. To znamená, že naša dáta sa na centrálny server odosielajú (zo zariadení po celom Slovensku) všelikedy medzi polnocou a 5.30 AM. Takže sú to dáta "z 3. januára", ale dáta zo samotného 3. januára v nich ešte nie sú.
"Posledné zálohy dát sú k 3. januáru 2025." - z toho by clovek vycital, ze 3. januar maju zalohovany. utok bol 5.1. - to su podla neho tie dva dni. odchadza to vecer tusim okolo 18-tej. kazdopadne zmeny vykonane 3.1. boli vecer minimalne dvojmo - na servroch jednotlivych okresov a aj v centralnom registri.
Podľa komentárov tupej tlupy to aktuálne vyzerá na možnosť A. Neviem prečo, ale očakávam čoskoro sprosté a bezcitné komentáre vrcholových politikov - naopak empatiu a snahu o upokojenie situácie ani náhodou neočakávam ...
Nechcel by som vzhľadom na vážnosť situácie vyznievať cynicky, ale o niečom svedčí že v podstate nikto si výpočet tých úspechov nespojí čo ja viem s dlhodobým členom SB, alebo prívržencom BrdtZaBrdt ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ono to ale závisí aj od toho, že kedy 3. januára sa urobila posledná záloha. Ak sa robila skôr ako po skončení pracovnej doby, tak piatok buď nemajú vôbec alebo nekompletný.
V pracovnom digitálnom ekosystéme, v ktorom sa ja pohybujem, sú napríklad prenosy dát (z celého sveta) na hlavný server nastavené tak, že sa dejú v nočných hodinách daného dňa, keď je v jednotlivých časových pásmach nižšie dátové prenosy. To znamená, že naša dáta sa na centrálny server odosielajú (zo zariadení po celom Slovensku) všelikedy medzi polnocou a 5.30 AM. Takže sú to dáta "z 3. januára", ale dáta zo samotného 3. januára v nich ešte nie sú.
https://dennikn.sk/minuta/4409730
šukaj tam ide to hodiť na progresívcov alebo ukrajincov ?
Polícia zasahovala na gymnáziu na Grösslingovej ulici
https://bratislava.sme.sk/c/23436423/policia-zasahovala-na-gymnaziu-na-grosslingovej-ulici.html
https://bratislava.sme.sk/c/23436749/jeho-student-nepodal-ruku-prezidentovi-bratislavske-gymnazium-celi-nenavistnym-utokom.html
Takže progresívec. Hovnomety na EÚ tri-dva-jedna-teraz!
https://dennikn.sk/minuta/4410534
akurat som dnes isiel okolo ked bol na tej brane
o 17:30 pripravte vedierka budeme vraciat pretoze sa bude zilinka vyjadrovat.