Tak mi to nedalo a skopíroval som časť predmetného textu do GOOGLE.
Našlo fb stránku Duchovné príčiny chorôb (nemám konto, tak len cez ikognito): https://www.facebook.com/100032787297268/posts/2701100356794554/
Je tam dlhý výpočet chorôb a ku každej takýto podobný krátky text.
Na konci zoznamu je veta: Úryvok z knihy"Miluj svoj život."
No a tu je niečo o autorke knihy, metafyzička, zdá sa, že clekom úspešná: Luise L. Hay
Nehodnotím, nemám na to úplne vyhranený názor, iba dávam suché dáta, odkiaľ to asi pochádza.
Ale keď som si to prečítal, prvé, čo ma napadlo: Ficov opis.
PS: Ak dá niekto citát, je vhodné, aby dal aj autora.
Vzhladom na to, ze mam vystudovany marketing musim velmi pozitivne hodnotit akciu DennikaN, co sa tu preberala, pretoze na rozdiel od inych medii (Aktuality, SME, Startitup...) vyuzil sucasnu situaciu na vydolovanie maximalneho prirastku odberatelov. Taky jednoduchy a efektny napad.
Slovami nasho velikana...takto sa to robi do psej matere!
Ak by nahodou niekto netusil (pochybujem) tak tu je odkaz. https://predplatne.dennikn.sk/10-narodeniny https://dennikn.sk/minuta/tema/5779/dennikn-hospodarenie-financovanie
Naviac este je tam zamontovane pohladkanie ega - pravidelne mi prichadzaju oznamy ak sa niekto zapojil na zaklade mojho zdielania vyzvy, uz ich mam 10
Ohľadom Nka : už dávno sa mali nájsť zdroje,aby Nko bolo zadarmo,keďže pomaličky nám tá naša spoločnosť otupievava,pretože,kto si v dnešnej dobe bude kupovať noviny,keď iné ďalšie sú zadarmo,všakže?
N-ko ti žiaden "dezolát" čítať nebude aj keby si mu za to ešte platil. To sú progresívne noviny a tadiaľ cesta nevedie. Áno, môžu nejakého stredového nerozhodnutého osloviť, ale mali by trocha krotiť ideológiu a pesimizmus. Napr. SME je v tomto stredovejšie. N-ko som na chvíľu aj prerušil predplatné, lebo mi to už prekážalo. Ale asi to v N pochopili, lebo začínajú to obmedzovať. A to čítam Aktuality, SME, N-ko, Postoj, aby som mal prehľad zo všetkých normálnych strán.
Pán Patarák je jeden z najuznávanejších psychiatrov na Slovensku:
S mimoriadnymi obavami vnímam znepokojivý nárast agresivity vo verejnom priestore, ktorú priživujú samotní politici, čím sa zvyšuje psychická záťaž celej našej spoločnosti. Množstvo ľudí prežíva výraznú úzkosť pri sledovaní krokov politických lídrov, stráca dôveru v bezpečnosť našej krajiny a bezmocne sleduje jej slabnúce miesto v medzinárodnom priestore na úkor konsonancie s Ruskom, nech už to vládni predstavitelia vysvetľujú akokoľvek. Iní naopak cítia rastúci hnev, ktorý na seba nabaľuje rôzne životné frustrácie a napokon sa môže premieňať na agresívne a nenávistné prejavy, ktorých terajšiu intenzitu a formu sme si kedysi ani nevedeli predstaviť. Tento stav spoločnosti nie je vôbec náhodný – politické ***** svojím konaním a rétorikou nielenže eskalujú polarizáciu, ale nesú priamu zodpovednosť za atmosféru strachu a nenávisti, ktorá sa prelieva do nášho každodenného života.
Pre mňa osobne je vrcholom paranoidný naratív šírený najvyššími predstaviteľmi štátu, ktorí dennodenne hovoria o prevratoch a sprisahaniach, čo podporujú veľmi chabými fabuláciami a konštrukciami. Priamo tým otupujú vnímanie dôležitosti pravdy v spoločnosti a devalvujú ju. Rétorika založená na hľadaní nepriateľov medzi novinármi, v mimovládkach a zahraničných vplyvov podporuje úzkosť a paranoidné interpretácie reality, šírenie dezinformácií a poplašných správ sa stalo pracovnou metódou namiesto kultivujúceho dialógu a senzitívnych analýz, ktoré by pomohli nám všetkým. Spolu so systematickým ničením doteraz budovanej kultúry, stagnáciou problémov v zdravotníctve a úpadkom verejného diskurzu to všetko nutne zasahuje aj psychické zdravie: strácame priestor na adekvátnu spoločnú reflexiu, empatiu a zmysluplný dialóg, čo sú základné piliere zdravej spoločnosti a podmienky duševnej hygieny. https://www.facebook.com/share/p/1C2yNP4aXU/
Enko sa začne intenzívnejšie zaoberať reelskami, bude to mať na starosti jeden celý tím. Týmto reagujú na to aby sa ich informácie dostávali aj k ľuďom ktorí si ich neplatia.
Dezoláti nečítajú noviny a nepozerajú správy. Štandardný dezolát si prečíta zemavek, hlavné správy a vypočuje bombica a vie všetko potrebné, čo sa píše v "progresívnych" médiách. A to je ten hlavný problém, že si nechajú do hláv doslova nasrať a žijú s tými sračkami v hlavách. Potom keď chceš s nimi diskutovať na erudovanej úrovni, tak ťa zasypú splaškami dezimformácií.
Rozprávame sa tu o binárnom bizónovi, ktorý je vlastne nebinárny a hlavne je v telke, zasahujeme proti nelegálnym migrantom, ktorých nikto nevidel, strašíme neexistujúcim prevratom a Robert Fico príde s tým, že do ústavy musíme, fakt absolútne musíme, napísať dve pohlavia.
Samozrejme, toto nie je správne miesto na to, aby sme Robertovi Ficovi vysvetľovali rozdiel medzi pohlavím a rodom – hrach na stenu –, ale schválne: máme k dispozícii eurobarometer, takže vieme, čo ľudí trápi. Na prvých pätnástich miestach šokujúco nenájdete binárne ani nebinárne bizóny, pohlavia v ústave ani Sorosa. Nájdete tam omnoho prozaickejšie problémy; prevažne z čoho budú ľudia žiť a kto ich vylieči.
Je to pochopiteľné: v krajine, v ktorej je čoraz drahšie, ale zároveň čoraz horšie, si ľudia kladú otázku, ako žiť. V krajine, ktorá bola tatranským tigrom a dnes je v nej ministrom vnútra Matúš Šutaj Eštok, si kladú otázku, ako bude vyzerať budúcnosť. Oprávnene majú pocit, že život v nej stojí, slovami Lasicu a Satinského, za trt a dva orechy.
Lenže tu, pozor, zázrak – stále za to niekto môže: môžu za to Radičová, Matovič, Heger, Ódór, Američania, Brusel, Ukrajinci, Gruzínci, vonkajší nepriatelia, vnútorní nepriatelia, Bratislava, herci, učitelia, študenti, zdravotníci, ľudia, čo pijú kávu, ľudia, čo protestujú, ľudia, čo si niečo myslia.
Všetci za to môžu, len jeden človek nemôže vôbec za nič: Robert Fico. Je to paradox, keďže štrnásť z posledných osemnástich rokov tu nevládnu ani herci, ani študenti a ani Ukrajinci, ale práve Robert Fico.
Nedostatok zdravotníkov a učiteľov tu nie je v dôsledku podvratných aktivít nejakého Gruzínca. Výstavbu diaľnice nezhatili hordy migrantov. Za to, že cesta vlakom z Bystrice do Bratislavy stále trvá vyše štyroch hodín, a aktuálne je aj s dvoma prestupmi, nemôžu ľudia v uliciach. Naopak – aj preto tam sú.
Slovensko kvôli Robertovi Ficovi stojí na mieste; teda ak necúva. Také Poľsko presvišťalo okolo a už nám len kýva. Vláda Roberta Fica si vymýšľa problémy, adresuje tie, ktoré ľudí netrápia, a nevenuje sa tým, ktoré ich trápia. Dalo by sa povedať, že to nie je cesta, ktorá vedie k volebnému úspechu, ale dôležitejšie je, takto sa fakt neriadi krajina.
Nie sme povinní to znášať a nie sme povinní to ani sledovať. V tomto naozaj nie sme povinní ani žiť. Ak to neviete robiť, tak to nechajte tak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Našlo fb stránku Duchovné príčiny chorôb (nemám konto, tak len cez ikognito):
https://www.facebook.com/100032787297268/posts/2701100356794554/
Je tam dlhý výpočet chorôb a ku každej takýto podobný krátky text.
Na konci zoznamu je veta: Úryvok z knihy "Miluj svoj život."
No a tu je niečo o autorke knihy, metafyzička, zdá sa, že clekom úspešná: Luise L. Hay
Nehodnotím, nemám na to úplne vyhranený názor, iba dávam suché dáta, odkiaľ to asi pochádza.
Ale keď som si to prečítal, prvé, čo ma napadlo: Ficov opis.
PS: Ak dá niekto citát, je vhodné, aby dal aj autora.
Slovami nasho velikana...takto sa to robi do psej matere!
Ak by nahodou niekto netusil (pochybujem) tak tu je odkaz.
https://predplatne.dennikn.sk/10-narodeniny
https://dennikn.sk/minuta/tema/5779/dennikn-hospodarenie-financovanie
Naviac este je tam zamontovane pohladkanie ega - pravidelne mi prichadzaju oznamy ak sa niekto zapojil na zaklade mojho zdielania vyzvy, uz ich mam 10
https://www.youtube.com/watch?v=yjLunrC5NmI
S mimoriadnymi obavami vnímam znepokojivý nárast agresivity vo verejnom priestore, ktorú priživujú samotní politici, čím sa zvyšuje psychická záťaž celej našej spoločnosti. Množstvo ľudí prežíva výraznú úzkosť pri sledovaní krokov politických lídrov, stráca dôveru v bezpečnosť našej krajiny a bezmocne sleduje jej slabnúce miesto v medzinárodnom priestore na úkor konsonancie s Ruskom, nech už to vládni predstavitelia vysvetľujú akokoľvek. Iní naopak cítia rastúci hnev, ktorý na seba nabaľuje rôzne životné frustrácie a napokon sa môže premieňať na agresívne a nenávistné prejavy, ktorých terajšiu intenzitu a formu sme si kedysi ani nevedeli predstaviť. Tento stav spoločnosti nie je vôbec náhodný – politické ***** svojím konaním a rétorikou nielenže eskalujú polarizáciu, ale nesú priamu zodpovednosť za atmosféru strachu a nenávisti, ktorá sa prelieva do nášho každodenného života.
Pre mňa osobne je vrcholom paranoidný naratív šírený najvyššími predstaviteľmi štátu, ktorí dennodenne hovoria o prevratoch a sprisahaniach, čo podporujú veľmi chabými fabuláciami a konštrukciami. Priamo tým otupujú vnímanie dôležitosti pravdy v spoločnosti a devalvujú ju. Rétorika založená na hľadaní nepriateľov medzi novinármi, v mimovládkach a zahraničných vplyvov podporuje úzkosť a paranoidné interpretácie reality, šírenie dezinformácií a poplašných správ sa stalo pracovnou metódou namiesto kultivujúceho dialógu a senzitívnych analýz, ktoré by pomohli nám všetkým. Spolu so systematickým ničením doteraz budovanej kultúry, stagnáciou problémov v zdravotníctve a úpadkom verejného diskurzu to všetko nutne zasahuje aj psychické zdravie: strácame priestor na adekvátnu spoločnú reflexiu, empatiu a zmysluplný dialóg, čo sú základné piliere zdravej spoločnosti a podmienky duševnej hygieny.
https://www.facebook.com/share/p/1C2yNP4aXU/
Štrnásť rokov z osemnástich
Rozprávame sa tu o binárnom bizónovi, ktorý je vlastne nebinárny a hlavne je v telke, zasahujeme proti nelegálnym migrantom, ktorých nikto nevidel, strašíme neexistujúcim prevratom a Robert Fico príde s tým, že do ústavy musíme, fakt absolútne musíme, napísať dve pohlavia.
Samozrejme, toto nie je správne miesto na to, aby sme Robertovi Ficovi vysvetľovali rozdiel medzi pohlavím a rodom – hrach na stenu –, ale schválne: máme k dispozícii eurobarometer, takže vieme, čo ľudí trápi. Na prvých pätnástich miestach šokujúco nenájdete binárne ani nebinárne bizóny, pohlavia v ústave ani Sorosa. Nájdete tam omnoho prozaickejšie problémy; prevažne z čoho budú ľudia žiť a kto ich vylieči.
Je to pochopiteľné: v krajine, v ktorej je čoraz drahšie, ale zároveň čoraz horšie, si ľudia kladú otázku, ako žiť. V krajine, ktorá bola tatranským tigrom a dnes je v nej ministrom vnútra Matúš Šutaj Eštok, si kladú otázku, ako bude vyzerať budúcnosť. Oprávnene majú pocit, že život v nej stojí, slovami Lasicu a Satinského, za trt a dva orechy.
Lenže tu, pozor, zázrak – stále za to niekto môže: môžu za to Radičová, Matovič, Heger, Ódór, Američania, Brusel, Ukrajinci, Gruzínci, vonkajší nepriatelia, vnútorní nepriatelia, Bratislava, herci, učitelia, študenti, zdravotníci, ľudia, čo pijú kávu, ľudia, čo protestujú, ľudia, čo si niečo myslia.
Všetci za to môžu, len jeden človek nemôže vôbec za nič: Robert Fico. Je to paradox, keďže štrnásť z posledných osemnástich rokov tu nevládnu ani herci, ani študenti a ani Ukrajinci, ale práve Robert Fico.
Nedostatok zdravotníkov a učiteľov tu nie je v dôsledku podvratných aktivít nejakého Gruzínca. Výstavbu diaľnice nezhatili hordy migrantov. Za to, že cesta vlakom z Bystrice do Bratislavy stále trvá vyše štyroch hodín, a aktuálne je aj s dvoma prestupmi, nemôžu ľudia v uliciach. Naopak – aj preto tam sú.
Slovensko kvôli Robertovi Ficovi stojí na mieste; teda ak necúva. Také Poľsko presvišťalo okolo a už nám len kýva. Vláda Roberta Fica si vymýšľa problémy, adresuje tie, ktoré ľudí netrápia, a nevenuje sa tým, ktoré ich trápia. Dalo by sa povedať, že to nie je cesta, ktorá vedie k volebnému úspechu, ale dôležitejšie je, takto sa fakt neriadi krajina.
Nie sme povinní to znášať a nie sme povinní to ani sledovať. V tomto naozaj nie sme povinní ani žiť. Ak to neviete robiť, tak to nechajte tak.
Čítajte viac: https://komentare.sme.sk/c/23444630/jeden-clovek-nemoze-za-nic-robert-fico-pise-samo-marec.html
https://www.instagram.com/share/BA-pR5_F5q