Sršeň dal dobrú fotku. Ja dám veľmi podobnú. Vznikla možno o pol sekundy skôr alebo neskôr. Ten pohľad si všimnite. Hovorí, že ty kkt. Treba si ju zväčšiť, tú fotku, nech je zrejmý ten jej pohľad.
ale no, zobrali sa z čistej lásky, ktorá pretrvá veky
snáď by si nespochybnil morálku, okrem iného aj dozorcu kódexu správania sa verejných funkcionárov
Srbsko: Čtrnáctého března došlo v Bělehradě k největšímu protestu proti diktátorovi Vučićovi od protestů proti diktátorovi Miloševićovi v roce 2000.
Tyto protesty nakonec vedly k Miloševičovu svržení a vydání do Haagu za jeho válečné zločiny a genocidu.
Zemřel ve vězeňské cele.
Uz by mohli konecne vsetci pochopit, ze sa fica treba zbavit a to sa da napriklad aj “trochu krcmovymi recami”. Iba tie oslovia smeraka a jemu podobnych, a bohuzial volic ps/ sas to musi pochopit, docasne akceptovat a nie sa zavzdusnovat a vykrikovat ze ps/ sas (dopln si) u mna skoncila.
Dobré ráno stará mama. Väčšina občanov tejto krajiny reaguje iba na krčmové reči, populizmus, klamstvá (bludy nevadia, ak je to to, čo chcú počuť), sľuby a medové motúzy popod fúzy
Potreboval by som vysvetlit jednu vec od niekoho zbehlejsieho lebo sa mi nechce hladat o tom tonu informaciii. Problem bude asi zlozitejsi ako sa prvy pohlad zda.
Fakty,
Ideme stavat so zlutym nebezpecim baterkaren v Suranoch.
Vacsia baterkaren v PL(stavana v poslupraci se zlutym nebezpecim) ohlasila prepustanie lebo nie je dopyt.
Svedsky projekt baterkarne to zatvara, pretoze dlhe logisticke retazce, maly dopyt...atd. Btw vraj 2.najvacsi krach po Saabe za poslednych 10 rokov.
HU baterkaren prepusta, nie je dopyt.
Tak sedliacka otazka...preco mi ideme staviat, ked vsetci naokolo to idu zatvarat? V com bude ta nasa ina ako tie v okolitych statoch? Preco to nasa vlada podporuje ako strategicku investiciu, ked to vyzera, ze to je odsudene na krach este skor ako spustila vyroba?
V com je problem, vsetko sa tlaci do elektriky, preco nam kra***** vyrobcovia baterii, ked prave ich vyvoj a vyroba musia byt zlata bana v sucasnej dobe?
Nejako tomu neviem porozumiet, ale zatial mi to vychadza, ze Surany budu v buducnosti asi megapruser ak sa nic nezmeni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Svetlana je táto
Sršeň dal dobrú fotku. Ja dám veľmi podobnú. Vznikla možno o pol sekundy skôr alebo neskôr. Ten pohľad si všimnite. Hovorí, že ty kkt. Treba si ju zväčšiť, tú fotku, nech je zrejmý ten jej pohľad.
ale niektorym na velkost zalezi
No ale vtedy, koncom 80-ych rokov to bola asi dobrá partia. Mladý, fešák, sympatický, ambiciózny, člen strany, bude sa vedieť postarať o rodinu, ...
Na svadobnej ceste boli za totality v roku 1988 na Malte. To bola nepriateľská kapitalistická cudzina. Tam pustili len preverené kádre.
ps, edit: tak tesne vedla, ...v rodine JUDr. Jaromíra Svobodu, ktorý sa v roku 1988 stal podpredsedom Najvyššieho súdu ČSSR.
snáď by si nespochybnil morálku, okrem iného aj dozorcu kódexu správania sa verejných funkcionárov
https://dennikn.sk/4491928/vznikol-kodex-spravania-sa-verejnych-funkcionarov-posudzovat-ich-bude-fico/?cst=0b7aab876c92a57a3fcdc54ac4dacd19441ae5f334cfbf878b808b2547682c39
50 000 lidí v Budapešti na opozičním shromáždění svolaném Petrem Magyarem.
(Foto: Bálint Szajki/24.hu)
https://x.com/Posledniskaut/status/1900993377841103121
edit: Aj v Srbsku to pekne vrie:
Srbsko: Čtrnáctého března došlo v Bělehradě k největšímu protestu proti diktátorovi Vučićovi od protestů proti diktátorovi Miloševićovi v roce 2000.
Tyto protesty nakonec vedly k Miloševičovu svržení a vydání do Haagu za jeho válečné zločiny a genocidu.
Zemřel ve vězeňské cele.
https://x.com/igorsushko/status/1900818305650139220
https://www.youtube.com/watch?v=1gAI31Csuj0
FB - NIE V NAŠOM MESTE
"Čo ja viem, kokos. Čo mu donesie kilo kukurice," reagoval Truban, čo možno očakávať od stretnutia Kotlára so Žilinkom.
"Vy sa gumujete sám," povedal Truban Dankovi v reakcii na jeho slová, že niekto sa ho snaží vygumovať z politiky.
neviem ci sa na tomto da este smiat... ale uroven krcmovych reci..
Dobré ráno stará mama. Väčšina občanov tejto krajiny reaguje iba na krčmové reči, populizmus, klamstvá (bludy nevadia, ak je to to, čo chcú počuť), sľuby a medové motúzy popod fúzy
https://dennikn.sk/minuta/4525414/?ref=mpm
https://www.google.com/search?q=belousovov%C3%A1&sca_esv=a0f6929b78caa0c6&sxsrf=AHTn8zqRWC2Lbkm-F4PX-ESassDSw7zgtg:1742134124797&source=lnt&tbs=qdr:y&sa=X&ved=2ahUKEwjmhqOt446MAxXT_7sIHXjwMHsQpwV6BAgDEBA&biw=1280&bih=541&dpr=1.5#fpstate=ive&vld=cid:c85d2a50,vid:Y-748aomdsc,st:0
Herci a ich puc.
https://www.facebook.com/thisislocco/videos/puč-v-činohre-snd-kto-tu-ťahá-za-nitky/629291746680296/
Fakty,
Ideme stavat so zlutym nebezpecim baterkaren v Suranoch.
Vacsia baterkaren v PL(stavana v poslupraci se zlutym nebezpecim) ohlasila prepustanie lebo nie je dopyt.
Svedsky projekt baterkarne to zatvara, pretoze dlhe logisticke retazce, maly dopyt...atd. Btw vraj 2.najvacsi krach po Saabe za poslednych 10 rokov.
HU baterkaren prepusta, nie je dopyt.
Tak sedliacka otazka...preco mi ideme staviat, ked vsetci naokolo to idu zatvarat? V com bude ta nasa ina ako tie v okolitych statoch? Preco to nasa vlada podporuje ako strategicku investiciu, ked to vyzera, ze to je odsudene na krach este skor ako spustila vyroba?
V com je problem, vsetko sa tlaci do elektriky, preco nam kra***** vyrobcovia baterii, ked prave ich vyvoj a vyroba musia byt zlata bana v sucasnej dobe?
Nejako tomu neviem porozumiet, ale zatial mi to vychadza, ze Surany budu v buducnosti asi megapruser ak sa nic nezmeni.