Tá spuchlina je už alergická na akúkoľvek otázku od akéhokoľvek novinára. Sa mu divím, že neodíde do súkromnej sféry. Nakradol si už dosť, nemusel by odpovedať novinárom, môže chlastať od rána do večera a mal by svätý pokoj. A uľavilo by sa aj normálne zmýšľajúcim ľudom.
Tá spuchlina je už alergická na akúkoľvek otázku od akéhokoľvek novinára. Sa mu divím, že neodíde do súkromnej sféry. Nakradol si už dosť, nemusel by odpovedať novinárom, môže chlastať od rána do večera a mal by svätý pokoj. A uľavilo by sa aj normálne zmýšľajúcim ľudom.
Sa musí starať aby v base neskončil,a to je kua motivácia 😉
NIE! Žiadny pokoj pre neho a jemu podobným. Ja verím, že spravodlivosť si ho raz nájde, ako by povedal Trump "tak či onak".
Este k tomu, ze SLAK je len u nas a u Madarov. V januari bol potvrdenu aj na jednej farme v Nemecku. Len teda, oni su trochu inde ako my, tak sa to dalej nesirilo. Ale pouzite to ako argument voci tym nezmyslom.
Ja som uz dostal aj protiargument - ze farmu izolovali a virus tam vyskusali, aby ho mohli rozsirit u nas. Ze ved nie je inak mozne, aby ho mali len na jednej farme. Ja som oponoval, ze keby to chceli skusat, tak to nerobia vo verejnom priestore, ale niekde mimo ludi, aby sa neprezradili. Reakcia bola, ze je so mnou tazka diskusia, ked som zaslepeny a skoncili sme
keby niekoho zaujimalo, ako to s tym bojom proti “imigrantom” v USA je
Tieto zariadenia sú v súkromnom vlastníctve a prevádzkujú sa za účelom zisku. Spoločnosti ako CoreCivic a GEO Group dostávajú vládne financovanie na základe počtu ľudí, ktorých zadržiavajú, a preto lobujú za prísnejšiu imigračnú politiku. Je to lukratívny biznis: CoreCivic zarobil viac ako 560 miliónov dolárov na ICE kontraktoch za jediný rok. V roku 2024 GEO Group zarobila viac ako 763 miliónov dolárov. Čím viac zadržaných, tým viac peňazí zarobia. Je logické, že tieto spoločnosti nemajú motiváciu rýchlo prepúšťať ľudí.
Tak tak, táto "zaslepenosť" s rozmazávaním všeobecne známych faktov je na nevydržanie. Korunu tomu dáva ale ten koncept riešenia v duchu "žiadny stres, treba to nechať vyhniť, veď ten SLAK raz odíde" - len ťažko sa dá vyhnúť desivej predstave, ako by asi s týmito kádrami prebiehal manažment COVID-19. Toto sú bohužiaľ presne situácie keď sa naplno ukáže, že nahradiť odborníkov lojálnymi diletantmi, ignorantmi alebo kombináciou nikdy nedopadne dobre ...
No kolaboranti boli vždy a v dnešných vojnových časoch sa nedá žiaľ predpokladať ich pokles. ***** Kotol je ich vzorom a preukázanie geniálneho riešenia SLAKu už má určite rozpracované a doživotná renta ho neminie.
Fico prvýkrát zažíva, aký jed sú dezinformácie, ktorými sám nakazil krajinu.
Keď ide o životy zvierat a spokojnosť jeho voličov, už nevie povedať, že Blaha je klamár a nebezpečný bludár a dezinfoweby sú toxické a škodlivé.
Bodaj by porazilo všetkých voličov fica aj tarabu.
Píše Jozef Pecho z SHMÚ. Nás ako cyklistov, čo pozeráme 100x denne počasie na ďalšie dni a víkend sa to týka o to viac!!! https://www.facebook.com/share/p/16HsL2YZ1H/
ten pocit ze odbornici obtazuju je tu uz dlho. velmi to vypuklo cez kovid. cital/pocuval som viacero rozhovorov s ludmi ktori neodisli z prace, ale sli ju robit radsej do zahranicia, kde citia podporu v tom co robia.
tiez robim odbornu pracu a pocitujem to. pocitujem aj to, ze odbornost rapidne klesa. a cim dalej tym castejsie sa stretam s absurditami ktore boli este nedavno nepripustne, dnes sa vela ludi tvari - co riesis? a tiez ma nebavi byt neustale za kkta nech spravis cokolvek.
Počul som toho Radacovskeho, celkom narez. Nebude spolupracovat s extrémistickými stranami ci jednotlivcami. PS povazuje za spiatočnicku stranu z minuleho storočia. Ocakava, ze v buducnosti budu Rusi a Ukrajinci ako narody spolu dobre vychádzať, ved spolicne sportovali, milovali sa, bojovali za mier,...Ak by sa s koaliciou nezhodol, nebude požadovať funkciu ani nepolozi vladu, no odide.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sa musí starať aby v base neskončil,a to je kua motivácia 😉
NIE! Žiadny pokoj pre neho a jemu podobným. Ja verím, že spravodlivosť si ho raz nájde, ako by povedal Trump "tak či onak".
Ja som uz dostal aj protiargument - ze farmu izolovali a virus tam vyskusali, aby ho mohli rozsirit u nas. Ze ved nie je inak mozne, aby ho mali len na jednej farme. Ja som oponoval, ze keby to chceli skusat, tak to nerobia vo verejnom priestore, ale niekde mimo ludi, aby sa neprezradili. Reakcia bola, ze je so mnou tazka diskusia, ked som zaslepeny a skoncili sme
Tieto zariadenia sú v súkromnom vlastníctve a prevádzkujú sa za účelom zisku. Spoločnosti ako CoreCivic a GEO Group dostávajú vládne financovanie na základe počtu ľudí, ktorých zadržiavajú, a preto lobujú za prísnejšiu imigračnú politiku. Je to lukratívny biznis: CoreCivic zarobil viac ako 560 miliónov dolárov na ICE kontraktoch za jediný rok. V roku 2024 GEO Group zarobila viac ako 763 miliónov dolárov. Čím viac zadržaných, tým viac peňazí zarobia. Je logické, že tieto spoločnosti nemajú motiváciu rýchlo prepúšťať ľudí.
https://www.theguardian.com/us-news/2025/mar/19/canadian-detained-us-immigration-jasmine-mooney
aj ked, rovnako vlastne funguje ich vazensky system, takze to az take prekvapenie nie je
Keď ide o životy zvierat a spokojnosť jeho voličov, už nevie povedať, že Blaha je klamár a nebezpečný bludár a dezinfoweby sú toxické a škodlivé.
https://dennikn.sk/4557559/fico-prvykrat-zaziva-aky-jed-su-dezinformacie-ktorymi-sam-nakazil-krajinu/?ref=mpm
Tu sa oplati povedat- dodrbe aj železnu nákovu
No zdá sa, že aj Madari s Orgánom na čele sa javia ako ten príčetnejší národ. Uff, toto bude v dohľadnej dobe veľmi ťažké "nakolejit", ak vôbec.
Píše Jozef Pecho z SHMÚ. Nás ako cyklistov, čo pozeráme 100x denne počasie na ďalšie dni a víkend sa to týka o to viac!!! https://www.facebook.com/share/p/16HsL2YZ1H/
tiez robim odbornu pracu a pocitujem to. pocitujem aj to, ze odbornost rapidne klesa. a cim dalej tym castejsie sa stretam s absurditami ktore boli este nedavno nepripustne, dnes sa vela ludi tvari - co riesis? a tiez ma nebavi byt neustale za kkta nech spravis cokolvek.
Tazky oriesok.