Fico dáva také možnosti, aby tvrdo išli po ňom a oni slušne ticho. Žiadna odborná a vecná kritika jeho prúserov, žiadne protinávrhy a riešenia pre pospolitý ľud do budúcnosti.
No ja to vidím tak,že som vďačný za dodržiavanie nejakej kultúry prejavu.
V mojej bubline je nám jasné o čo ide a dezolé predsa nebudú počúvať "zbuznatelých liberálov "
Opozicia sa nemusí ponárať do žumpy a v gestapackych kabatoch" robiť tlačovky!
Keď to robi Naď,len mi pripomína jeho Matelkovskú DNA,a mňa len motivuje mu to nezabudnúť🫤
? Vláda poskytuje dopravný servis človeku, ktorý svojou účelovou prítomnosťou zneuctil cintorín na Slavíne.
? Minister obrany R. Kaliňák zabezpečuje právny servis človeku, ktorý hajluje, obnažuje sa a vykonáva veľkú potrebu na chodníku.
? Nech sa páči – aká vláda, taký maskot.
? Ale to, že ho dotiahli až na Slavín, je zneuctením pamiatky tisícov vojakov, ktorí padli pri oslobodzovaní Bratislavy
Takže USA zaviedli clá,aby ich mohli zrušiť-logiku v tom nehladajte
Elon Musk dúfa, že v budúcnosti budú medzi Európou a USA nulové clá. Trumpov poradca cez videolinku na kongrese talianskej pravicovopopulistickej strany Liga vo Florencii dodal, že by uvítal aj voľnejšie pravidlá pracovnej migrácie.
Americký vplyv vo svete už nie je čo bývalo, svet sa aj vplyvom nových technológií neodvratne rozdeľuje na zóny vplyvu, a je celkom logické že Amerika si aktuálne chce urvať najväčší kus.
Bez strát pre všetkých to však nepojde, akurát " víťaz" ich nakoniec bude mať najmenšie. A to bude tá veľká Amerika, ale už len na svojom pieskovisku, a tipujem že postupne i s Grónskom či Kanadou ktoré si sami vyberú pre nich to najvýhodnejšie. A až EU schudobnie ako Amerike vyhovuje, potom aj nulové clá môžu mať logiku.
Po 2. svetovej sa Amerika zabetónovala v západnej Európe cez obnovu a investície, a nám ostalo budovanie socializmu z nuly a lačný pohľad na peniaze za oponou. Komunisti vo funkciách začali svoje kšefty na západe už v 86tom, a ten 89ty teraz vyzerá tak, že im bol dobrý len na zmenu legislatívy na rozkradnutie majetku štátu cez kupónku. Zbytok si rozobrali západné investície, šikovnejší jednotlivci zbohatli, a mnohých z nich teraz vidíme v politike.
Ako vždy sa pritom zabudlo na obyčajný plebs ktorý v 89tom vyhnal z funkcií všetkých komunistov vrátane Fica aj s dnes dobrým Weissom.
Toto už dnes ale nikoho nezaujíma, že vtedy 30-40roční mladí ľudia v uliciach mali svoju víziu úspešneho Československa, o ktorej keď dnes ako 60-70roční hovoria, sú pred svoje deti dezolátmi.
Zvláštny je ten národ holubičí
Mám teóriu, prečo opozícia nerobí jasnejšiu politiku (policy). Lebo voliči opozície obecne nie sú o toľko racionálnejší ako voliči koalície. Voliči, ktorí triezvo a racionálne vyhodnocujú situáciu, je výrazná menšina aj na strane opozície. Preto nepočuť jasné zrušíme 13.dochodky, vlaky zadarmo, navýšime výdaje na zbrojenie, urobíme hĺbkové reformy toho a toho. Slovensko potrebuje výrazné reformy, ale oni vedia, s akým voličským materiálom pracujú. Toto ale nie je iba problém SR, len tu je oveľa vypuklejší. Ľudia si zvykli, že štát dáva, tak samozrejme o to prísť nechcú, aj keby mal štát raz v budúcnosti skrachovať alebo vyhnať ďalšie tisíce ľudí do zahraničia. ČR/SR môže raz skončiť ako Detroit, ale práve vzdelaní Slováci budú budovať ČR a nie SR, iba pre tu skladbu obyvateľstva.
Lojzo sa tu motá už dosť dlho ... čo po ňom zatiaľ zostalo?
No Hlina zatiaľ nemal nikdy možnosť byť ministrom. Ale je to aj podnikateľ a v súkromnom sektore VYTVORIL mnoho a veľa za ním vidno. Farma pri Stupave, Bratislavská pekáreň, reštauráciu Slovak Pub, získal problematický mlyn Klepáč, čiže sa to hádam časom dostane správnych rúk. Tie budovy, čo rekonštruuje v Bratislave na Železnej studničke, medené strechy. Žiadna fušerina, poctivá robota tie budovy. Ešte to nie je hotové, stavajú to. Až človeku duša pookreje keď tam ide okolo a vidí to na živo. Čiže žiadna tlčhuba, ale dáva ľuďom prácu a veľa vecí vybudoval, vytvoril a zveľadil.
Kto nepozná tú je pár foto zo Železnej https://bratislava.sme.sk/c/23362219/knihkupectvo-v-lese-je-blbost-ale-chceme-ho-tam-mat-hovori-hlina-o-zeleznej-studnicke.html
Priateľu, ja sa pýtam na produkty jeho politickej práce. Podnikateľský talent, správne nastavený kompas ani moje vlastné sympatie k jeho osobe nemenia tú veľkú nulu ktorú zatiaľ vidím.
Mozno mu krivdím, bo včul sa mi vynorilo že nejaké jeho pouličné slobodné murarstvo tuším pozitívne ovplyvnilo legislatívu limitujucu šmejdov, ale na viac si fakt nespomínam...
Obávam sa, že "produkty politickej práce" nie sú asi úplne správnym kritériom. Keď o tom rozmýšľam, tak asi posledným politikmi, za ktorým niečo z ich politickej práce zostalo, boli Dzurinda a Mikloš. Nenapadá ma zo súčasných opozičných politikov nikto, za ktorým by ostali nejaké "produkty politickej práce", takže Hlina v tomto nie je výnimkou.
Áno, začínal ako aktivista, tým upozornil na nejaké problémy a začal cestu politika.
Výsledky ako opozičný politik by si chcel aké? Mne momentálne stačí, že upozorňuje a vysvetľuje aktuálne prešľapy súčasnej vlády z pozície ktorej rozumie a je v strane ktorú budem voliť.
ivast tak ho prv musí človek zvoliť, aby mal moc a dostal sa do exekutívy. Hlina nikdy nevládol, ani Šimečka.
Od 2012 opozícia krajinu neriadila s vhodným mandátom. Posledný krát babrák 25% Matovič a Sme spodina. Tvoj hlad po výsledkoch cítiť, ale volič vyberá dookola populistov ako Matoviča a fica namiesto novej krvi, takže sa pýtaj tých, čo vládnu na výsledky... na výsledky sa pýtaj fica a jeho voličov, nie na Hlinu. Ten by sa v budúcnosti veľmi hodil ako minister Poľnohospodárstva!
Za ficom nie je ani pekáreň, ani žiadna iná úspešná firma, ani projekt v riadení krajiny, nič nevybudoval. Zostal po ňom iba roz***** štát a Slavín s neonacistom Bombicom, ruSSKým veľvyslancom a ďalšími kolaborantmi.
Imho v nejakom čase fungoval so ZPH, ktorý následne získal kľúče od miešačky ... hodnotenie ponechám na kompetentných...
Jaroh čo by si teda navrhol ako hodnotiace kritérium pre etablovanych politikov? Imho robiť politiku viac ako desaťročie prirodzene implikuje očakávanie výsledku. Či? A nemusí to byť práve komplexná daňová reforma, pokojne čokoľvek jednoduchšie s pozitívnym vplyvom na spoločnosť...
Neviem.
Poznám príliš veľa politikov a centrálnych úradníkov na to, aby som na nich mal ilúzie, že za nimi môže ostať nejaký konkrétny výsledok, ktorý sa hlboko vryje do pamäti . Politika nie je súťaž krásy, ale umenie možného. Aby sme boli objektívni, tak nejaké tie malé politické výsledky registrujem, napríklad Švejna a zrovnoprávnenie starodôchodcov, Radičová a zverejňovanie zmlúv, Budaj a transformácia národných parkov (bohužaľ nie úplne dotiahnutá, ale určite užitočná), Káčer (a spol.) a vstup do NATO ... Zaradil by som sem aj Mikulca a jeho rozviazanie rúk polícii, to zmenilo hodne vecí.
Ale dve veci som sa v súvislosti s nimi naučil:
1. Nikdy never tomu, čo hovorí politik do médií. On nehovorí, čo si myslí, ale to, čo potrebuje, aby ľudia počuli. Nikdy, nikdy never tomu, čo hovorí do médií. A to mám aj priamo od niekoľkých z nich, zhruba: "Keď ma budeš vidieť v telke, tak neber vážne, čo tam budem rozprávať".
2. Nikdy nepozeraj na slová, ktoré politik hovorí, ale na jeho hlasovanie (ak je to poslanec) alebo na jeho rozhodnutia (ak je to exekutívny politik).
Stale sa divim, ze sa niektori z vas pokusaju hladat idealneho politika, aby mu dali svoj hlas.
Taky predsa neexistuje.
VZDY si musite vybrat kompromis. Pri ludoch sa to robi relativne jednoducho, horsie je to pri stranach, pretoze KAZDA strana ma svojich hrdinov a svojich zloduchov.
V principe by ste mali hladat len ten pomer a volte tu stranu, dke je podla vas najmenej tych zlodejov a prizivnikov.
Ak niekto vahate nad Hlinom mozem vam to trosku ulahcit.
Poznam ho, pracoval som prenho pred 25 rokmi a stretaval sa s nim v praci, takze viem ako zacinal a aky bol ako sef, ci clovek.
Uplne cisty nie je, ale kto z nas je?
Ak vahate, ci mu to dat tak za mna kludne mozte, pretoze pomer dobra a zla u Lojza je namiesany este celkom v pohode.
Ja sam nad nim celkom vazne uvazujem, aj ked ma nasral, ze v KDH trt dokazal a pritom mal celkom sancu tu stranu zmenit.
Čo je to u Hlinu "úplne čistý nie je"? Lebo ak je to len ďalší v rade, ktorý obchádza zákony (hoci treba nezmyselne) vtedy, ak sa to jemu hodí, tak to sa potom nečudujem, že voliči hovoria "že sú všetci rovnakí" a hodia to Ficovi či Republike.
Stale sa divim, ze sa niektori z vas pokusaju hladat idealneho politika, aby mu dali svoj hlas.
Taky predsa neexistuje.
VZDY si musite vybrat kompromis. Pri ludoch sa to robi relativne jednoducho, horsie je to pri stranach, pretoze KAZDA strana ma svojich hrdinov a svojich zloduchov.
V principe by ste mali hladat len ten pomer a volte tu stranu, dke je podla vas najmenej tych zlodejov a prizivnikov.
Poznam ho, pracoval som prenho pred 25 rokmi a stretaval sa s nim v praci, takze viem ako zacinal a aky bol ako sef, ci clovek.
Ak vahate, ci mu to dat tak za mna kludne mozte, pretoze pomer dobra a zla u Lojza je namiesany este celkom v pohode.
Ja sam nad nim celkom vazne uvazujem, aj ked ma nasral, ze v KDH trt dokazal a pritom mal celkom sancu tu stranu zmenit.
Hodnotenie od kolegov či terajších , či minulých je take … chjove . Iný pohľad budú mat na tvoju prácu a vzájomnú interakciu kolegovia a je jedno či v horizontálnej či vertikálnej štruktúre a iný výstup ti poskytne “odberateľ služby , výrobkov, pacienti , koncoví užívatelia “ . Mna moji podriadení záchranári tiež hodnotia ako dominantného , neznášanliveho , prehnane “ buzerujúceho “ , ale pacienti pre ktorých za každých okolnosti odvediem 110% výkon to vidia inak . “Takze tak” , ako by povedal Milan Reichel ?.
Dnes medzi 12.00 až 16.00 h by mala cez Bratislavu prechádzať a zastaviť sa skupina 80 študentov-cyklistov zo Srbska, ktorí sa vydali z mesta Nový Sad na dvojtýždňovú cestu do Štrasburgu. Jazdou dlhou 1 300 km chcú prilákať väčšiu pozornosť Európy na protikorupčné protesty v Srbsku.
Protestná jazda by sa mala zastaviť na Tyršovom nábreží, pri Starom moste.
Denne plánujú odbicyklovať 100 až 150 kilometrov a prejsť cez územie Maďarska, Slovenska, Rakúska i Nemecka, aby sa napokon dostali do Francúzska. Počas cesty plánujú bývať u zahraničných Srbov či spriatelených študentov v týchto krajinách.
Práve študenti sú hnacou silou celoštátnych protestov, ktoré v Srbsku vyvolalo novembrové zrútenie betónového prístreška nad vchodom do železničnej stanice v Novom Sade, v dôsledku čoho prišlo o život 16 ľudí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ja to vidím tak,že som vďačný za dodržiavanie nejakej kultúry prejavu.
V mojej bubline je nám jasné o čo ide a dezolé predsa nebudú počúvať "zbuznatelých liberálov "
Opozicia sa nemusí ponárať do žumpy a v gestapackych kabatoch" robiť tlačovky!
Keď to robi Naď,len mi pripomína jeho Matelkovskú DNA,a mňa len motivuje mu to nezabudnúť🫤
? Vláda poskytuje dopravný servis človeku, ktorý svojou účelovou prítomnosťou zneuctil cintorín na Slavíne.
? Minister obrany R. Kaliňák zabezpečuje právny servis človeku, ktorý hajluje, obnažuje sa a vykonáva veľkú potrebu na chodníku.
? Nech sa páči – aká vláda, taký maskot.
? Ale to, že ho dotiahli až na Slavín, je zneuctením pamiatky tisícov vojakov, ktorí padli pri oslobodzovaní Bratislavy
https://www.facebook.com/konzervativnydemokrat/videos/9801510686576059/
https://www.youtube.com/watch?v=yr-ZAksaYMw
Elon Musk dúfa, že v budúcnosti budú medzi Európou a USA nulové clá. Trumpov poradca cez videolinku na kongrese talianskej pravicovopopulistickej strany Liga vo Florencii dodal, že by uvítal aj voľnejšie pravidlá pracovnej migrácie.
https://e.dennikn.sk/minuta/4567048
Zrejme to myslel, ze ked Europu plne obsadia ultrapravicovo a prorussky orientovane vedenia krajin, a teda dufa, ze to bude coskoro
Inak. Vysvetlili uz niekde tie 34-ci kolko %ne cla pre Svajciarsko, ktore ma na dovoz s USA cla v hodnote nula cela nula nula nic, dpc?
Viac takých Lojzov!
Bez strát pre všetkých to však nepojde, akurát " víťaz" ich nakoniec bude mať najmenšie. A to bude tá veľká Amerika, ale už len na svojom pieskovisku, a tipujem že postupne i s Grónskom či Kanadou ktoré si sami vyberú pre nich to najvýhodnejšie. A až EU schudobnie ako Amerike vyhovuje, potom aj nulové clá môžu mať logiku.
Po 2. svetovej sa Amerika zabetónovala v západnej Európe cez obnovu a investície, a nám ostalo budovanie socializmu z nuly a lačný pohľad na peniaze za oponou. Komunisti vo funkciách začali svoje kšefty na západe už v 86tom, a ten 89ty teraz vyzerá tak, že im bol dobrý len na zmenu legislatívy na rozkradnutie majetku štátu cez kupónku. Zbytok si rozobrali západné investície, šikovnejší jednotlivci zbohatli, a mnohých z nich teraz vidíme v politike.
Ako vždy sa pritom zabudlo na obyčajný plebs ktorý v 89tom vyhnal z funkcií všetkých komunistov vrátane Fica aj s dnes dobrým Weissom.
Toto už dnes ale nikoho nezaujíma, že vtedy 30-40roční mladí ľudia v uliciach mali svoju víziu úspešneho Československa, o ktorej keď dnes ako 60-70roční hovoria, sú pred svoje deti dezolátmi.
Zvláštny je ten národ holubičí
No Hlina zatiaľ nemal nikdy možnosť byť ministrom. Ale je to aj podnikateľ a v súkromnom sektore VYTVORIL mnoho a veľa za ním vidno. Farma pri Stupave, Bratislavská pekáreň, reštauráciu Slovak Pub, získal problematický mlyn Klepáč, čiže sa to hádam časom dostane správnych rúk. Tie budovy, čo rekonštruuje v Bratislave na Železnej studničke, medené strechy. Žiadna fušerina, poctivá robota tie budovy. Ešte to nie je hotové, stavajú to. Až človeku duša pookreje keď tam ide okolo a vidí to na živo. Čiže žiadna tlčhuba, ale dáva ľuďom prácu a veľa vecí vybudoval, vytvoril a zveľadil.
Kto nepozná tú je pár foto zo Železnej https://bratislava.sme.sk/c/23362219/knihkupectvo-v-lese-je-blbost-ale-chceme-ho-tam-mat-hovori-hlina-o-zeleznej-studnicke.html
Mozno mu krivdím, bo včul sa mi vynorilo že nejaké jeho pouličné slobodné murarstvo tuším pozitívne ovplyvnilo legislatívu limitujucu šmejdov, ale na viac si fakt nespomínam...
Výsledky ako opozičný politik by si chcel aké? Mne momentálne stačí, že upozorňuje a vysvetľuje aktuálne prešľapy súčasnej vlády z pozície ktorej rozumie a je v strane ktorú budem voliť.
Od 2012 opozícia krajinu neriadila s vhodným mandátom. Posledný krát babrák 25% Matovič a Sme spodina. Tvoj hlad po výsledkoch cítiť, ale volič vyberá dookola populistov ako Matoviča a fica namiesto novej krvi, takže sa pýtaj tých, čo vládnu na výsledky... na výsledky sa pýtaj fica a jeho voličov, nie na Hlinu. Ten by sa v budúcnosti veľmi hodil ako minister Poľnohospodárstva!
Za ficom nie je ani pekáreň, ani žiadna iná úspešná firma, ani projekt v riadení krajiny, nič nevybudoval. Zostal po ňom iba roz***** štát a Slavín s neonacistom Bombicom, ruSSKým veľvyslancom a ďalšími kolaborantmi.
Jaroh čo by si teda navrhol ako hodnotiace kritérium pre etablovanych politikov? Imho robiť politiku viac ako desaťročie prirodzene implikuje očakávanie výsledku. Či? A nemusí to byť práve komplexná daňová reforma, pokojne čokoľvek jednoduchšie s pozitívnym vplyvom na spoločnosť...
Poznám príliš veľa politikov a centrálnych úradníkov na to, aby som na nich mal ilúzie, že za nimi môže ostať nejaký konkrétny výsledok, ktorý sa hlboko vryje do pamäti
Ale dve veci som sa v súvislosti s nimi naučil:
1. Nikdy never tomu, čo hovorí politik do médií. On nehovorí, čo si myslí, ale to, čo potrebuje, aby ľudia počuli. Nikdy, nikdy never tomu, čo hovorí do médií. A to mám aj priamo od niekoľkých z nich, zhruba: "Keď ma budeš vidieť v telke, tak neber vážne, čo tam budem rozprávať".
2. Nikdy nepozeraj na slová, ktoré politik hovorí, ale na jeho hlasovanie (ak je to poslanec) alebo na jeho rozhodnutia (ak je to exekutívny politik).
Viem, neodpovedal som na tvoju otázku.
Taky predsa neexistuje.
Taky predsa neexistuje.
Hodnotenie od kolegov či terajších , či minulých je take … chjove . Iný pohľad budú mat na tvoju prácu a vzájomnú interakciu kolegovia a je jedno či v horizontálnej či vertikálnej štruktúre a iný výstup ti poskytne “odberateľ služby , výrobkov, pacienti , koncoví užívatelia “ . Mna moji podriadení záchranári tiež hodnotia ako dominantného , neznášanliveho , prehnane “ buzerujúceho “ , ale pacienti pre ktorých za každých okolnosti odvediem 110% výkon to vidia inak . “Takze tak” , ako by povedal Milan Reichel ?.
Protestná jazda by sa mala zastaviť na Tyršovom nábreží, pri Starom moste.
Denne plánujú odbicyklovať 100 až 150 kilometrov a prejsť cez územie Maďarska, Slovenska, Rakúska i Nemecka, aby sa napokon dostali do Francúzska. Počas cesty plánujú bývať u zahraničných Srbov či spriatelených študentov v týchto krajinách.
Práve študenti sú hnacou silou celoštátnych protestov, ktoré v Srbsku vyvolalo novembrové zrútenie betónového prístreška nad vchodom do železničnej stanice v Novom Sade, v dôsledku čoho prišlo o život 16 ľudí.