V opozícii bola podľa strany dohoda, že všetci budú hlasovať proti, ale tesne pred hlasovaním prišlo Progresívne Slovensko s taktikou vytiahnutia kariet.
Predseda SaS Branislav Gröhling tvrdí, že išlo o situáciu, na ktorej vyhodnotenie mali asi 15 sekúnd a počas nich došlo k chybe. „Nerozumiem taktike vyťahovania kariet v tejto situácii,“ hovorí poslanec Juraj Krúpa z SaS.
Zodpovedám za hlasovanie poslaneckého klubu PS a môj klub konal jednotne. To, ako konali iné kluby, je ich zodpovednosť,“ hovorí Dubéci. „Chyba sa stala v koordinácii a v exekúcii a nepovedal by som, že to bolo na strane PS,“ dodal.
Samozrejme, každá krajina ma svoje problémy, ale na SR si ľudia vedome do vedenia štátu a inštitúcii navolia obvinených, obžalovaných alebo odsúdených, hlupákov alebo psychicky narušených jedincov.
A čo je "správna a spravodlivá" politika? (všimni si úvodzovky). Námatkovo vyberiem treba tie 13.dochodky a vlaky zadarmo, keď máme obrovské deficity a jazdia tu haraburdy po zlej infra a je nutné zvyšovať dane, nebudem útočiť a obmedzovať práva menšín, nebudem sa báť jasne formulovať bezpečnostnú politiku štátu atd.
Slovensko bytostne potrebuje aby buducim premierom bol Odor. Nie Simecka.
Ale aj poprosím ho všetci krúžkovať, nie len ramená na fóre. Aj rodine, kamarátom dohovárať, že toto je cesta. Ak bude mať najviac krúžkov, dúfam, že šancu byť premiér dostane.
Ináč super komentár:
"A kdo skutečně ohrožuje svět víc - jestli pár trans a LGBT lidí, nebo duševně nevyrovnaní cvoci s atomovými kufříky, všemocnými šrajtoflemi a vlastními sociálními sítěmi"
Toto je dobrá otázka. Mne sa páčila aj americká lokalizovaná verzia Trump or Trans? od J. Crockett, podľa odozvy celkom trefa do čierneho. Ako výhodu beriem, že sa popri nej často zodpovie aj dopyt, či je to s tým konzervativizmom a ochranou tradičných kultúrno-etických hodnôt u dotyčného skutočne také žeravé ...
Slovensko bytostne potrebuje aby buducim premierom bol Odor. Nie Simecka.
S týmto plne súhlasím... Už moc debaty nesledujem, ale keď tam je Odor, vždy si ju rád pozriem... Bohužiaľ Šimečka je podľa mňa strašne slabý, stále dookola iba tie isté frázy, už je to až únavne. Škoda, že sa prezidentka stiahla z politiky, ale ani sa jej nečudujem.
Za takuto bizarnu kauzu by sa nemusel hanbit ani nas vladny snupac kali
Len je trochu dost blbe, ze to moze velmi pomoct babisovi
V skratke: Minister spravodlivosti (ktoreho mimochodom vsetci uz dlhodobo prezyvaju Don Pablo ) sa dohodol s odsudenym, ze ked mu (odsudenemu) po prepusteni z vazenia vratia hw - asi usb kluce - s bitcoinovymi penazenkami, tak da statu 30% z toho, co tam bude. Lebo bitcoin pocas jeho pobytu vo vazeni dost narastol. Lenze tie btc pochadzaju z obchodovania s drogami a so zbranami na darknete, o com Don Pablo najprv akoze nevedel... A vraj je v tych penazenkach ovela viac btc, ako sa povodne tvrdilo.... No naozaj sa to oplati precitat/pozriet
PS hlavne musí osloviť protistranu a udržať si svojich. Svojich si do značnej miery udrží, ale ako presvedčiť ostatných, aby nevolili zločincov? Keďže opozícia v cele s PS sú teda v pohode, potom jediné vysvetlenie je v idiotskom voličstve. Lebo tu na racionálne argumenty a dôkazy evidentne nikto nepočúva.
Je to veľký problém, máme priveľké množštvo tupej populácie. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zdechovský vo videu vysvetľuje podvody skrz traktory. Kúpili v Rakúsku za 120 tisíc eur a na Slovensku dotácia, že stojí 240 000. Alebo rovnaký traktor uplatnili dotáciu na 7 družstvách. Či kamerový systém za 300eur, na Zlovensku smeráci "nakúpili" za 4500eur.
No a v komentároch seniori (vidím fotky ich profiloviek) alebo ich voličov:
Zdechovský podvodník hajzel špinavý
Ty ***** syn
Ty ***** cesky ries si problemy doma a neber si do tej spinavej papuli slovensko.
Čo tak keby sa ten český curak staral do toho čo je u nich doma a nie do nás
Proč sa ty ***** zdechlý nestaráš o svuj skorompovanej stát, zaprodanče skorumpovanej.
Hneď ho mali vyhostiť
Povedali by ste však to sú troll kontá. Lenže prídu voľby a troll kontá zrazu aj volia???
v tomto maju slusne strany nevyhodu. za smer hlas sns sa ludia v diskusiach aj pobiju. za ps nie (co je normalne). doteraz nechapem co vedie ludi k obhajovaniu politika ktoreho osobne nepoznaju. su ako sfanatizovani…
za mna si politikov netreba oblubit ale kontrolovat. volicstvo ich vsak ma za spasitelov ktorych treba branit. smutne je ze spasitelia ich maju tazko v pazi co cinmi dokazuju kazdy den. potom vsak daju na fb video kde rozpravaju ako im na ludoch zalezi a u volicstva je to vybavene…
Je tu jedno racionálne vysvetlenie, sú to trolie farmy, ktoré majú za úlohu vystrašiť tých, proti ktorým sú tie komentáre namierené. Hlavná úderka je aktivita podozrivých, k nim sa pridávajú v druhej vlne užitoční idioti a najivní voliči, ktorý majú obrázok fica hneď vedľa Ježiša doma nad posteľou.
Ja si myslim, ze slusne strany, ktore sa snazia vyrha vojny argumentacne by mali mat v strane vzdy nejakeho cloveka, vo vie vzbudit emocie. SMER ma Blahu, napriklad Matovic to dokaze tiez, SNS sa na vlne emocii dostala do parlamentu, ked pozbierala len emocne volenych poslancov.
Ten clovek pomoze strane ziskat percenta a ked je to navyse intelektual, tak sa nebude hrnut do exekucnych funkcii, ale strane posluzi len na ziskavanie volica cez utoky na prvu signalnu, pretoze si uvedomuje, co je jeho uloha. Emocne ladeny politik je malokedy zaroven aj pragmatikom schopnym robit kompromisy.
Takeho cloveka by som nasadzoval do diskusii proti inym borcekom, ala MSE, pampusik, polepetko z SNS, maly a vely gasparko a pod. Ak by aj suboj nevyhral vzdy by uhral aspom remizu, pretoze by sa rychlo prisposobil tymo mozgovym atletom a komunikoval by s nimi "ich recou".
Prikladom su napriklad Matovi, Nad, ktori malokedy vychadzaju z debat na prve pocuie ako ti porazeni. Keby Nad sluzil Demokratom len na tento ucel a vedenie strany nechal na logickych pragmatikov Demokrati by nemali problem sa dostat do parlamentu.
PS by tiez nemalo posielat do diskusii Simecku, ale maju aj ostrejsich politikov v penale.
S diskusiami bol vždy ten problém, že smerohlas odmieta chodiť do diskusií s argumentačne silným súperom. Je to ich taktika, ako sa nestrápniť, miesto toho nahrávajú monológy na sociálne siete, kde im nikto neoponuje, lebo diskusie si prečistia. Takže toto je hrach na stenu už dlhú dobu.
No dobre, zhodneme sa na tom, že problém máme pomenovaný dostatočne. To je ta ľahšia časť. To ťažšie je, ako presvedčiť väčšinovo idiotské voličstvo, že netreba voliť zločincov, hlupákov a psychopatov. Lebo na to ešte nikto liek nenašiel. Realita je taká, že PS či SaS s ich "umiernenou" politikou stagnujú ale psychopat Matovič rastie. O koalícii a ich voličoch sa vyjadrovať ani nebudem.
Ja to teraz moc nesledujem, ale je dôležité vedieť, na koho úkor Matoviť rastie? Ak na úkor koalície, tak to by bol ten lepší prípad. Ak na úkor opozície, tak to potom nič moc...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Predseda SaS Branislav Gröhling tvrdí, že išlo o situáciu, na ktorej vyhodnotenie mali asi 15 sekúnd a počas nich došlo k chybe. „Nerozumiem taktike vyťahovania kariet v tejto situácii,“ hovorí poslanec Juraj Krúpa z SaS.
Zodpovedám za hlasovanie poslaneckého klubu PS a môj klub konal jednotne. To, ako konali iné kluby, je ich zodpovednosť,“ hovorí Dubéci. „Chyba sa stala v koordinácii a v exekúcii a nepovedal by som, že to bolo na strane PS,“ dodal.
spolupraca a dohoda ako lusk 👍
zdroj: https://dennikn.sk/4677400/poslancov-odmietnutie-sankcii-proti-rusku-zaskocilo-fico-sa-prepocital-opozicii-nevysla-obstrukcia/
a co je spravna a spravodliva politika?
A čo je "správna a spravodlivá" politika? (všimni si úvodzovky). Námatkovo vyberiem treba tie 13.dochodky a vlaky zadarmo, keď máme obrovské deficity a jazdia tu haraburdy po zlej infra a je nutné zvyšovať dane, nebudem útočiť a obmedzovať práva menšín, nebudem sa báť jasne formulovať bezpečnostnú politiku štátu atd.
Ale aj poprosím ho všetci krúžkovať, nie len ramená na fóre. Aj rodine, kamarátom dohovárať, že toto je cesta. Ak bude mať najviac krúžkov, dúfam, že šancu byť premiér dostane.
Ináč super komentár:
"A kdo skutečně ohrožuje svět víc - jestli pár trans a LGBT lidí, nebo duševně nevyrovnaní cvoci s atomovými kufříky, všemocnými šrajtoflemi a vlastními sociálními sítěmi"
O Matovičovi to povedal Péter Hunčík, uznávaný psychiater a mimochodom, čo málokto vie, zakladateľ televízie Nova.
S týmto plne súhlasím... Už moc debaty nesledujem, ale keď tam je Odor, vždy si ju rád pozriem... Bohužiaľ Šimečka je podľa mňa strašne slabý, stále dookola iba tie isté frázy, už je to až únavne. Škoda, že sa prezidentka stiahla z politiky, ale ani sa jej nečudujem.
Len je trochu dost blbe, ze to moze velmi pomoct babisovi
V skratke: Minister spravodlivosti (ktoreho mimochodom vsetci uz dlhodobo prezyvaju Don Pablo
https://dennikn.sk/4677264/ceska-novinarka-pokorna-vysvetluje-kauzu-bitcoinov-nerozumiem-ako-si-mohli-mysliet-ze-je-to-legalne/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.instagram.com/reel/DKkS_ZLKL_6/?igsh=MWgzbHVpNG13eXR1Ng==
Hargaš
Zdechovský vo videu vysvetľuje podvody skrz traktory. Kúpili v Rakúsku za 120 tisíc eur a na Slovensku dotácia, že stojí 240 000. Alebo rovnaký traktor uplatnili dotáciu na 7 družstvách. Či kamerový systém za 300eur, na Zlovensku smeráci "nakúpili" za 4500eur.
No a v komentároch seniori (vidím fotky ich profiloviek) alebo ich voličov:
Zdechovský podvodník hajzel špinavý
Ty ***** syn
Ty ***** cesky ries si problemy doma a neber si do tej spinavej papuli slovensko.
Čo tak keby sa ten český curak staral do toho čo je u nich doma a nie do nás
Proč sa ty ***** zdechlý nestaráš o svuj skorompovanej stát, zaprodanče skorumpovanej.
Hneď ho mali vyhostiť
Povedali by ste však to sú troll kontá. Lenže prídu voľby a troll kontá zrazu aj volia???
za mna si politikov netreba oblubit ale kontrolovat. volicstvo ich vsak ma za spasitelov ktorych treba branit. smutne je ze spasitelia ich maju tazko v pazi co cinmi dokazuju kazdy den. potom vsak daju na fb video kde rozpravaju ako im na ludoch zalezi a u volicstva je to vybavene…
Ten clovek pomoze strane ziskat percenta a ked je to navyse intelektual, tak sa nebude hrnut do exekucnych funkcii, ale strane posluzi len na ziskavanie volica cez utoky na prvu signalnu, pretoze si uvedomuje, co je jeho uloha. Emocne ladeny politik je malokedy zaroven aj pragmatikom schopnym robit kompromisy.
Takeho cloveka by som nasadzoval do diskusii proti inym borcekom, ala MSE, pampusik, polepetko z SNS, maly a vely gasparko a pod. Ak by aj suboj nevyhral vzdy by uhral aspom remizu, pretoze by sa rychlo prisposobil tymo mozgovym atletom a komunikoval by s nimi "ich recou".
Prikladom su napriklad Matovi, Nad, ktori malokedy vychadzaju z debat na prve pocuie ako ti porazeni. Keby Nad sluzil Demokratom len na tento ucel a vedenie strany nechal na logickych pragmatikov Demokrati by nemali problem sa dostat do parlamentu.
PS by tiez nemalo posielat do diskusii Simecku, ale maju aj ostrejsich politikov v penale.
https://dennikn.sk/minuta/4681900/
S diskusiami bol vždy ten problém, že smerohlas odmieta chodiť do diskusií s argumentačne silným súperom. Je to ich taktika, ako sa nestrápniť, miesto toho nahrávajú monológy na sociálne siete, kde im nikto neoponuje, lebo diskusie si prečistia. Takže toto je hrach na stenu už dlhú dobu.