Im o deti nejde, o žiadnu budúcnosť. Oni chcú teraz a veľa, lebo oni celý život odvádzali odvody a platili dane, oni si zaslúžia. Veľa z nich si myslí, že tie peniaze sú dokonca niekde uložené a vlastne im ich niekto nechce dať. Ich peniaze.
A keď pán premiér povie, že prídu takýto moslimovia, tak to sú dobrí moslimovia, nie ako tí z roku 2015. Aj tak si pod pojmom moslim predstavia tak Aladina z rozprávky.
A tí Ukrajinci, keby prišli v dotrhaných šatách, peši alebo na vozi ťahanom koňmi, tak by sa im aspoň dalo uveriť, že sú to vojnoví utečenci. Utekali snáď ľudia v 2. svetovej na autách s mobilom v ruke?
"No a v Taškente to Robert Fico predviedol ako z veľkej knihy. Kým časť publika nasýti fantazmagóriami o uzbeckom Wirtschaftswunder, pre biznismenov má niečo hmatateľnejšie.
Pretože 150 000 pracovných povolení pre Uzbekov je taký náklad, že mu nejedno predstavenstvo rado zaplatí aj tri transakčné dane.
On sa totiž úplne oficiálne chváli faktickým záväzkom dokorán otvoriť náruč "ekonomickým migrantom" z moslimskej krajiny a vytvoriť tým podmienky na utvorenie povestných „ucelených moslimských komunít“.
Trocha sa ukludnite. Som dochodca s vyse 20 rocnou praxou. Pohybujem sa medzi nimi, podaktori a je ich coraz viac su uz na druhej strane. Stretavam takych co sa hanbim, ze mozno vyzeram ako jeden z nich a asi o nich pisete ale mam okolo seba mnozstvo normalnych, ktorych urazate a ponizujete predstavou ktoru sirite. Je to ako s ciganmi i keby bol medzi nimi a nami jediny co vytrca netreba ho zaslapat nazad ale vytiahnut a snazit sa lovit dalsich. Je viem, ze vacsinou s tym co som napisal suhlasite ale treba to tiez davat najavo.
..pravdu mas @Pista, uz som to tu niekde, po volbach, napisal, ze ma prekvapilo, kolko "mladych", volilo "nespravne" a ze sa maju pozriet do svojich radov, okolo seba a nedavat vinu len "dochodcom"..
A na základe možného nezáujmu z nich vyrastie, čo vyrastie. Osobne očakávam, že tá situácia bude o 20 rokov, keď pôjdem (asi) do dôchodku ešte horšia, keďže veľa ľudí doslova kašle na nejaké zabezpečenie a ráta iba s dôchodkom z prvého piliera a aj to v niektorých prípadoch z minimálnych odvodov a radšej všetko prežerie už teraz. Zlatá doba dôchodcovskej chudoby a zároveň bezbrehého populizmu.
pista Ja keď pomenujem reálne 7 párov rodičov, ktorí milujú fica, tak neznamená, že myslím všetkých seniorov v celej krajine. Už len z tej správy vychádza, že 3ja v stretávkovej skupine máme na rodičov väčšie štastie. Toto je tu dookola, tu sa tutlá rozprávať o problémoch, o šikane. Nesmieš povedať, že niekto miluje fica či putlera, lebo to sa nerobí, lebo ich urážate a ponižujete. Niesť zodpovednosť a následky za postoje a názory, no tak to ani náhodou. Ja keď som sa na strednej zastal spolužiačky ktorú šikanovali, tak triedna pred celou triedou pokarhala mňa, že o tom sa nehovorí a nebudeme o tom hovoriť ani to riešiť.
Vďaka pánu bohu za teba aj za každého, kto fica nemiluje a automaticky kritika na tých popletených sa ťa netýka, samozrejme. Asi to musím stále explicitne napísať, lebo vzťahovačnosť je veľká. Ak tie hnusné komentáre na Jána Lašáka a Havrana, protestujúcich a velebiacich fica nepíšeš, tak potom logicky kritiky nie sú adresované tebe.
Ja to asi fakt hodím tej SaSke. Je mi jasné, že je to zostrihané a preto údernejšie, ale je to výborné, asertívne, priamočiare (poslanec krúpa o hlasovaní o protiruských sankciách): https://fb.watch/A9hgIzj_Nk/
Ja to asi fakt hodím tej SaSke. Je mi jasné, že je to zostrihané a preto údernejšie, ale je to výborné, asertívne, priamočiare (poslanec krúpa o hlasovaní o protiruských sankciách): https://fb.watch/A9hgIzj_Nk/
ja som hodil už minule (Dostál, Marcinková, Ledecký, Hlina)
SAS sú super, tiež som ich volil. Hlina
Potom človek pozrie na preferencie a Smer Republika Hlas Slovensko a KDH majú viac. Quo vadis, Zlovensko?
Ja by som prial SAS aby boli 3. vo voľbách.
neskoro sa zbavili Sulika - jeho primitivny populizmus + anti-EU a pro-ruska retorika urcite stali stranu viac hlasov... napr. moja polovicka vtedy presla od SaS k PS, a myslim ze naspat by sa vratila len keby tam presiel Ódor
Tak Odor sa z EU určite nevráti (aspoň nie pred ukončením mandátu) do SR politiky a Sulíka sa tiež obávam, lebo Grohling je v tomto veľmi nejasný. Aj včera u Závodského.
Problem Sulika neboli iba obcasne gestapacko-proruske vylevy, ale Risko sa rad stretaval so zavadovymi osobami a potom sa tvaril, ze nevedel, kto to je. A to si uz clovek povie, tak bud je fakt blby, alebo je to Hascakov, Kocnerov kon.
Toto je už aký bizár. Neskutočné, čo je toto za človeka:
Americký prezident Donald Trump v stredu predstavil novú webovú stránku, na ktorej sa budú predávať povolenia na pobyt v USA za päť miliónov dolárov.
Dodal, že čakacia listina na takzvané „zlaté víza“ je oficiálne spustená na stránke TrumpCard.gov. Víza zatiaľ nie sú oficiálne k dispozícii.
„Tisíce ľudí volajú a pýtajú sa, ako sa môžu prihlásiť na túto krásnu cestu za získaním prístupu do Najskvelejšej krajiny a na najväčší trh na svete,“ napísal šéf Bieleho domu na sociálnych sieťach.
aaa, že chce bohatých asi nie je divné ... skôr by ma zaujímalo kto tam bude pracovať v nízko hodnotených zamestnaniach keď zatkne všetkých prisťahovalcov ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A keď pán premiér povie, že prídu takýto moslimovia, tak to sú dobrí moslimovia, nie ako tí z roku 2015. Aj tak si pod pojmom moslim predstavia tak Aladina z rozprávky.
A tí Ukrajinci, keby prišli v dotrhaných šatách, peši alebo na vozi ťahanom koňmi, tak by sa im aspoň dalo uveriť, že sú to vojnoví utečenci. Utekali snáď ľudia v 2. svetovej na autách s mobilom v ruke?
"No a v Taškente to Robert Fico predviedol ako z veľkej knihy. Kým časť publika nasýti fantazmagóriami o uzbeckom Wirtschaftswunder, pre biznismenov má niečo hmatateľnejšie.
Pretože 150 000 pracovných povolení pre Uzbekov je taký náklad, že mu nejedno predstavenstvo rado zaplatí aj tri transakčné dane.
On sa totiž úplne oficiálne chváli faktickým záväzkom dokorán otvoriť náruč "ekonomickým migrantom" z moslimskej krajiny a vytvoriť tým podmienky na utvorenie povestných „ucelených moslimských komunít“.
https://komentare.sme.sk/c/23503213/nas-clovek-v-taskente-pise-peter-tkacenko.html
Ficko bol v Uzbekistane, ale Kazachstan takisto moze byt
Vďaka pánu bohu za teba aj za každého, kto fica nemiluje a automaticky kritika na tých popletených sa ťa netýka, samozrejme. Asi to musím stále explicitne napísať, lebo vzťahovačnosť je veľká. Ak tie hnusné komentáre na Jána Lašáka a Havrana, protestujúcich a velebiacich fica nepíšeš, tak potom logicky kritiky nie sú adresované tebe.
https://fb.watch/A9hgIzj_Nk/
https://fb.watch/A9hgIzj_Nk/
ja som hodil už minule (Dostál, Marcinková, Ledecký, Hlina)
Potom človek pozrie na preferencie a Smer Republika Hlas Slovensko a KDH majú viac. Quo vadis, Zlovensko?
Ja by som prial SAS aby boli 3. vo voľbách.
Americký prezident Donald Trump v stredu predstavil novú webovú stránku, na ktorej sa budú predávať povolenia na pobyt v USA za päť miliónov dolárov.
Dodal, že čakacia listina na takzvané „zlaté víza“ je oficiálne spustená na stránke TrumpCard.gov. Víza zatiaľ nie sú oficiálne k dispozícii.
„Tisíce ľudí volajú a pýtajú sa, ako sa môžu prihlásiť na túto krásnu cestu za získaním prístupu do Najskvelejšej krajiny a na najväčší trh na svete,“ napísal šéf Bieleho domu na sociálnych sieťach.
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/23503945/trump-predstavil-webovu-stranku-na-predaj-povoleni-na-pobyt-v-usa-za-pat-milionov-dolarov.html?ref=mnt