Je to aj môj preferenčný krúžok. Ale sestra trochu znalá veci mi povedala, že síce sa pasuje do lídra v téme pôdohospodárstva, ale často v tej téme tápe/nevyjadruje sa úplne dobre/hovorí od veci. Avšak stopercentne som si istý, že je lepší než všetci títo terajší darmožráči na ministerstvách.
Ja si tiež počkám, čo čo z neho/toho vylezie, ale zatiaľ ho vnímam pozitívne a aj vďaka nemu zatiaľ preferujem SaS pred PS. Podľa mňa je dobré to, čo navrhol - dávať Ficovi postupne ultimáta. Ak opozičné strany zvolia takúto taktiku a budú to aj dobre komunikovať, tak to môže stupňovať nasratie verejnosti. I keď samozrejme Fico už vie, že ulice sa bát nemusí, ale aspoň to jemu a kumpánom bude otravovať život.
Už som to tu opakovane vysvetľoval. Hlina tvorí, buduje, dáva ľuďom prácu. Slovak pub (reštaurácia), Flagship (krčma), pekáreň. Farma pri Stupave. Na Železnej Studničke od kedy som v BA bola zrúcanina, kúpil a rekonštruuje budovy. Tak isto Mlyn pri Železnej majú na starosti. Robí aj iné veci, ani ja neviem o všetkým, postupne sa dozvedám. Toto je najhoršie na Slovákoch. Ohrňaš nosom, špekuluješ, preberáš, či by ten Hlina bol OK. Dohľadať si, čo robí a čo za ním je ee ani vás nehne. Tak vám dávam ako na podnose, čo s vami.
Napr. aj taky Matelko tvoril, budoval, daval ludom pracu. To ze je niekto uspesny podnikatel a vyborny opozicny retor, este z neho nerobi aj kompetentneho a pre stat prinosneho clena vlady. Za mna ho diskvalifkuje niekolko veci a tiez ti ich tu dam na podnose:
1.) Hlina patri k vypocitavcom, ktori casto menia strany (SMD, Olano, Obcania Slovenska, KDH, Dobra volba, SAS).
2.) Kandidoval za Olano, to je zberna strana pre - ja to vlastne ani neviem slusne nazvat, co vyraznejsie meno na kandidatke, to dusevny akrobat; vid Matovic, Galko, Procko, Remisova, Zaborska...
3.) Spolupraca s Druckerom a Dobrou volbou. Aj ked tu mu sluzi ku cti, ze ho aspon opustil potom, co sa zacali bratrickovat s Hlasom.
V kazdom pripade, dava to o nom dost uceleny obraz, okolo akych ludi sa pohybuje/val.
Už som to tu kedysi písal. Aj prozápadné nemafiánske strany potrebujú určitú mieru populizmu. Pochopila to svojho času Margaret Thatcher, pochopil to u nás Dzurinda. Zrejme to chápu aj v SaS a aj z toho dôvodu Hlinu zrejme prijali k sebe. Je napr. úplným protipólom stroho ale presne sa vyjadrujúcich členov z OKS, ktorí sú tiež pod krídlami SaS. Ak to funguje v tomto ponímaní tak je to v poriadku, lebo takáto strana vie osloviť aj ľudí, čo chcú niečo takéto a tiež mňa, ktorý toto nepotrebujem ale skôr si potrpím na menej nápadnú prácu ľudí z OKS. A to je aj ten hlavný rozdiel oproti Oľano, kde jednoducho chýba tá umiernenosť a všetko je čistý populizmus s následnými ťažkosťami pri ich pretavení do reality. Podobný problém podľa mňa majú aj Demokrati, kde osobne im dosť fandím, pretože treba rétora typu Naď, ktorý vie dať v debatách dole aj Blahu, ale tá druhá časť (ak tam je) je až neviditeľná (Hirman, možno Kiča, nejaké to ekonomické krídlo o ktorého existencii prakticky nepočuť) a toto je ten ich dlhodobý problém s prekročením, resp. udržaním sa nad 5%.
Boze dookola to iste. Ani jezis kristus na krizi vam nebol dost dobry.
Hlina ma celu karieru jasne postoje, spravne nastaveny moralny kompas a realne vysledky. Ale slovacikovi to nestaci, lebo spoluoracoval s tymto a hentym. Co je presne to, co ma politik robit! A v momente ked zisti, je jeho partner je ***** ma to verejne povedat a vyvodit dosledky. Co Hlina vzdy spravil. Nespolupracovat sa neda. Byt roky v politike a nemat medzi znamymi a byvalkami aj pochybnych ludi sa neda. Treba sa zobudit do reality a zliezt z ruzoveho oblacika/jednorozca...
Lukjur presne. Ale sas ho nezobrala iba kvoli hlasom. Oni realne chcu tvorit pravy blok. Preto naberaju aj inych kvalitnych ludi, vid bajo holeckova. Za mna to robia vyborne, zjavne to nie je iba pr kampan
Aj prozápadné nemafiánske strany potrebujú určitú mieru populizmu. Pochopila to svojho času Margaret Thatcher, pochopil to u nás Dzurinda.
... deleted ...
Podobný problém podľa mňa majú aj Demokrati, kde osobne im dosť fandím, pretože treba rétora typu Naď, ktorý vie dať v debatách dole aj Blahu, ale tá druhá časť (ak tam je) je až neviditeľná (Hirman, možno Kiča, nejaké to ekonomické krídlo o ktorého existencii prakticky nepočuť)
Pochopil to aj Tusk v Polsku 2023 a vďaka tomu vyhral voľby.
Demokrati - asi závisí od bubliny, v mojej bubline je Naď takmer neviditeľný, zatiaľ čo Kiču vidím denne, ide denne ako píla, úderne, tvrdo a rozumne. A páči sa mi, ako otvorene provokuje Tarabu . Keby som sa nebál prepadnutia hlasov, tak by som to hodil Demokratom ...
A aj toto je problém Demokratov, že si ľudia nestoja za svojou voľbou. Lebo to čo si napísal, som počul a čítal v diskusiách od viacerých ľudí a aj preto sa nedostali do EU parlamentu.
hlina sa vyjadril ohladom dovodov odchodu z kdh, ma to zmysel a som s tym ok.
z titulu mentalneho nastavenia a skostnatenia kdh, odisla aj holeckova ktora je v sas.
nemyslim si ze su mesuge ako tabak atd.
Dnes som mal zaujímavú príhodu tu v Banskej Štiavnici. Máme tu Salamander, čo je okrem iného aj veľký jarmok. Bol som sa tam pozrieť a padli mi do oka jedny terénne nohavice na robotu, tak som si ich skúšal v stánku za plentou. Po celý čas, čo som tam bol, hádam 5 minút, niekto v susednom stánku nahlas vykladal o tom, že EU sú fašisti, že dedo Ursuly von der Leyen bol veliteľ fašistov v Čechách a viedol vraždenie, že EU nás ťahá dole a musíme z nej utiecť, kým nás potopí a ďalšie hlúposti. Evidentne mu nikto v tom dave pred stánkami neoponoval ... Zakričal som nahlas na toho neznámeho do susedného stánku nech už prestane trepať hlúposti ... a v tom sa ku mne pripojilo niekoľko ľudí z okolitého davu, ktorí ho tiež vyzývali, aby už bol ticho a nevymýšlal a nekonšpiroval a nešíril bludy a pod. Chlapík ešte trochu oponoval a splietal niečo o demokracii, ale potom prestal úplne, aspoň teda pokiaľ som tam bol, kým som zaplatil, ešte som sa pomotal a odišiel. Ani som nevidel, kto to bol, lebo to všetko bolo cez stánky
Mňa to veľmi potešilo - stačilo sa ozvať a mlčiaca väčšina sa pripojila. Fakt som nečakal, že náhodný dav na čínskoidno-vietnamsko-rybársko-balonikoidnom jarmoku sa pripojí ku mne a nie k nemu.
A poučilo ma to - treba sa vždy ozvať a mlčiaca väčšina sa pripojí ...
Ja som sedel u lekara a tam dochodca usmernoval spolusediacich, ze Fico je klamar a ako zase ide vsetkych osklbat, a nadbieha hnusnemu Rusku, aspon niekto, a este ze ten slaby ostrostrelec bol jeho spoluziak, a ze je to stary blazon, nie terorista
TRESTNOPRÁVNA ŠIKANA ONDREJA JANÍČKA DNES SKONČILA
Mestský súd Bratislava I dnes v celom rozsahu oslobodil Ondreja Janíčka spod obžaloby za údajné krivé obvinenie a ohováranie Moniky Jankovskej, ktorá mala vo veci postavenie poškodenej. Prípad bol pred súdom neuveriteľných 8 rokov. Ondrej Janíček bol najskôr prvostupňovým súdom odsúdený, avšak odvolali sme sa, a po rozhodnutí krajského súdu, ktorým nášmu odvolaniu plne vyhovel, sa iný ako oslobodzujúci rozsudok nedal rozumne očakávať. Bolo mi cťou byť pri tom ako jeho obhajca.
Bol to zároveň už druhý prípad Ondreja Janíčka, v ktorom prokurátor v záverečnej reči priamo alebo implicitne navrhol obžalovaného oslobodiť spod obžaloby. To sa stáva sa len vo veciach, kde sa dôkazná situácia rozpadne takým spôsobom, že by pre prokuratúru bolo hanbou trvať na podanej obžalobe.
Dnes sa tak končí šikana Ondreja Janíčka nedôvodnými trestnými stíhaniami vedenými na podnet Moniky Jankovskej alebo ľudí z jej okolia. Jeho prípad nám ukazuje, že zákon a spravodlivosť vždy vyhrá, pokiaľ človek vydrží bojovať až do pomyselného „posledného výstrelu”.
Cesty spravodlivosti sú síce kľukaté a nie sú to diaľnice (iba ak také, ako tá do Košíc, po ktorej jazdíme už od roku 2010), avšak sú dobre udržiavané a vždy vedú do cieľa. Len netreba zísť z cesty a keď to trasie, netreba zastaviť ale naopak pridať.
Dnes samé dobré správy. Len to počasie sa trochu zhoršilo. 😁💯✔️☁️
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a keď niečo minú, nastupuje Hlina
Ak Fico neutečie do Dubaja bude ako besný pes za plotom. Ak voľby vyhráme, bude robiť cirkus
https://www.youtube.com/watch?v=ci3r_ek--Cc
Napr. aj taky Matelko tvoril, budoval, daval ludom pracu. To ze je niekto uspesny podnikatel a vyborny opozicny retor, este z neho nerobi aj kompetentneho a pre stat prinosneho clena vlady. Za mna ho diskvalifkuje niekolko veci a tiez ti ich tu dam na podnose:
1.) Hlina patri k vypocitavcom, ktori casto menia strany (SMD, Olano, Obcania Slovenska, KDH, Dobra volba, SAS).
2.) Kandidoval za Olano, to je zberna strana pre - ja to vlastne ani neviem slusne nazvat, co vyraznejsie meno na kandidatke, to dusevny akrobat; vid Matovic, Galko, Procko, Remisova, Zaborska...
3.) Spolupraca s Druckerom a Dobrou volbou. Aj ked tu mu sluzi ku cti, ze ho aspon opustil potom, co sa zacali bratrickovat s Hlasom.
V kazdom pripade, dava to o nom dost uceleny obraz, okolo akych ludi sa pohybuje/val.
Hlina ma celu karieru jasne postoje, spravne nastaveny moralny kompas a realne vysledky. Ale slovacikovi to nestaci, lebo spoluoracoval s tymto a hentym. Co je presne to, co ma politik robit! A v momente ked zisti, je jeho partner je ***** ma to verejne povedat a vyvodit dosledky. Co Hlina vzdy spravil. Nespolupracovat sa neda. Byt roky v politike a nemat medzi znamymi a byvalkami aj pochybnych ludi sa neda. Treba sa zobudit do reality a zliezt z ruzoveho oblacika/jednorozca...
Lukjur presne. Ale sas ho nezobrala iba kvoli hlasom. Oni realne chcu tvorit pravy blok. Preto naberaju aj inych kvalitnych ludi, vid bajo holeckova. Za mna to robia vyborne, zjavne to nie je iba pr kampan
... deleted ...
Podobný problém podľa mňa majú aj Demokrati, kde osobne im dosť fandím, pretože treba rétora typu Naď, ktorý vie dať v debatách dole aj Blahu, ale tá druhá časť (ak tam je) je až neviditeľná (Hirman, možno Kiča, nejaké to ekonomické krídlo o ktorého existencii prakticky nepočuť)
Pochopil to aj Tusk v Polsku 2023 a vďaka tomu vyhral voľby.
Demokrati - asi závisí od bubliny, v mojej bubline je Naď takmer neviditeľný, zatiaľ čo Kiču vidím denne, ide denne ako píla, úderne, tvrdo a rozumne. A páči sa mi, ako otvorene provokuje Tarabu
z titulu mentalneho nastavenia a skostnatenia kdh, odisla aj holeckova ktora je v sas.
nemyslim si ze su mesuge ako tabak atd.
Mňa to veľmi potešilo - stačilo sa ozvať a mlčiaca väčšina sa pripojila. Fakt som nečakal, že náhodný dav na čínskoidno-vietnamsko-rybársko-balonikoidnom jarmoku sa pripojí ku mne a nie k nemu.
A poučilo ma to - treba sa vždy ozvať a mlčiaca väčšina sa pripojí ...
Peter Kubina's post
https://www.facebook.com/peter.kubina/posts/pfbid05iKwmWkCgG9yQL17YLAH2CyFjvfZdjuNERVjuntJfhxy54foz81J3GDKwEYZZgeEl
TRESTNOPRÁVNA ŠIKANA ONDREJA JANÍČKA DNES SKONČILA
Mestský súd Bratislava I dnes v celom rozsahu oslobodil Ondreja Janíčka spod obžaloby za údajné krivé obvinenie a ohováranie Moniky Jankovskej, ktorá mala vo veci postavenie poškodenej. Prípad bol pred súdom neuveriteľných 8 rokov. Ondrej Janíček bol najskôr prvostupňovým súdom odsúdený, avšak odvolali sme sa, a po rozhodnutí krajského súdu, ktorým nášmu odvolaniu plne vyhovel, sa iný ako oslobodzujúci rozsudok nedal rozumne očakávať. Bolo mi cťou byť pri tom ako jeho obhajca.
Bol to zároveň už druhý prípad Ondreja Janíčka, v ktorom prokurátor v záverečnej reči priamo alebo implicitne navrhol obžalovaného oslobodiť spod obžaloby. To sa stáva sa len vo veciach, kde sa dôkazná situácia rozpadne takým spôsobom, že by pre prokuratúru bolo hanbou trvať na podanej obžalobe.
Dnes sa tak končí šikana Ondreja Janíčka nedôvodnými trestnými stíhaniami vedenými na podnet Moniky Jankovskej alebo ľudí z jej okolia. Jeho prípad nám ukazuje, že zákon a spravodlivosť vždy vyhrá, pokiaľ človek vydrží bojovať až do pomyselného „posledného výstrelu”.
Cesty spravodlivosti sú síce kľukaté a nie sú to diaľnice (iba ak také, ako tá do Košíc, po ktorej jazdíme už od roku 2010), avšak sú dobre udržiavané a vždy vedú do cieľa. Len netreba zísť z cesty a keď to trasie, netreba zastaviť ale naopak pridať.
Dnes samé dobré správy. Len to počasie sa trochu zhoršilo. 😁💯✔️☁️
https://www.instagram.com/reel/DOddfjaDG2u/?igsh=Y3R6bmw3cWxxbjdp
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://e.dennikn.sk/4846810/graf-dna-experiment-ukazal-ze-ludia-ktori-chcu-viac-pracovat-pre-stat-aj-castejsie-podvadzaju/?cst=67361a644d76d2fc0fbfd8dea9d643765f9f0af5cf241ca5bf7b9860a87270df
https://x.com/iniciativampf/status/1966577171624812704
https://x.com/maxxhofman/status/1966152537360535884
https://x.com/iniciativampf/status/1966241189772013815