aka sebaucta a stratena tvar? ved rovnako hlasovala vacsina KDH,
KDH nikdy svoju katolibanskú úchylku netajilo, nebehalo po svete s tričkami Dosť bolo Fica a nekričali, že Fico je mafia. O nich sme vždy vedeli, že v týchto otázkach budú hlasovať s Ficom, ak na to príde a ani oni sami sa tým nikdy netajili.
Ale roky tvrdiť pred verejnosťou jedno, postaviť na tom svoje pôsobenie a imidž, dvakrát sa dostať do púarlamentu, raz dokonca víťazne, búšiť sa do pŕs, byť frontmanom tlačovky... a potom v priebehu pol dňa toto všetko zahodiť a hlasovať presne proti tomu o 180° opačne, to nie je nič iné, ako totálne poníženie. Poníženie, ktoré dobrovoľne nepodstúpiš.
Príznak politickej korupcie v tomto prípade nespočíva v tom hlasovaní, ale v rýchlosti a nečakanosti tej zmeny.
Poďla toho, aký tlak na Matoviča už dlho vyvíja prakticky celý parlament to vyzerá, že ako politik je šikovný a učenlivý dosť.
Čo platilo na Kotlebu to on zatiaľ ustál, a vyzerá to tak, že podľa základného pravidlá "komu to prospeje", na zmene ústavy ešte aj zarobí.
Celkom šikovne využil Smer k tomu, že ak sa mu to hodí, tak vie zariadiť 90tku, (reči o zrade sú len zásterkou) a to mu najskôr aj presunie zopár miernych nespokojencov od koalície a KDH.
Politika, bola, je a vždy bude špinavá, no a v nej je Matovič v podstate na domácom ihrisku.
Matovič nepotrebuje osoh z obsahu zmeny v ústave, on si teraz v prvom rade potrebuje vytvoriť po vzore Smeru tvrdé jadro voličov, a aktuálne mu tú istotu stačí vytiahnuť niekde medzi 8 a 10 percent.
No a pri tom ako ho momentálne vnímajú voliči koalície, by som si na strane PS viac dával pozor na nemenné stanoviská.
A tie reči o tlačovke ktorá rozhodne voľby sú tiež len šikovným masírovaním svojho elaktorátu.
Ono voličov, ktorí nežerú čierno-bielu dokonalosť versus neschopnosť v debatách či tlačovkách koalície a opozície je nemálo, a Matovič tých ľudí vidí asi lepšie ako ostatní.
A tiež je dobré si všimnúť, že síce nadáva všetkým politikom na všetky strany, ale neuráža ich voličov.
... by som si na strane PS viac dával pozor na nemenné stanoviská.
Toto prekvapilo aj mňa. Síce si nemyslím, že by som bol nejaký lepší marketingový stratég, ako tí v PS , ale považujem túto rétoriku za nezodpovednú - nielenže môže negatívne ovplyvniť voličov, ale život môže ukázať (a podľa mňa aj ukáže), že to boli slová do vetra ... Je pravda, že politické frázy väčšinou vyšumia do zabudnutia, ale nie tie, ktoré sme počuli vo vypätých sitáciách. Tie si pamätáme lepšie ako drísty z televíznych diskusií ...
Ale roky tvrdiť pred verejnosťou jedno, postaviť na tom svoje pôsobenie a imidž, dvakrát sa dostať do púarlamentu, raz dokonca víťazne, búšiť sa do pŕs, byť frontmanom tlačovky... a potom v priebehu pol dňa toto všetko zahodiť a hlasovať presne proti tomu o 180° opačne, to nie je nič iné, ako totálne poníženie. Poníženie, ktoré dobrovoľne nepodstúpiš.
Príznak politickej korupcie v tomto prípade nespočíva v tom hlasovaní, ale v rýchlosti a nečakanosti tej zmeny.
Martin Čepček, György Gyimesi, Romana Tabák, Richard Vašečka, Anna Záborská... takyto vykvet bol svojho casu na kandidatke Matovica. Len naivny hlupak uveri tomu, ze nikto z Matovicovcov nezahlasuje za katolibansku zmenu ustavy. Ved to preboha maju vo svojej DNA.
Nesledujem tie figúrky pozorne, ale ak sa nemýlim, ani jedna z nich nezmenila svoj postoj v tak exponovanej veci, ako je veľmi konfliktná novelizácia ústavy, za cenu totálneho strápnenia a to z večera do rána. Obaja až do onoho osudného dopoludnia vystupovali ako Matelkovi blízki spolupracovníci a priatelia. A zrazu blesk z čisteho neba od samotného Pána Boha? Len tak? Nie, tomu ja neveríím
Mimochodom, Vašečka od začiatku hovoril, že za to zahlasuje, ten je mimo túto tému.
Ináč od hranola sa nechali úplne jednoducho obabrať ako škôlkári.
A tie kraviny, ktoré si do ústavy vsunuli, fakt nikomu nepomôžu, nezlepšia nikomu život, len ublížia veľa ľuďom.
Títo KDHáci + fanatici od ZPH sú ľudské špiny a ešte sú na to hrdý a sa z toho tešia.
Pri tych aktualnych Judasoch, by som si dovolil pripomenut Prochazku a Bugara.
U kadehakov ma ich hodnotove piruety neprekvapuju. Vzdy to boli krivaci schovavajuci sa za krestanstvo .
Neviem, možno by to mohol Šimečka rétoricky postaviť "na hranu" pred voličstvom a to tak, že plánujú vládu v koale PS/SaS/Demo. Toto bude budúca vláda, alebo tu budete mať naďalej FICA a jeho kamarátov z KDH a OLano. A volič sa môže rozhodnúť.
Matovic je padnuty na hlavu, ked si mysli, ze postavi PS k muru ohladom vymedzenia spoluprace s Hlasom. Ved to uz davnejsie deklarovali.
Tu je pekne vidno, ze sa absolutne nezmenil a je to nevyrovnany, obycajny vydierac a rozvracac. Kto s nim pojde do vlady? Rupne mu v bedni a zacne sa zasae stavat na zadne, ako predtym.
ziadne stresy, ved Matovic povedal, ze oznami nieco co rozhodne volby, kedze PS je na vrchole, tak sa zjavne Matovic stiahne, skonci v politike a jeho volici pomozu vyhrat volby PS
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
KDH nikdy svoju katolibanskú úchylku netajilo, nebehalo po svete s tričkami Dosť bolo Fica a nekričali, že Fico je mafia. O nich sme vždy vedeli, že v týchto otázkach budú hlasovať s Ficom, ak na to príde a ani oni sami sa tým nikdy netajili.
Čo platilo na Kotlebu to on zatiaľ ustál, a vyzerá to tak, že podľa základného pravidlá "komu to prospeje", na zmene ústavy ešte aj zarobí.
Celkom šikovne využil Smer k tomu, že ak sa mu to hodí, tak vie zariadiť 90tku, (reči o zrade sú len zásterkou) a to mu najskôr aj presunie zopár miernych nespokojencov od koalície a KDH.
Politika, bola, je a vždy bude špinavá, no a v nej je Matovič v podstate na domácom ihrisku.
No a pri tom ako ho momentálne vnímajú voliči koalície, by som si na strane PS viac dával pozor na nemenné stanoviská.
A tie reči o tlačovke ktorá rozhodne voľby sú tiež len šikovným masírovaním svojho elaktorátu.
Ono voličov, ktorí nežerú čierno-bielu dokonalosť versus neschopnosť v debatách či tlačovkách koalície a opozície je nemálo, a Matovič tých ľudí vidí asi lepšie ako ostatní.
A tiež je dobré si všimnúť, že síce nadáva všetkým politikom na všetky strany, ale neuráža ich voličov.
Toto prekvapilo aj mňa. Síce si nemyslím, že by som bol nejaký lepší marketingový stratég, ako tí v PS
Martin Čepček, György Gyimesi, Romana Tabák, Richard Vašečka, Anna Záborská... takyto vykvet bol svojho casu na kandidatke Matovica. Len naivny hlupak uveri tomu, ze nikto z Matovicovcov nezahlasuje za katolibansku zmenu ustavy. Ved to preboha maju vo svojej DNA.
Mimochodom, Vašečka od začiatku hovoril, že za to zahlasuje, ten je mimo túto tému.
A tie kraviny, ktoré si do ústavy vsunuli, fakt nikomu nepomôžu, nezlepšia nikomu život, len ublížia veľa ľuďom.
Títo KDHáci + fanatici od ZPH sú ľudské špiny a ešte sú na to hrdý a sa z toho tešia.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
U kadehakov ma ich hodnotove piruety neprekvapuju. Vzdy to boli krivaci schovavajuci sa za krestanstvo .
Tu je pekne vidno, ze sa absolutne nezmenil a je to nevyrovnany, obycajny vydierac a rozvracac. Kto s nim pojde do vlady? Rupne mu v bedni a zacne sa zasae stavat na zadne, ako predtym.
PS, SaS a KDH.