Neskusis, nevies. Keby si sledoval profil napr. Sutaja, tak by si registroval, ako sa pomaly meni pomer kritickych a pritakavacskych komentov na jeho profile. Uz to nie je len zaplava komentov typu "najlepsi minister", "super, pan minister" a pod. Uz sa musia spravcovia cinit, aby to tam premazavali a ked nahodou ten troll zabludi na svoj profil, tak ho tie podpichovacne komenty aspon naseru. To iste je u Blanara, Kamenickeho atd. Aspon vedia a citia, ze nie vsetci sa tu z nich rozlejeme na kolomaz.
A mne to neda nereagovat, ked citam vyslovene klamstva a zavadzanie.
Aky odvazny? Normalny, vecny koment bez vulgarizmov je uplna normalka. Ja nerobim pre stat, nemam statne zakazky, platim poctivo dane, firma tiez, nemam sa coho bat.
Este nezijeme v Rusku, Bielorusku. Len u Barteka asi nesadla poznamka, aby si vybral stuple z usi, pretoze zle pocuje a deformuje vyroky inych a tak ma vykopli.
Ked nemam tolko casu ist na namestie, prispievam aspon takto.
Štefan Hij, ktorý na vláde vo Vyšnom Orlíku chválil Roberta Fica a vydával sa za novinára Bardejovskej televízie, je v skutočnosti hovorcom primátora Bardejova z Hlasu. Krátko predtým, než sa Fico postavil k mikrofónu, si s Hijom zakývali, po premiérovom odchode vybehol za ním, píše Korzár. https://dennikn.sk/minuta/4996915/
😉
A vies co je paradox? Ze prakticky nikto z fanusikov dotycneho mi neoponuje. Na pravdu sa totiz tazko reaguje dalsim klamstvom. Aj to je posun voci minulosti.
Tá Smerácka banda "chce se mi zvracet" (kopírujem z FB)
📢 Už 28 organizácií z celého sveta podpísalo otvorený list Slovenskej vláde, v ktorom kritizujú rušenie Úradu na ochranu oznamovateľov. Zákon výrazne zužuje možnosti získania zákonnej ochrany pri nahlásení korupcie. Výsledok bude väčšie rozkrádanie našich spoločných peňazí. Okrem toho nám hrozia pokuty, keďže zákon je v rozpore so smernicou EÚ.
❗️ Zákon už kritizovali desiatky Slovenských aj zahraničných inštitúcií. Koalícia však ďalej slepo presadzuje svoje zámer. Vyzývame poslancov, aby sa správali podľa svojho poslaneckého sľubu, vstúpili si do svedomia a zohľadnili kritiku:
🔹 Generálneho prokurátora SR
🔹 Európskej komisie
🔹 Protimonopolného úradu
🔹 Slovenskej advokátskej komory
🔹 Viac ako 50 právnych expertov vrátane bývalých sudcov Ústavného súdu SR, ombudsmanky či súčasných vedení slovenských právnických fakúlt
🔹 Iniciatívy Firmy spolu
🔹 Asociácie priemyselných zväzov a dopravy
🔹 Iniciatívy za právny štát
🔹 Oznamovateľov korupcie
🔹 Slovak Compliance Circle
🔹 The Whistleblowing International Network
🔹 European Whistleblowing Institute
🔹 Transparency International Ireland
🔹 Human Rights Law Centre Whistleblower Project (Australia)
🔹 Pištaljka (Serbia)
🔹 Transparency International (International)
🔹 Association "Resource Aarhus center in BiH" Sarajevo
🔹 GLOBALEAK
🔹 Transparencia por Colombia
🔹 Centre for Free Expression (Canada)
🔹 Transparency International Australia
🔹 Transparency International Italia
🔹 Oživení - Whistleblowing Center (Czech Republic)
🔹 Transparency International EU
🔹 Free Press Unlimited (Netherlands)
🔹 The Good Lobby (Europe)
🔹 Transparency International Bulgaria
🔹 Protect (United Kingdom)
🔹 Pro Publico (Europe)
🔹 Platform to Protect Whistleblowers in Africa (PPLAAF)
🔹 Daphne Caruana Galizia Foundation (Malta)
🔹 Blueprint for Free Speech (International)
🔹 Anti-Corruption Academy Foundation
🔹 European Centre for Press and Media Freedom (ECPMF)
🔹 Civil Liberties Union for Europe
🔹 Government Accountability Project
🔹 Climate Whistleblowers
🔹 RECLAIM
🔹 Reporters Without Borders
🔹 Artistic Freedom Initiative
Veľmi krátke video, fico vs Žilinka v parlamente
Pred pár týždňami fico tvrdil, že nevie kto je Bombic a teraz prirovnáva ľudí na protestoch a tribúnach k Bombicovi. Bombic je vo väzbe preto, lebo nedodržal podmienky domácej väzby a je tam 26 iných prípadov pre ktoré bude súdený. Pre istotu prikladám aj za čo je obvinený, aby ste nemuseli dohľadávať pri argumentácii (ak natrafíte na niekoho, kto ho bude brániť)
Premiérska téma ako remeň. Pánečku, z fica je absolútna troska na úrovni toho vo väzbe Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasa tak zložité to nie je. To sú voliči, ktorí sa chcú pomstiť. Žiadne vízie tam hľadať netreba. V 2020 sa ako najlepší mstiteľ javil Matovič, sklamal, tak sa hľadá inde. Po Republike to môže byť Zoroslav Kollár.
Mám kamošov v mojom veku, ktorí volili Matoviča v 2020.
Emócie a populizmus fungoval aj u nich, uverili, že všetko zariadi a "bude lepšie".
Jeden sklamaný, antivaxer už tuším ani voliť nikdy nepôjde (neprizná si, že zle volil ... to Matovič je na vine, nie jeho zlá voľba)
Druhý uznal omyl. Chodí so m nou pravidelne na protesty a určite bude voliť PS alebo SAS
Mám aj iného vzdialeného, ktorý stále hlása "Matovič na hrad" ... proste u niekoho emócie a vzdušné zámky sú najviac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A mne to neda nereagovat, ked citam vyslovene klamstva a zavadzanie.
Este nezijeme v Rusku, Bielorusku. Len u Barteka asi nesadla poznamka, aby si vybral stuple z usi, pretoze zle pocuje a deformuje vyroky inych a tak ma vykopli.
Ked nemam tolko casu ist na namestie, prispievam aspon takto.
Toto iste robim aj ja. A veru ako pise romanx tak som si tiez vsimol, ze tych kritickych komentarov pribuda.
Keď si musíš umelo zvážať ľudí, ktorí ti fandia, tak to je čisté a nefalšované zúfalstvo, píše výtvarníčka Ivana Šáteková. „Preferencie Smeru klesajú a tak ich stratégovia asi založili vlastnú kastingovú agentúru.“
https://dennikn.sk/4997871/aj-takto-sa-dnes-vladne-v-spojenych-ficovych-emiratoch-udalosti-tyzdna/?cst=02b36b5ca7e7c427228bb47ca829573f0440ea853d4b5b2e357e3146011c3840
A vies co je paradox? Ze prakticky nikto z fanusikov dotycneho mi neoponuje. Na pravdu sa totiz tazko reaguje dalsim klamstvom. Aj to je posun voci minulosti.
📢 Už 28 organizácií z celého sveta podpísalo otvorený list Slovenskej vláde, v ktorom kritizujú rušenie Úradu na ochranu oznamovateľov. Zákon výrazne zužuje možnosti získania zákonnej ochrany pri nahlásení korupcie. Výsledok bude väčšie rozkrádanie našich spoločných peňazí. Okrem toho nám hrozia pokuty, keďže zákon je v rozpore so smernicou EÚ.
❗️ Zákon už kritizovali desiatky Slovenských aj zahraničných inštitúcií. Koalícia však ďalej slepo presadzuje svoje zámer. Vyzývame poslancov, aby sa správali podľa svojho poslaneckého sľubu, vstúpili si do svedomia a zohľadnili kritiku:
🔹 Generálneho prokurátora SR
🔹 Európskej komisie
🔹 Protimonopolného úradu
🔹 Slovenskej advokátskej komory
🔹 Viac ako 50 právnych expertov vrátane bývalých sudcov Ústavného súdu SR, ombudsmanky či súčasných vedení slovenských právnických fakúlt
🔹 Iniciatívy Firmy spolu
🔹 Asociácie priemyselných zväzov a dopravy
🔹 Iniciatívy za právny štát
🔹 Oznamovateľov korupcie
🔹 Slovak Compliance Circle
🔹 The Whistleblowing International Network
🔹 European Whistleblowing Institute
🔹 Transparency International Ireland
🔹 Human Rights Law Centre Whistleblower Project (Australia)
🔹 Pištaljka (Serbia)
🔹 Transparency International (International)
🔹 Association "Resource Aarhus center in BiH" Sarajevo
🔹 GLOBALEAK
🔹 Transparencia por Colombia
🔹 Centre for Free Expression (Canada)
🔹 Transparency International Australia
🔹 Transparency International Italia
🔹 Oživení - Whistleblowing Center (Czech Republic)
🔹 Transparency International EU
🔹 Free Press Unlimited (Netherlands)
🔹 The Good Lobby (Europe)
🔹 Transparency International Bulgaria
🔹 Protect (United Kingdom)
🔹 Pro Publico (Europe)
🔹 Platform to Protect Whistleblowers in Africa (PPLAAF)
🔹 Daphne Caruana Galizia Foundation (Malta)
🔹 Blueprint for Free Speech (International)
🔹 Anti-Corruption Academy Foundation
🔹 European Centre for Press and Media Freedom (ECPMF)
🔹 Civil Liberties Union for Europe
🔹 Government Accountability Project
🔹 Climate Whistleblowers
🔹 RECLAIM
🔹 Reporters Without Borders
🔹 Artistic Freedom Initiative
https://www.facebook.com/NadaciaZastavmeKorupciu/posts/pfbid02Np7BNGLZSzivfsGFd7eGJAWFxZAcQuoTuBfiDtd5amF6ii7qnJYoiaMRVpPuh1mfl
Pred pár týždňami fico tvrdil, že nevie kto je Bombic a teraz prirovnáva ľudí na protestoch a tribúnach k Bombicovi. Bombic je vo väzbe preto, lebo nedodržal podmienky domácej väzby a je tam 26 iných prípadov pre ktoré bude súdený. Pre istotu prikladám aj za čo je obvinený, aby ste nemuseli dohľadávať pri argumentácii (ak natrafíte na niekoho, kto ho bude brániť)
Premiérska téma ako remeň. Pánečku, z fica je absolútna troska na úrovni toho vo väzbe
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nechutna zumpa bez dna
https://x.com/Pessimist4Sure/status/1994017900600951002
https://www.facebook.com/jures.liska/posts/pfbid0kE3c6E5nJHrJL9sqQKqXF88egaoqtTvjBLw5gWzeynRYCnjzsxA7ud7sm7kg2D5nl
Amen tma... Vždy tých cca 30%stratených duší
jemu nejde o to aby niečo zmenil a aby sme sa tu mali lepšie.... jemu ide len o to uškodiť, robiť napriek...
https://korzar.sme.sk/kosice/c/tvrdia-ze-mesto-im-zakazalo-akciu-ktoru-im-povolilo-budu-protestovat-v-centre-kosic
edit , tak nakoniec to je Andrej Palko - ale ako keby ich jedna mater mala
sú spolu na tom proteste a je celkom možné že sú to všetci čo tam sú ...
jemu nejde o to aby niečo zmenil a aby sme sa tu mali lepšie.... jemu ide len o to uškodiť, robiť napriek...
Toto uz je ozaj dno.Ja fakt niekedy rozmyslam,ci j3be uz mne,alebo ozaj tolkym ludom naokolo
to uz je drobnost, ja nemam kapacitu ako moze byt niekto s matelkom
Emócie a populizmus fungoval aj u nich, uverili, že všetko zariadi a "bude lepšie".
Jeden sklamaný, antivaxer už tuším ani voliť nikdy nepôjde (neprizná si, že zle volil ... to Matovič je na vine, nie jeho zlá voľba)
Druhý uznal omyl. Chodí so m nou pravidelne na protesty a určite bude voliť PS alebo SAS
Mám aj iného vzdialeného, ktorý stále hlása "Matovič na hrad" ... proste u niekoho emócie a vzdušné zámky sú najviac.