Vládny špeciál, v ktorom Robert Fico priletel na samit v Bruseli, poškodilo auto so schodmi. Oznámil to premiér, podľa ktorého je lietadlo teraz nefunkčné a musia ho nechať v zahraničí. https://dennikn.sk/minuta/5034908/
Ja si hlavne nemyslim, ze vytiahnutim Aliancie na podium si ziska PS madarskeho volica. Ak ta strana v prieskumoch stupne aj vdaka tejto medialnej masazi nad 5%, tak Madari proste budu volit ich. A nad tym, s kym pojde do koalicie radsej Orbanov clovek, asi netreba nejak dlho polemizovat. Je uplne jedno, co sa hovori pred volbami. Aj Bugar uz bol v koalicii s Ficom, ked si to jeho "pani" vyziadali.
Pritiahnut madarskeho volica sa podla mna dalo aj ovela rozumnejsou cestou. Otvorenie temy Benesovych dekretov beriem. Reakcia koalicie, kde to chcu zakazat zakonom bola pre PS skvela - nerozhodnych madarskych volicov uz mali naklonenych. Ale Orbanovci na proteste je jednoducho opat dalsi krok vedla.
Školiteľom Matúša Šutaja Eštoka pri písaní bakalárskej práce bol v roku 2009 Boris Susko, ktorý s ním teraz sedí vo vláde. Minister vnútra v práci vydával za svoje myšlienky aj pasáže z knihy, ktorej spoluautorom bol Susko. Minister spravodlivosti odkázal, že si na študenta Šutaja Eštoka nepamätá https://share.google/nDtHrbIZxJN3uNMgc
152 prokurátorov z celého Slovenska sa v spoločnom stanovisku postavilo proti novele Trestného zákona, ktorá oslabuje postavenie kajúcnikov pred súdom. Podľa prokurátorov to „môže mať fatálny vplyv na odhaľovanie organizovaného zločinu a korupcie“.
Komu sa to nechce citat zhrniem to tu a nieco pridam.
Je dost pravdepodobne, ze SK si koleduje o vacsi pruser ako bol kataster, pretoze system evidencie obyvatelstva je dlhodobo podvyziveny a neudrziavany a systemove kroky minv nie su samozrejme systemove, pretoze byt nemozu....pretoze Matus Pokaz-Vsetko., To, ze pridete o nejaku podu vas neohrozuie na zivote, ale vymazanim matriky defacto prestavate existovat ako obcan tejto krajiny;o)).
Je asi len otazkou casu, kedy zacnu zlyhavat jednotlive matriky a system sa zacne rucat ako domino, respektive sa niekto "pozrie" na na serverovu cast systemu, kde podla toho, co som videl na frontende predpokladam, ze vsetko je zufalo zastarena a neudrziavane, nezalohovane a zeby system dokazal znefunkcnit aj kinderhacker ako som ja...stacili mi tie naznaky ako bolo vsetko lepene a robene na kolene, akoby to robili studenti na brigade....aa hlavne ako sa sere na udrzbu, bezpecnost a moj maly tip....aj na zalohovanie a recovey scenare.
Takze v roku 2026 prorokujem tejto vlade, ze sa totalne polozidrbe matricny system pod dikciou minv a najsamlepsieho ministra z Budkoviec.,
A este dodatok...je mozne, ze okrem REGOB (evidencia obyvatelstva) tam bezi na rovnakych serverooch a tym padom v rovnakom stave aj register trestov, adries, pravnickych osob...atd cize pripadny kolaps moze byt vacsi ako si vieme predstavit.
Triki vysvetlis mi prosim, aky je rozdiel medzi podla teba slovenskym bugarom a madarskym gubikom? Nemyslim kto je aky nacek a orbanovec, len to slovensky vs madarsky ma zaujalo. Gubik je totiz z levic a slovensky rozprava lepsie nez ty a bela dokopy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz aj greci sa schopili, len my padame stale hlbsie
politológ Radoslav Štefančík: Nech Fico, Gašpar a Kaliňák napíšu, že sa ich zákony netýkajú. Bolo by to jednoduchšie:
Dalsi teroristicky utok na pana premiera 😱
Vládny špeciál, v ktorom Robert Fico priletel na samit v Bruseli, poškodilo auto so schodmi. Oznámil to premiér, podľa ktorého je lietadlo teraz nefunkčné a musia ho nechať v zahraničí.
https://dennikn.sk/minuta/5034908/
ale veď vyhral,zahlasoval za zmenu zákazu spalovákov spolu s nemcami.
btw:a teliatko z detvy už fňuká vraj bola nepochopená...
https://www.sme.sk/domov/c/kvietkova-z-ps-po-dvoch-dnoch-od-konspiracii-o-zidoch-po-utoku-v-australii-vyjadrila-obetiam-sustrast
..
Ja si hlavne nemyslim, ze vytiahnutim Aliancie na podium si ziska PS madarskeho volica. Ak ta strana v prieskumoch stupne aj vdaka tejto medialnej masazi nad 5%, tak Madari proste budu volit ich. A nad tym, s kym pojde do koalicie radsej Orbanov clovek, asi netreba nejak dlho polemizovat. Je uplne jedno, co sa hovori pred volbami. Aj Bugar uz bol v koalicii s Ficom, ked si to jeho "pani" vyziadali.
Pritiahnut madarskeho volica sa podla mna dalo aj ovela rozumnejsou cestou. Otvorenie temy Benesovych dekretov beriem. Reakcia koalicie, kde to chcu zakazat zakonom bola pre PS skvela - nerozhodnych madarskych volicov uz mali naklonenych. Ale Orbanovci na proteste je jednoducho opat dalsi krok vedla.
Lenže Bugár je slovenský maďar a to je ten zásadný rozdiel a prasa orbán ho akurát neznášal.Henten nácek je orbánov maďar z maďarska.
152 prokurátorov z celého Slovenska sa v spoločnom stanovisku postavilo proti novele Trestného zákona, ktorá oslabuje postavenie kajúcnikov pred súdom. Podľa prokurátorov to „môže mať fatálny vplyv na odhaľovanie organizovaného zločinu a korupcie“.
https://dennikn.sk/minuta/5036335/?ref=mwat
Zuzana Mesterová: Ficova vláda otvorila dvere organizovanému zločinu. Parlament zažil absolútne dno
Mala politicka IT odbocka,
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/pocitace-a-veci-suvisiace--30351?open=2149879#post2149879
Komu sa to nechce citat zhrniem to tu a nieco pridam.
Je dost pravdepodobne, ze SK si koleduje o vacsi pruser ako bol kataster, pretoze system evidencie obyvatelstva je dlhodobo podvyziveny a neudrziavany a systemove kroky minv nie su samozrejme systemove, pretoze byt nemozu....pretoze Matus Pokaz-Vsetko., To, ze pridete o nejaku podu vas neohrozuie na zivote, ale vymazanim matriky defacto prestavate existovat ako obcan tejto krajiny;o)).
Je asi len otazkou casu, kedy zacnu zlyhavat jednotlive matriky a system sa zacne rucat ako domino, respektive sa niekto "pozrie" na na serverovu cast systemu, kde podla toho, co som videl na frontende predpokladam, ze vsetko je zufalo zastarena a neudrziavane, nezalohovane a zeby system dokazal znefunkcnit aj kinderhacker ako som ja...stacili mi tie naznaky ako bolo vsetko lepene a robene na kolene, akoby to robili studenti na brigade....aa hlavne ako sa sere na udrzbu, bezpecnost a moj maly tip....aj na zalohovanie a recovey scenare.
Takze v roku 2026 prorokujem tejto vlade, ze sa totalne polozidrbe matricny system pod dikciou minv a najsamlepsieho ministra z Budkoviec.,
A este dodatok...je mozne, ze okrem REGOB (evidencia obyvatelstva) tam bezi na rovnakych serverooch a tym padom v rovnakom stave aj register trestov, adries, pravnickych osob...atd cize pripadny kolaps moze byt vacsi ako si vieme predstavit.
Triki vysvetlis mi prosim, aky je rozdiel medzi podla teba slovenskym bugarom a madarskym gubikom? Nemyslim kto je aky nacek a orbanovec, len to slovensky vs madarsky ma zaujalo. Gubik je totiz z levic a slovensky rozprava lepsie nez ty a bela dokopy...