toho pana najlepsie ilustruje jeho vystup tu https://www.youtube.com/watch?v=C_qoPkXnvDk&feature=youtu.be&t=3m55s
podotykam ze bol v rokoch 1994 - 1998 Meciarovym poradcom, 1997 - 1998 tajomnikom ministerstva financii a bol poradcom Fica za jeho prvych 2 vlad...cize pachatel sa aspon priznava k cinom...
Inak je smutna ukazka toho, ako nadanie a intelekt vdaka pokrivenej moralke vyjde navnivoc.
tento tvoj šíriteľ "pravdy" O'Keefe si inak myslí, že aj 9/11 bola konšpirácia americkej vlády a Mossadu a že aj o Pearl Harbor vedeli amíci vopred. Vieš o tom?
nie si ty náhodou už trošku pristarý na to, aby si zhruba každým druhým svojím postom stúpil do takéhoto h*vna? (rečnícka otázka)
Hmm ... a zasa tu mame niekoho, kto sa citi byt siritelom tej jedinej spravnej pravdy ... Ty, keby si zil v stredoveku, tak asi tvrdis, ze zem nemoze byt gulata. A ludi s opacnym nazorom nechas popravit. Ak sa mylim, tak skus nejake argumenty, lebo ani ja neverim oficialnej verzii 9/11. Ono ta oficialna verzia je derava jak emental. A vraj tomu veri aj stale menej obcanov USA. A aj o Pearl Harbor som niekde uz pocul. Myslim, ze o tom nieco hovoril Oliver Stone v Neznamych dejinach USA ... skus si to niekedy pozriet, urcite sa to da najst na nete.
A co sa tyka velvyslanca USA v Cechach ... ten mi chut do jedla nepokazi. Kym nebude nutit aj mna nosit kratke nohavice a´la V. Havel
... nezabudol si na vyjadrenia Stanleyho Kubricka o podvode na mesiaci ? A Elvis este zije! A gravitacne anomalie. A UFO. A mimozemstania. A 200 rokov stary fakir zije. A vydrzal pat rokov bez jedla. Andersen mal krajsie rozpravky a podstatne blizsie k realite.
Neviem, preco vas irituje iny nazor, nez ten vas? Ja vam predsa nebranim pisat tie vase ... ani vas za ne nedehonestujem. A ostatni ... nech si z toho vyberu, comu budu verit.
Vasa taktika je zosmiesnit toho, kto ma iny nazor. Tak mi z toho vychadza, ze vam chybaju argumenty.
No pre teba je to dokaz pretoze to napisal Trodas? Alebo si to prestudoval a overil si kazdy dokaz? Ocakavas, ze to prestudujem aby som to krok po kroku vyvratil? Predtym nastudujem patricne pasaze geometrie, deskriptivy, astronautiky, optiky a ktovie coho? Ty si to urobil?
Jednoducho su veci ktore pokladam za doveryhodne a veci ktore za doveryhodne nepokladam. Su veci ktore pokladam za pravdepodobne a veci ktore nepokladam za pravdepodobne. Su veci ktore za dokazane pokladaju doveryhodni ludia a su veci, ktore tvrdia rozne zahadne stranky co sa pravidelne vynaraju odkialsi z podpalubia a prinasaju lubive senzacie, ktore prisposobuju danej situacii.
Momentalne su amici hajzlovia. Mal si sa opytat vojakov na frontach prvej svetovej vojny, druhej svetovej vojny ked prisli a pomoc. Mal si sa opytat ludi v Tichomori ked odtial vyhnali japoncov. Mal si sa opytat tych desattisicov slovenskych emigrantov co sa tam vydali za pracou, tych tisicok co utekali pred komunizmom aj tych tisicok co tam sli za lepsim zivotom a nepytat sa tych malych zakomplexovanych zlomyselnych co im hlavne zalezi na tom aby susedovi zdochli kravy dve ak jemu jedna ...
Su veci ktore za dokazane pokladaju doveryhodni ludia ...
Aj na Ježiška som kedysi veril, lebo moja mama bola dôveryhodný človek
Edit : Mám technické vzdelanie, takže tým argumentom, ktoré sú tam uvádzané, aj celkom rozumiem.
videl som ako Kažimír presviedčal národ o znížení ceny plynu, zažili sme daňovú správu pod Miklošovým vedením, takýchto príkladov by sa dalo vedľa seba postaviť veľmi veľa, vrátane Husajnových chemických zbraní.......kto je potom tá autorita ktorej sa dá veriť ?? alebo ktorá autorita sa nemýli ??
Vies, rozpravame sa o krajine, kde sa neutajili prusery prezidentov, kde sa neutajili ksefty CIA ... a nechci aby som v svojej senilite sa priblizujucej pamati nachadzal dalsie dobre utajovane a aj tak neutajene veci vcitane veci okolo Tonkinskeho zalivu, ci chemickych zbrani v Iraku ... a mnohe dalsie. Napriek tomu dospeli ludia tvrdia, ze fingovane pristatie na mesiaci ci dvojicky v New Yorku akcie ktore by museli pripravovat a vediet o nich stovky ba tisice ludi tak tie akcie sa podarilo utajit. Jednoducho chces tomu verit pretoze ti to pasuje do skladacky o zlych americkych imperialistoch, ktori vyciciavaju pracujuci lud a ohrozuju civilizaciu. Jan Hus na hranici pouzil slova Sancta simplicitas ked pozeral na babku prinasajucu razdie aby lepsie horelo. Akosi sa mi to zase vybavilo pri predstave kam smeruje obdiv k opacnemu brehu civilizacie.
Ja nie som náchylný uveriť všetkému čo sa mi predostrie ako pravda, obzvlášť politikom nie. Pretože ak ich pracovným nástrojom nie je klamstvo, určite ním je nehovoriť celú pravdu. A to má ku klamstvu bližšie ako k pravde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podotykam ze bol v rokoch 1994 - 1998 Meciarovym poradcom, 1997 - 1998 tajomnikom ministerstva financii a bol poradcom Fica za jeho prvych 2 vlad...cize pachatel sa aspon priznava k cinom...
Inak je smutna ukazka toho, ako nadanie a intelekt vdaka pokrivenej moralke vyjde navnivoc.
"taketo "mudrosti" mozem pocut v kazdej krcme 4. cenovej skupiny."
(baroncek a MailoKE snad prepacia, ak im to pokazilo chut do jedla)
tento tvoj šíriteľ "pravdy" O'Keefe si inak myslí, že aj 9/11 bola konšpirácia americkej vlády a Mossadu a že aj o Pearl Harbor vedeli amíci vopred. Vieš o tom?
nie si ty náhodou už trošku pristarý na to, aby si zhruba každým druhým svojím postom stúpil do takéhoto h*vna? (rečnícka otázka)
A co sa tyka velvyslanca USA v Cechach ... ten mi chut do jedla nepokazi. Kym nebude nutit aj mna nosit kratke nohavice a´la V. Havel
...a to sú ešte aj takí ktorým je najlepšie pri 30,126
Vasa taktika je zosmiesnit toho, kto ma iny nazor. Tak mi z toho vychadza, ze vam chybaju argumenty.
skus k tomu nieco ...
Jednoducho su veci ktore pokladam za doveryhodne a veci ktore za doveryhodne nepokladam. Su veci ktore pokladam za pravdepodobne a veci ktore nepokladam za pravdepodobne. Su veci ktore za dokazane pokladaju doveryhodni ludia a su veci, ktore tvrdia rozne zahadne stranky co sa pravidelne vynaraju odkialsi z podpalubia a prinasaju lubive senzacie, ktore prisposobuju danej situacii.
Momentalne su amici hajzlovia. Mal si sa opytat vojakov na frontach prvej svetovej vojny, druhej svetovej vojny ked prisli a pomoc. Mal si sa opytat ludi v Tichomori ked odtial vyhnali japoncov. Mal si sa opytat tych desattisicov slovenskych emigrantov co sa tam vydali za pracou, tych tisicok co utekali pred komunizmom aj tych tisicok co tam sli za lepsim zivotom a nepytat sa tych malych zakomplexovanych zlomyselnych co im hlavne zalezi na tom aby susedovi zdochli kravy dve ak jemu jedna ...
......no ale možno v Thajsku by bol Bolek prekvapený
Aj na Ježiška som kedysi veril, lebo moja mama bola dôveryhodný človek
Edit : Mám technické vzdelanie, takže tým argumentom, ktoré sú tam uvádzané, aj celkom rozumiem.