..Myslim ze Kotleba sa s transparency international moc nemusi, ako ich tato organizacia uz druhy krat za sebou mohla oznacit za najtransparentnejsi kraj na Slovensku..
..ono je pri takýchto rebríčkoch fajn pozrieť si metodiku a ak sa dá, aj predchádzajúce hodnotenia. A podľa toho by som skôr povedal, že samotné hodnotenie hovorí v neprospech súčasného vedenia župy... howgh
... polnohospodarstvo mame na sracky.... vsetko dovazame lebo to nedokazeme vyrobit lacnejsie.... ale jak napr. must na vino pride k nam zo Spanielska a stoji 20 centov???(ked odratame cenu dopravy)..... jak?.... lebo spaniel ked preda produkciu, dostane dotacie a zije z nich..... nikto neriesi ze zaco predal..... a tak je to aj s masom a vsetkym ostatnym a potom zerieme sracky a mame milion chorob
EU nas potrebuje aby male kam vyvazat.... a este aj kvalitou ovela horsi tovar jak "na zapade" (nemusime si klamat, potraviny, drogeria.....) ........ takze co nam EU dala??..... podla mna nic, mali sme pekne ostat RVHP, vsetko sme mali, vsetko sme si dokazali dopestovat, vyrobit.......
..ono je pri takýchto rebríčkoch fajn pozrieť si metodiku a ak sa dá, aj predchádzajúce hodnotenia. A podľa toho by som skôr povedal, že samotné hodnotenie hovorí v neprospech súčasného vedenia župy... howgh
Mozes to trosku viac rozvinut?
Viem ze zijeme v dobe sameho relativizmu, ale stale si neviem domysliet, ako byt prvy v transparentnosti (cize aj antikorupcii ci antiklientelizmu) moze znamenat nieco zle?
ja som nenapísal, že to je zlé. Len som upozornil, že sa netreba pozerať na rebríček ako taký. Napr. na jednej strane to vyzerá fajn, že skončili prvý, dokonca 2. krát.. ale keď si porovnáš predchádzajúce výsledky, tak to prvé 1. miesto bolo dosiahnuté predchádzajúcim vedením, zatiaľ čo toto tie výsledky nijako nezlepšilo, ale skôr naopak..
hirwilspozri si, co si tam poslal a skus sa zamysliet - "pocet inzeratov na volne pracovne miesta zverejnenych na vybratych portaloch" - co to hovori o celkovej transparentnosti a antiklientelizme? Co personalna politika, kde si pozamenstnaval bez konkurzov svoju rodinu a blizkych? A na nacistickej kandidatke tiez obaja bratia, jeden dokonca sudne trestany za propagaciu nacizmu, takze rodinkarstvo ako vysite...
janovarga
No pozrel som to, je to pravda, minule vysledky boli lepsie.
mageZ
Zverejnenie pracovnych miest na vybranych portaloch (nutno podotknut ze najznamejsich a najpouzivanejsich) je urcite lepsie ako ziadne zvrejnenie, pripadne "nastenkove zverejnenie"
No nato sa ho musis spytat.
Mozno tym ludom najviac doveroval.
Vsetko ukaze cas ci to je/bola dobra volba. U mna je dolezite aby sa nerozkradalo a zatial nemam pocit alebo informacie, zeby daco rozkradal.
Skor mam pocit ze tam istym ludom klepol po prstoch a po kseftoch a zato sa ho silou mocou snazia odstranit.
Mozno sa mylim a mozno nie
a ako sa volajú "dobrovoľné" príspevky na bager ktoré končili na súkromnom účte pána precedu ??
(ale to sme už riešili ..... určite to nebola pravda ... však)
myslim, ze doteraz vyrastala v rodine otec pravnik a matka rektor univerzity v Bostone a dcerecke sa zacnelo za krajnou jej dedka a babky. o tom ako svet mimo beverly hills, internat a svoj školsky klub alfa-gama-beta funguje nema ani paru....
teta ide na to emocionale, ale fakticky tam nadelila jednu obrovsku kopu sraciek a posolsto vyznelo ze "v Sierra Leone mame stastie na prirodne bohatstvo ale citime sa ukrivdeni, lebo chceme byt bez prace finance bohatsi..ale ved pockajte pride aj na vas a stane sa z vas diera ako sme my"...a to asi nebolo jej pointou...teda aspon dufam.
ja som počul, že povedala, platte nám za naše prírodbné bohatstvo trhovú cenu a nekradnite nám ho zmluvami so skorumpovanými vládcami ... ona len nevie, že to sa nedeje len im ale je to všade na svete tak
platte NAM...ale ved ti vladcovcia su ICH...ci nie?
a chvalit sa tym ze krajina kde som sa narodil ma nejake prirodne bohatsvo je uz samo o sebe uplne ale uplne hlupe...chvalit sa mozem ked uz tak niecim, na com mam nejaku zasluhu...
Mal som pocit, ako keby som pocul monolog na nejakej Miss sutazi. Drancovanie a korupcia je samozrejme velky problem, ale jej rec neponukla ani naznak nejakeho riesenia, ci narodnej sebareflexie, len hrby bullshitu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EU nas potrebuje aby male kam vyvazat.... a este aj kvalitou ovela horsi tovar jak "na zapade" (nemusime si klamat, potraviny, drogeria.....) ........ takze co nam EU dala??..... podla mna nic, mali sme pekne ostat RVHP, vsetko sme mali, vsetko sme si dokazali dopestovat, vyrobit.......
myslím, že tu je celkom dobre naznačené vysvetlenie: http://www.aktuality.sk/clanok/309008/komentar-marcela-klimeka-preco-je-v-obchodoch-malo-slovenskych-potravin/ a http://www.aktuality.sk/clanok/311958/komentar-marcela-klimeka-preco-je-v-obchodoch-malo-slovenskych-potravin-ii/ . a EU je čiastočne zbavená viny..
Mozes to trosku viac rozvinut?
Viem ze zijeme v dobe sameho relativizmu, ale stale si neviem domysliet, ako byt prvy v transparentnosti (cize aj antikorupcii ci antiklientelizmu) moze znamenat nieco zle?
No pozrel som to, je to pravda, minule vysledky boli lepsie.
mageZ
Zverejnenie pracovnych miest na vybranych portaloch (nutno podotknut ze najznamejsich a najpouzivanejsich) je urcite lepsie ako ziadne zvrejnenie, pripadne "nastenkove zverejnenie"
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/346606-rodinkarstvo-pokracuje-kotleba-zamestnal-manzelku/
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/zahranicie/kotleba-zamestnal-muza-ktory-bol-viackrat-sudne-trestany-dnes-robi-kontrolora.html
Mozno tym ludom najviac doveroval.
Vsetko ukaze cas ci to je/bola dobra volba. U mna je dolezite aby sa nerozkradalo a zatial nemam pocit alebo informacie, zeby daco rozkradal.
Skor mam pocit ze tam istym ludom klepol po prstoch a po kseftoch a zato sa ho silou mocou snazia odstranit.
Mozno sa mylim a mozno nie
(ale to sme už riešili ..... určite to nebola pravda ... však)
http://zpravy.idnes.cz/svedska-spolecnost-si-priznava-problemy-s-imigranty-p0k-/zahranicni.aspx?c=A160118_221535_zahranicni_jkk
----
toto je ale hnus
http://zpravy.idnes.cz/kampan-hello-czech-republic-dft-/domaci.aspx?c=A160119_143015_domaci_zt
a chvalit sa tym ze krajina kde som sa narodil ma nejake prirodne bohatsvo je uz samo o sebe uplne ale uplne hlupe...chvalit sa mozem ked uz tak niecim, na com mam nejaku zasluhu...
Mal som pocit, ako keby som pocul monolog na nejakej Miss sutazi.
http://www.aljazeera.com/news/2016/01/takes-control-rmeilan-airfield-syria-160119141331681.html