No dobre,zamkneme sa,budeme doma,nebudeme cestovať do bordelarskej zapadnej Europy,naši študenti budu študovať doma,pracovať budeme doma za 500 eura. Kardinálna chyba sa stala na južných hraniciach EU. Europa riešila Ukrajinu a jej suverenitu a popri tom prišla o svoju suverenitu , ked nezabezpečila južné hranice EU
ked SR vstupovala do Schengenu, to bolo kriku jak ustrazime 90km hranicu s Ukrajinou........ Grecko, Taliansko atd ani slovo......... aky bol meter a kto to meral?.... EU?... vizitka bola dorucena
Stara dobra starociami overena zasada https://cs.wikipedia.org/wiki/Cui_bono Komu sa hodi bordel v Europe? Kto ma uz tradicne dobre kontakty v arabskych koncinach? Kto si natrenoval podobne aktivity behom studenej vojny? Kto sa predvadza ako zachranca Europy?
Aha,poznám tuto rozpravku,lebo Rusko .Niektorí ľudia majú važnú diagnozu,nežijú v čase,majú rok 1980.Aj USA má dobre vzťahy s Arabmi,napriklad,Saudska Arabia - najdemokratickejší štat v našej galaxii
pista Ved odpovedz, lebo mne odpovede na tvoje otazky vychadzaju skor na USA ... ale ty si urcite mal na mysli Rusko. Takze tomu sa podla teba tak velmi pacia sankcie zo strany EU, ktore maju dopad na jeho ekonomiku, ze robi vsetko pre to, aby tie sankcie boli este vacsie? Alebo niekto potrebuje prerusit obchodne vztahy medzi EU a Ruskom? A k tomu mozme priratat aj zahadnu dohodu TTIP ... a ... mam este pokracovat? Takze ... Cui bono?
"As a gay man, I'm terrified by the prospect of mass muslim immigration into Europe."
(liberálny vs. konzervatívny gay novinár na tému bruselské útoky, imigračná kríza...)
Milo Yiannopoulos and Dave Rubin Talk Brussels AttacksOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Ja len, že tá bratislavská kaviareň ani len netuší jak smiešne pozadu je vo svojich fantáziách (hoci si namýšľa presný opak).
Nejak nerozumiem ako toto video suvisi s "bratislavskou kaviarnou".
Nazory toho hosta su viac-menej rovnake ako nazory vacsiny SR populacie, a okrem Bugara, Kisku a zopar exotov tu vpodstate nikto nepodporuje moslimsku imigraciu. Prave pre dovody ktore spominaju aj tito - absolutna nekompatibilita s europskymi hodnotami a kulturou.
PhilJ Suvisi tak, ze BA kaviaren spravidla uplne najviac pestuje fantaziu o otvorenej naruci. Prinajmensom kazdeho, kto zretelne povie “NIE“ otvorenej naruci, pripadne co i len slovko prehodi za posilnenie vonkajsej hranice EU, toho v momente “otaguju” ako fasizujuceho blazna / latentneho extremistu / nezodpovedneho populistu.
No a ironiou je, ze este vcera burcovali napr. za prava LGBT, a dnes vitaju “kulturne obohatenie“ z muslimskeho sveta, ktore, naopak, prinesie nebezpecny regres v tejto oblasti (aj v dalsich inych).
Ten blondaty homo, len spravne poukazal na tento rozpor.
ja to aj chápem. Asi keď chceš ako gay efektívne a nahlas posielať svojich LGBT bratov a sestry do čerta aj s ich LGBT sprostosťami, asi musíš vyzerať prinajmenšom tak ako Milo.... t.j. že si ešte aj lapaloma všimne a ocení tvoj odlesk
pista Ved odpovedz, lebo mne odpovede na tvoje otazky vychadzaju skor na USA ... ale ty si urcite mal na mysli Rusko. Takze tomu sa podla teba tak velmi pacia sankcie zo strany EU, ktore maju dopad na jeho ekonomiku, ze robi vsetko pre to, aby tie sankcie boli este vacsie? Alebo niekto potrebuje prerusit obchodne vztahy medzi EU a Ruskom? A k tomu mozme priratat aj zahadnu dohodu TTIP ... a ... mam este pokracovat? Takze ... Cui bono?
Dobrosrdecne mierumilovne Rusko. Len si trocha zaanektovalo Krym a poslalo zelenych muzikov na Donbas. Dnes akosi sa zabuda uz nieco takeho popierat. A ti zli imperialisti z EU namiesto zelenych muzikov nasadili sankcie. Fuj! No a co zleho nam este ineho urobili?
ALE - netlac ma do tych debat. Necitim potrebu ta preskolovat. Ja sem chodim kvoli bikingu. Ak by som mal chut na politicke prekaracky tak si najdem vhodne forum. Mozno som trocha paranoidny ale nepaci sa mi ta nasilna snaha premenit toto forum na nieco ineho.
PhilJ Suvisi tak, ze BA kaviaren spravidla uplne najviac pestuje fantaziu o otvorenej naruci. Prinajmensom kazdeho, kto zretelne povie “NIE“ otvorenej naruci, pripadne co i len slovko prehodi za posilnenie vonkajsej hranice EU, toho v momente “otaguju” ako fasizujuceho blazna / latentneho extremistu / nezodpovedneho populistu.
hmm, a aku kaviaren mas teda na mysli ?
Pokial viem tak politici ktori su za otvorene hranice pre migrantov sa daju spocitat na prstoch jednej ruky.
Preto bola aj tato tema migrantov pred volbami uplne irelevantna - kazdy bol proti az na tych par exotov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/blogy/1733908-trestuhodne-selhani-belgicke-bezpecnosti
(liberálny vs. konzervatívny gay novinár na tému bruselské útoky, imigračná kríza...)
Milo Yiannopoulos and Dave Rubin Talk Brussels AttacksOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ja len, že tá bratislavská kaviareň ani len netuší jak smiešne pozadu je vo svojich fantáziách (hoci si namýšľa presný opak).
Nejak nerozumiem ako toto video suvisi s "bratislavskou kaviarnou".
Nazory toho hosta su viac-menej rovnake ako nazory vacsiny SR populacie, a okrem Bugara, Kisku a zopar exotov tu vpodstate nikto nepodporuje moslimsku imigraciu. Prave pre dovody ktore spominaju aj tito - absolutna nekompatibilita s europskymi hodnotami a kulturou.
No a ironiou je, ze este vcera burcovali napr. za prava LGBT, a dnes vitaju “kulturne obohatenie“ z muslimskeho sveta, ktore, naopak, prinesie nebezpecny regres v tejto oblasti (aj v dalsich inych).
Ten blondaty homo, len spravne poukazal na tento rozpor.
http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/ukrajina-prodala-chorvatsku-rozpadajici-se-stihacky-za-133-milionu/
Dobrosrdecne mierumilovne Rusko. Len si trocha zaanektovalo Krym a poslalo zelenych muzikov na Donbas. Dnes akosi sa zabuda uz nieco takeho popierat. A ti zli imperialisti z EU namiesto zelenych muzikov nasadili sankcie. Fuj! No a co zleho nam este ineho urobili?
ALE - netlac ma do tych debat. Necitim potrebu ta preskolovat. Ja sem chodim kvoli bikingu. Ak by som mal chut na politicke prekaracky tak si najdem vhodne forum. Mozno som trocha paranoidny ale nepaci sa mi ta nasilna snaha premenit toto forum na nieco ineho.
http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/ukrajina-prodala-chorvatsku-rozpadajici-se-stihacky-za-133-milionu/[/quote
U nás sa také a aj väčšie kauzy zametajú pod koberec a mnohým to nevadí!
hmm, a aku kaviaren mas teda na mysli ?
Pokial viem tak politici ktori su za otvorene hranice pre migrantov sa daju spocitat na prstoch jednej ruky.
Preto bola aj tato tema migrantov pred volbami uplne irelevantna - kazdy bol proti az na tych par exotov.
http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/ukrajina-prodala-chorvatsku-rozpadajici-se-stihacky-za-133-milionu/
Zaujimala by ma provizia za tie 40 ak nie viac rocne crepy.
... ja len dodám, že je veľká škoda, že u nás prakticky všetci sa ho boja chcieť.