Vás je potrebne pochýtať ,nahodiť do nakladného dobytčieho vlaku a smer Osvienčim. Potrebujete dvojročnu vychovavaciu lekciu.Podotýkam,nie som slniečkar
tak toto mi príde ako fašistické, ľudia!!!! fašisti tu
hmmm, ja myslel, že ty si trošku iný ale nevadí .... ja zase podotýkam, nie som FAŠISTA!!!!
Na koho nas??? Na obycajnych Slovakov, ktori chcelu tejto zemi dobre?! Ste totalne poplieteni!!! A zmagoreni zo sprav....
Noch ein mall ich bin keine fasist !! Som Slovak a ostanem nim....a uz netrepte spojitosti s fasizmom.....toto vysvetlenie vyssie, je jak vysite.....
Najväčšie nebezpečenstvo spočíva v riziku, že tu paranoidný jedinec chce inštalovať fašizmus, lebo vidí hrozbu aj tam, kde neexistuje, resp. naháňa strach nafukovaním hrozby.
Chlapci, niektorí tu chcete vymeniť slobodu za bezpečnosť. Chcete dať moc do rúk najhoršej zberbe. Keby sa jurajc a miro33333 narodili v Sýrii, boli by charakterom predurčení na to, aby odrezávali hlavy chlapíkom v oranžových montérkach. Ste nebezpečnejší ako priemerný imigrant.
Burcujete na poplach, aby ste tu vybudovali režim, ktorý je 1000x väčšia hrozba, ako to, pred čím strašíte. Už sme tu niečo podobné zažili za ostnatným drôtom, ktorý mal údajne chrániť vlasť pred imperialsitickými diverzantami, čo by nám na poliach rozhadzovali mandelinky. Keď dostanete moc, najprv ju použijete proti vlastným ľuďom.
Choďte s tým láskavo do prdele.
Choď láskavo do prdele ty s tým nálepkovaním fašistami ľudom, o ktorých nič nevieš. Prisudzuješ myšlienky či nebodaj nejaké budúce činy a pritom sa sám chováš ako pravý fašista či komunista - onálepkovať, poštvať a odsúdiť.
Mimochodom ostnaté drôty tu neboli naťahané proti kapitalistickým diverzantom, ale domácim "narušiteľom hraníc", ktorých bolo niekoľkotisíc násobne viac.
No a je mi jedno, koľko si dostal páčikov či ja dostanem nepáčikov, pre mňa si ukážkový príklad dobrosera. ktorý hrozením najhoršou zberbou pomáha tej skutočnej najhoršej zberbe za tlieskania priaznivcov. Pripomína mi to Titanic, takí ako ty ukazujú na ***** ľadovca nad vodou, robiac si posmech z ľudí hovoriacich o hrozbe skrývajúcej sa pod vodou. Tak veľa šťastných chvíľ pri tancovaní, kapela ešte hrá!
A kde je napísane,že prave Kotlebovci majú riešiť problem s ilamistami. To ako že ste dostali nejaký certifikát,alebo ako to mám chapať.Ved vy mate problem sami zo sebou
hnedy Jurko C - uz som sem pisal, ze vacsina ludi sa nachadza uprostred dvoch extremov - nie su ani nackovia, ani slnieckari, nechcu mat spolocne vobec nic s tymito chorymi pomylenymi ludmi z oboch tychto stran. A tiez som pisal ze pre dementnych nackov je velmi typicke oznacovanie vsetkych ostatnych "slnieckari", a to dokonca aj tych co tiez celkom nesuhlasia s imigraciou, co je uz uplne proti logike, ale to je pre vas hnede vymlete hovna dost typicke.
cakal som, ze das nieco z vlastnej hlavy...
takuto parodiu by som ja vedel kludne napisat na kotlebovcov alebo inych rusofilov... staci napisat kazdu vetu presne naopak resp s opacnym nazorom...
takze, stale nic moc...
ale aspon som zistil, ze podla toho clanku z NEcyklopedie, niesom slnieckar... ani amerikanofil, ani rusofil....
myslim, ze mam len zdravy rozum, ako nastastie vacsina na tomto fore...
Choď láskavo do prdele ty s tým nálepkovaním fašistami ľudom, o ktorých nič nevieš. Prisudzuješ myšlienky či nebodaj nejaké budúce činy a pritom sa sám chováš ako pravý fašista či komunista - onálepkovať, poštvať a odsúdiť...
Nálepky sú dobré, aku sú presné. Budeš to musieť strpieť.
Chlapci od kotlebu sa prezentujú slovom aj činom. Buď notoricky a verejne ospevujú "benefity" nacistického režimu a fašistické násilie (mazurek,...), alebo nie. Buď na “vlasteneckých” mítingoch volajú po kandelábroch alebo nie. Buď majú násilnú minulosť, na ktorú sú hrdí, alebo nemajú.
Ak áno, tak o nich vieme akurát dosť, a treba to nahlas hovoriť. A vieš to aj ty, a vie to aj potulný lokaj jurajc (“pán Kotleba“) a imponuje vám to, inak by ste túto "značku" nepropagovali. Simple as that. Ohradzuj sa jak chceš. Neobkecáte to ani rozpravami o dobroseroch/slnieckaroch, ani polo-retardovaným nadužívaním smajlíkov (jurajc).
@jurajc
sledoval som americké voľby bo som mal vsadené $$$ na trumpa (dobre mi tak!). Nedalo sa nevšimnúť, že napriek globálnej masáži mainstream komentariátu (tu doma aj tam) o všakovakej trumpovskej hrozbe, z incidentov reálne zachytených na video nápadne dominovalo násilie a strkanice páchané tamojšími slniečkarmi ("progressives") voči pro-trumpovským "civilom". Denno-denne a absolútne bežne aj voči ženám.
Kotleboidi (vrátane teba) a sluníčkáři sú dve strany tej istej mince... ktorú najlepšie zahodiť do kanála.
Pan premier to povedal jasne, su to presstitutky - absolutna pravda...
Inac nic v zlom....
...niektore vyrazy ako ho.na, postavit mimo zakon...atd....teda pani?! uz radsej nevymyslajte a nedavajte nalepky nikomu alebo radsej ani nic nepiste...ja mam ine zaujmy ako "politiku"... vy zrejme, poniektori, ste akoby stvaci....a mam na haku si zistovat, kto ste a co robite, na to ste vy
Tak panboh pomahaj>>>panboh uslis
A kde je napísane,že prave Kotlebovci majú riešiť problem s ilamistami. To ako že ste dostali nejaký certifikát,alebo ako to mám chapať.Ved vy mate problem sami zo sebou
Nie, problem je s ludmi, ktori hadzu vsetkych nesuhlasiacich ku Kotlebovi. Ten vlastne nemusi robit nic, svojim dobroserskym pristupom mu sami nazeniete oveciek dost a dost. Ja som ho nevolil, ani nepodporujem, ale spupny Manka s arogantnym Ficom ho urobili Bystrickym zupanom, vdaka pokryteckej propagande mainstreamovych medii sa dostal do parlamentu a vy nie a nie sa poucit. Islamistov musia riesit tam, kde ich maju, ale riesia velke h.vno a ich pristup je rovnaky ako vas, pokrytecky a robiaci z kritikov kadejakych -istov.
Ja sa obávam čo bude v budúcnosti....Magiána by mali zrušiť aj s celou jeho supernajslovenskejšou stranou
poviem ti tajomstvo, už ho raz zrušili:
[url]https://sk.wikipedia.org/wiki/Slovenská_pospolitosť_–_národná_strana[/url]
aj kde je momentálne vieme všetci...
tak ho môžu zrušiť ešte raz a bude prezidentom.
si ešte len potom budeme otĺkať hlavu a takí ako ty a kopa ďalších budú zasa len kopať nožičkami viniť z toho všetkých naokolo.
ale komu niet rady...
jurajc - na stene v koncentracnom tabore Mauthausen nasli vyryty tento napis:
"Ak existuje Boh, bude ma musiet prosit o odpustenie."
Spomen si na tieto slova, a na neuveritelne peklo ake ten clovek musel prezivat, vzdy ked budes chciet sirit svoje myslienky. Toto sa uz nesmie nikdy a nikde zopakovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hmmm, ja myslel, že ty si trošku iný ale nevadí .... ja zase podotýkam, nie som FAŠISTA!!!!
Noch ein mall
Pozri si napriklad Pad tretej rise a hrdinov tam...
Chlapci, niektorí tu chcete vymeniť slobodu za bezpečnosť. Chcete dať moc do rúk najhoršej zberbe. Keby sa jurajc a miro33333 narodili v Sýrii, boli by charakterom predurčení na to, aby odrezávali hlavy chlapíkom v oranžových montérkach. Ste nebezpečnejší ako priemerný imigrant.
Burcujete na poplach, aby ste tu vybudovali režim, ktorý je 1000x väčšia hrozba, ako to, pred čím strašíte. Už sme tu niečo podobné zažili za ostnatným drôtom, ktorý mal údajne chrániť vlasť pred imperialsitickými diverzantami, čo by nám na poliach rozhadzovali mandelinky. Keď dostanete moc, najprv ju použijete proti vlastným ľuďom.
Choďte s tým láskavo do prdele.
Choď láskavo do prdele ty s tým nálepkovaním fašistami ľudom, o ktorých nič nevieš. Prisudzuješ myšlienky či nebodaj nejaké budúce činy a pritom sa sám chováš ako pravý fašista či komunista - onálepkovať, poštvať a odsúdiť.
Mimochodom ostnaté drôty tu neboli naťahané proti kapitalistickým diverzantom, ale domácim "narušiteľom hraníc", ktorých bolo niekoľkotisíc násobne viac.
No a je mi jedno, koľko si dostal páčikov či ja dostanem nepáčikov, pre mňa si ukážkový príklad dobrosera. ktorý hrozením najhoršou zberbou pomáha tej skutočnej najhoršej zberbe za tlieskania priaznivcov. Pripomína mi to Titanic, takí ako ty ukazujú na ***** ľadovca nad vodou, robiac si posmech z ľudí hovoriacich o hrozbe skrývajúcej sa pod vodou. Tak veľa šťastných chvíľ pri tancovaní, kapela ešte hrá!
Pozri si napriklad Pad tretej rise a hrdinov tam...
Mne je to jedno absolutne!
Dovi....rano idem pracovat, vytvarat hodnoty pre tento stat....
cakal som, ze das nieco z vlastnej hlavy...
takuto parodiu by som ja vedel kludne napisat na kotlebovcov alebo inych rusofilov... staci napisat kazdu vetu presne naopak resp s opacnym nazorom...
takze, stale nic moc...
ale aspon som zistil, ze podla toho clanku z NEcyklopedie, niesom slnieckar... ani amerikanofil, ani rusofil....
myslim, ze mam len zdravy rozum, ako nastastie vacsina na tomto fore...
- Tuk, tuk ...
- Kto je tam?
- Jehovisti.
- Co chcete?
- Porozpravat sa.
- Kolki ste?
- Dvaja.
- Tak sa porozpravajte!
Nálepky sú dobré, aku sú presné. Budeš to musieť strpieť.
Chlapci od kotlebu sa prezentujú slovom aj činom. Buď notoricky a verejne ospevujú "benefity" nacistického režimu a fašistické násilie (mazurek,...), alebo nie. Buď na “vlasteneckých” mítingoch volajú po kandelábroch alebo nie. Buď majú násilnú minulosť, na ktorú sú hrdí, alebo nemajú.
Ak áno, tak o nich vieme akurát dosť, a treba to nahlas hovoriť. A vieš to aj ty, a vie to aj potulný lokaj jurajc (“pán Kotleba“) a imponuje vám to, inak by ste túto "značku" nepropagovali. Simple as that. Ohradzuj sa jak chceš. Neobkecáte to ani rozpravami o dobroseroch/slnieckaroch, ani polo-retardovaným nadužívaním smajlíkov (jurajc).
@jurajc
sledoval som americké voľby bo som mal vsadené $$$ na trumpa (dobre mi tak!). Nedalo sa nevšimnúť, že napriek globálnej masáži mainstream komentariátu (tu doma aj tam) o všakovakej trumpovskej hrozbe, z incidentov reálne zachytených na video nápadne dominovalo násilie a strkanice páchané tamojšími slniečkarmi ("progressives") voči pro-trumpovským "civilom". Denno-denne a absolútne bežne aj voči ženám.
Kotleboidi (vrátane teba) a sluníčkáři sú dve strany tej istej mince... ktorú najlepšie zahodiť do kanála.
Pan premier to povedal jasne, su to presstitutky - absolutna pravda...
Inac nic v zlom....
...niektore vyrazy ako ho.na, postavit mimo zakon...atd....teda pani?!
Tak panboh pomahaj>>>panboh uslis
Nie, problem je s ludmi, ktori hadzu vsetkych nesuhlasiacich ku Kotlebovi. Ten vlastne nemusi robit nic, svojim dobroserskym pristupom mu sami nazeniete oveciek dost a dost. Ja som ho nevolil, ani nepodporujem, ale spupny Manka s arogantnym Ficom ho urobili Bystrickym zupanom, vdaka pokryteckej propagande mainstreamovych medii sa dostal do parlamentu a vy nie a nie sa poucit. Islamistov musia riesit tam, kde ich maju, ale riesia velke h.vno a ich pristup je rovnaky ako vas, pokrytecky a robiaci z kritikov kadejakych -istov.
poviem ti tajomstvo, už ho raz zrušili:
[url]https://sk.wikipedia.org/wiki/Slovenská_pospolitosť_–_národná_strana[/url]
aj kde je momentálne vieme všetci...
tak ho môžu zrušiť ešte raz a bude prezidentom.
si ešte len potom budeme otĺkať hlavu a takí ako ty a kopa ďalších budú zasa len kopať nožičkami viniť z toho všetkých naokolo.
ale komu niet rady...
https://dennikn.sk/blog/kotlebov-dorast-z-dobsinej/
"Ak existuje Boh, bude ma musiet prosit o odpustenie."
Spomen si na tieto slova, a na neuveritelne peklo ake ten clovek musel prezivat, vzdy ked budes chciet sirit svoje myslienky. Toto sa uz nesmie nikdy a nikde zopakovat.