Tak snad uz ludia po zhliadnuti toho videa so Spirkom konecne pochopili preco tyto ludia vo vlade cele roky stvali spolocnost medzi sebou...zamestnancov, podnikatelov, ucitelov, lekarov, sestricky, dochodcov, romov, prepravcov, madarov atd...ved ludia sa pozeru medzi sebou navzajom a na nejake nase slabe kseftiky za 200 mega/kus nam nepridu kedze budu mat problemy so svojim susedom a nie este pozerat na nas...
Roky tvrdim ze dani sa tu plati dost, teraz snad kazdy vidi kde miznu ...a to tych 200 mega je len taky vrcholcek ladovca
kimlo vydrzal som to pozerat po "ked si chcete urobit take odznaky tak to nie je len tak, na to treba si dat zrobit graficky navrh, sablonu, treba to zadat do vyroby, to trva mininmalne tyzden, kym tak zlozitu vec clovek vobec dokaze zoorganizovat .."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ONI SA BOJA!
no trebars aj za to "vrece zemiakov" ,to nebude robit "nic" a stale to bude lepsie ako robit "to" co sa dozvedame hore
"...Kalinák čumí ako Ledecká v cieli"
Ľudí tiež vyzval aby na zhromaždeniach nepoužívali drony.
Prečo asi? Aby nebolo zdokumentované, ako niekto bude rozpútavať peklo?
Roky tvrdim ze dani sa tu plati dost, teraz snad kazdy vidi kde miznu
mam kamosa ktory ma reklamnu, ma stroje a dokonca zamestnava aj take "nieco" ako je grafik...vraj otazka na 3-5hodin a vypadavaju prve odznaky