Kaliňáka by mali začať vyšetrovať. Odstúpil, aby si mohol užívať nakradnuté peniaze. K múru a zastreliť. A jeho majetok spolu s majetkom rodiny do 15.kolena vrátiť štátu. A Bugár je rovnaký hajzel ako on, keď zostane vo vláde.
Možno odveci otázka , ale chceš sa vrátiť na SK , že ťa to trápi ? Keby si <>val na vládu , predsedu , fašistov a býval na SK tak chápem ... takto nechápem . Bývaš, žiješ v zahraničí , dane platíš tam ,tak len tak rozmýšľam . Odsierame si to my , čo tu žijeme , a doplácame na to čo “ väčšina “ zvolila ... analógia s veľkým patriotom Šťastným mi “bije do očú”
Tak a jednú etapu tejto krízy máme za sebou. Čakajú nás predčasné voľby. Otázne je, či k ním príde na základe dohody koalície, alebo odchodom Mostu z vlády a tým pádom k úplnému pádu vlády.
No je otazne co predcasne volby vyriesia - pravica nema dnes ziadnu alternativu - Matovicova antistrana je casovana bomba, v SaS ostalo len populisticke jadro, Spolu a Progresivne Slovensko sa nestihli rozbehnut (a je otazne ci dokazu oslovit aspon tych 5%), a Belovi to spocitaju ti, co neverili ze pojde s Ficom. Mozno sa dockame uradnickej vlady ako minule Cesi.... len aby potom nedosiel nejaky Bureš aj k nam....
Ešte uvidíme, čo sa stane s KDH, tam sa staré katolibanské jadro pokúša o návrat. Mne to skôr pripadá ako keby Fico nariadil tajnej službe infiltrovať hnutie a zabezpečiť, aby mali pod 5% a idú na to celkom šikovne.
Ja som doposiaľ volil SaSku, hlavne kvoli Mihalovi. Neviem ci v sucasnej opozicii existuje vacsi odbornik na danovu a odvodovu problematiku, co je na Slovensku najvacsi balvan u malych a strednych podnikatelov. Sulik to pohnojil stretnutiami s Kotlebom a vselijakymi protichodnymi vyhlaseniami, imigrantskou kartou a pod. Beblavy je pre mna nevyrazny politik a je uz onalepkovany ako prezliekac kabatov. Matovic je casovana bomba, ako hovori PhilJ, Remisova nevyrazna osobnost. Hlina je taky maly Matovic, naviac ta krestanska uderka ktoru ma v strane ma nazory z 15. storocia a pre mna je nevolitelna. Progresivne Slovensko zaspalo. LSNS, Kollarovci, to snad netreba ani komentovat....No a teraz si vyber
Ľudia sa budú musieť nejako rozhodnúť, je to vždy o kompromisoch. SaS sa javí ako jediná reálna protiváha SMERu, tak sa s tými všelijakými výčitkami bude treba vysporiadať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dôležité je, aby SaS malo výrazne cez 20 percent.