...presne o tomto hovorím... BTW 4 roky zo svojho funkčného obdobia čušal ako voš pod chrastou ,že má pozemky získané počas "wild 90s" od bieleho koníka cez vydržanie.Keby sa ten p.Franc nedomáha svojho majetku myslíš ,že by s tým Kiska prišiel? Samozrejmeee
KTAG urobila chybu keď si uplatnila nárok na odpočet DPH v ktorom zahrnula aj výdavky prezidentskej kampane.DU na to prišiel upozornil že je to neprijateľné udelil pokutu a KTAG žiadne vratky nedostal.To je celý podvod Kisku, ktorý predseda tak nafukuje. Celý účel je poukázať , že treba voliť len jeho kandidáta,lebo všetko ostatné je zlé, viď Kiska.No a Kiska to trošku zahral na city, že mu hrozí po skončení prezidentovania basa... samozrejme nič mu nehrozí, prípad je len umelo vytiahnuty.Horsie sa bude predsedovi a Peletrtkovi vysvetľovať ten list z makaronskej prokuratúry, keďže žiaden neexistuje.
pan sudca uz kandiduje za lsns ale verim ze ty nato pozeras triezvo a to ze ho predtym chytili s drogami a zbranami (a iba vdaka harabinovy nebol stihany) tiez triezvo zohladnujes
a ohladom odpisov dph... dal si to do nakladov, danovy urad mu to neuznal a zaplatil pokutu 9000eur. spravil chybu a preto aj zaplatil pokutu. 2 nasledne vysetrovania ani len neboli spustene lebo nevideli ziaden dovod, a vysetrovat sa zacalo az vtedy ked to dali pre NAKA ale ty triezvo rozmyslas tak to je vsetko v poriadku
Ešte by som to, túto diskusiu "otočil " inak, aby bolo zrejme prečo jeden má vysokú podporu a druhému ťažko prísť na meno. Mne, ako radovému, (s)prostemu občanovi je v podstatne viac menej jedno, či je vo vlade aktuálne (rozumej v čase, nie v tejto chvili) bledo modrý, alebo oranžovo neviem aký, teda pravičiari, alebo tzv ľavičiari. Dôležité pre mňa je, aby ich rozhodovanie a konanie malo "protivahu", teda nebolo to, ako za čias hranol+ gašparko, aby si jedna skupina mocných nemohla robiť úplne že čo chce, ale ten druhý článok zabezpečuje neschvalenim prijatých zákonov ktoré by veľmi poskodzovali tú druhú skupinu krehkú rovnováhu. To že nesympatizujem s názormi jednej skupiny neznamená v mojom ponímaní demokracie nemať svojich zástupcov, ktorí sa ich snažia naplniť (v aktualnom parlamente až na jednu zelenohnedu skuinu, ktoru nedemokraticky neakceptujem) a v tomto prípade myslím, že robí svoju robotu Kiska dobre. Iné by pre mňa bolo, keby boli všetci slušní , poctiví a robili poctivo a cestne vsetko pre občana a verím tomu že by prezident vycnieval z radu a "dostal by svoje". Toľko politicky, teraz občiansky, áno, ak mu a aj matovičovi dokážu po skončení mandátu prešľap nech dostane pokutu, poprípade keď aj úmysel nech mu zakažu podnikať, tu by som to však neporovnaval s pašternákom, či kočnerom, lebo on v mojich očiach odviedol menej zo svojho pre štát, kdesto títo a im podobní vrátane hranol a, kaliho, rašiho až po hocijakeho primátora, starostu, či riaditeľa nemocnice, či štátnej firme kradnú z toho čo sme im my občania dali na to, aby to spravovali pre nás a v náš prospech . Takže pre mňa neodviest tzv plnú DPH je úplne iné ako pýtať si podvodne vratku DPH z ničoho, ta prvá skupina totižto prispieva len daňový úrad nadobudol presvedčenie, že nie dosť v duchu plavidiel a ak niekedy zažije takú kontrolu frustrovaných úradníkov tak budeš na tieto správy pozerať s nadhľadom a s rezervou. Navyše keď vieme o veľa firmach ktoré vlastnia "naši", sú trvale bez zisku, teda neodvadzaju nič a kontroly nemajú.
A ešte by som dal názor k úžerníkovi, neviem, že by chodil nútiť ľudí si požičiavať, tí čo splatili všetko presne podľa dohody myslím nenadavali, problém meli=majú tí čo nesplacali a nesplatili! Pre mňa jednoduché pravidlo, nepoziciame si, nikde nemám žiadne dlhy a ani som nemal, mám len to, čo si môžem dovoliť a teda nemusím vuplakavat, že niekto odomna chce niečo s čím som súhlasil len si neviem spočítať či to viem splatiť. V tejto situácii = casovanej bombe sme všetci aj teraz, lebo slováci si napoziciavali lacné úvery avšak keď príde ďalšia kríza (a ťa už sa prejavila v časti firiem ktoré navstevujem) a prídu o mzdu, nebudú vedieť splácať, tak zas budú všetci zlí a na vine, že prichádzajú o svoje domy či byty...
Treba uvažovať triezvo a racionálne, tzv selským rozumom
tino888 ja sa pozerám na právoplatný rozsudok súdu a ty tu fabuluješ o sudcových pohnútkach...btw ani sudca v rozsudku neoznačil Kisku za vinníka - iba priznal majetkové právo daného pozemku pôvodnému vlastníkovi.To znamená ,že aj Kiska je v podstate "iba" obeť podľa tohto rozsudku.Tým pádom sa pozemok vrátil tomu komu patrí a Kiska si môže škodu uplatniť voči štátu,ktorý mal takýto pochybný podvod zatrhnúť už v roku 99.Mohol by si mi teda vysvetliť ako spravodlivejšie sa dalo rozhodnúť? (a teraz nechajme bokom osobné sympatie alebo antipatie voči Kiskovi)
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
subaroStiPochopil si to správne, tu sa triezvy pohľad a objektivita nenosia a na mastného sa nesmie siahať Mi to pripadá že tu sa bude Kiska velebiť aj keď bude sedieť v Leopoldove. Tipujem že pochody za ,,slušné Slovensko´´ sa potom presunú pred bránu väznice.
Srsen Inštrukcie precedu? To myslíš úplne vážne že Fico má pod palcom generálnu prokuratúru, súdnictvo, daňovákov aj vyšetrovateľov a Kiska je obeť??
Údajné vyhrážanie a nahrávka s Vadalom nezaberajú, tak tipujem že Lipšic niečo vymyslí a o chvíľu príde spotený so zaručenou info že Fico telefonoval s jeho účtovníčkou tesne pred podaním 14tich opravných priznaní a pod rúškom noci mu bol vytrhať vlasy AK by sa mu aj vyhrážal nech ho zažaluje. Čo to má ale spoločné s jeho volebnými, pozemkovými a daňovými podvodmi? O úžerníctve, zneužití právomoci, pokusom o prevrat a neustálym špinením v zahraničí na vlastnú krajinu radšej pomlčím, 46 rodín z Kežmarku by tiež vedeli rozprávať ako prišli o strechu nad hlavou. Už aj mainstream sa prestáva Kisku zastávať čo o niečom svedčí, dokonca na aktualitách bol o ňom kritický článok a to už je niečo. Zaujímavé že Kiska sa nebráni proti obvineniam ale proti tomu že boli zverejnené a snaží sa hrať na city plačkaním na tlačovke a rečami o deťoch. Fanúšikovia nie je vám to už čudné? Ja viem, vám stačí keď anjel zakričí ,,leboficóooo´´ a nič nevidíte, nepočujete...
Ak Fica s Kaliňákom usvedčia z porušenia zákona tiež, pre mňa za mňa nech idú všetci traja ruka v ruke aj na 25r, rád im zamávam, ale opakujem sa, tu sa špiní len jedným smerom a klania tým druhým bez ohľadu na okolnosti.
Taky Kovacik ti nevadi? Specialny prokurator pan 61:0, ktory kazdu kauzu co zobral k sebe stopil, byva v socialnom
byte a na ucet si v hotovosti vlozi 200k euro a policia ani tuk?Alebo Trnka, byvaly generalny prokurator a stale prokurator, ktoremu chodil Kocner zadavat ulohy a ktory preukazatelne protizakonnym konanim okradol ludi o miliony v prospech Kocnera? A kde je to Ficove peklo, teda pardon Ciznarove, vsak su to kamarati zo skoly...
tino888 ja sa pozerám na právoplatný rozsudok súdu a ty tu fabuluješ o sudcových pohnútkach...btw ani sudca v rozsudku neoznačil Kisku za vinníka - iba priznal majetkové právo daného pozemku pôvodnému vlastníkovi.To znamená ,že aj Kiska je v podstate "iba" obeť podľa tohto rozsudku.Tým pádom sa pozemok vrátil tomu komu patrí a Kiska si môže škodu uplatniť voči štátu,ktorý mal takýto pochybný podvod zatrhnúť už v roku 99.Mohol by si mi teda vysvetliť ako spravodlivejšie sa dalo rozhodnúť? (a teraz nechajme bokom osobné sympatie alebo antipatie voči Kiskovi)
rozsudok je podla mna v poriadku. Skor ma iritovali vyjadrenia toho sudcu (ze sa ma odstahovat do Izraelu atd.) a tiez to ze pises ze sa radi k politikom ako Fico a Kalinak. Ty iba podla sympatii sudis ze nekonal v dobrej voli a pritom sa tu ohanas "triezvym usudkom". A porovnat ho s Ficom a Kalinakom to uz je fakt topka
tino888...pozri, formálne nebol ani Kaliňák ani Fico za nič odsúdený...mám sa na nich teda pozerať ,že sú to fajn a slušný chalani?Nie,vätšina tuší čo sú ta "fešáci" a verím ,že raz aj na nich príde...Kiska tak isto nebol za nič odsúdený...ale nemám o ňom predstavu ,že bol v roku 99 tak naivný podnikateľ ,že si kúpil vydržaný pozemok a o ničom nevedel.Ja ti môj názor na neho nevnucujem,len som tu spomenul ,že tak ako neverím Ficovi a Kalimu ani nos medzi očami ,tak neverím ani nášmu prezidentovi.
ja sa tiez nesnazim vnucovat moj nazor nikomu a je uplne v poriadku ze nesuhlasime napr v tejto veci o prezidentovi. Co mi ale velmi vadi je relativizovanie, co robia pomaly vsetci... tie typicke vety ze ved oni su vsetci rovnaky, vsetci kradnu atd... to je akoby som povedal ze mam chripku, a ze to je rovnaky problem ako to ze mam rakovinu, ved obe veci su neprijemne, su to choroby
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
MageZ Ak máš hnedé trenky že tvoj idol pôjde sedieť, vyper si. Ale čo iné ako urážky som mohol čakať od Kiskovca však
Neviem čo tu splietaš o Trnkovi, Kováčikovi a Čižnárovi, keď reč je o Kiskovi a jeho špinavostiach? K tomu už názor nemáš, ja viem. A odvádzanie pozornosti nasleduje hneď ako ďalšie po urážkach.
tino888 AK si nepostrehol, alebo nechcel postrehnúť, vyjadrenia sudcu Radačovského neboli na margo rozsudku, ale toho čo všetko videl v spise a čo sa nedostalo zatiaľ von. A ohľadom toho pozemku, samozrejme že kúpil pozemok pod Tatrami za 1800e v dobrej viere a o ničom chudák ani len netušil
"prepac" subaroSti, ale.... "ja sa pozerám na právoplatný rozsudok súdu a ty tu fabuluješ o sudcových pohnútkach", o 1 vetu neskor "btw ani sudca v rozsudku neoznačil Kisku za vinníka - iba priznal majetkové právo daného pozemku pôvodnému vlastníkovi" - o com je potom tvoj predosly prispevok ak nie o fabulacii o kiskovych pohnutkach? to len tak, technicka poznamka.
Kludne, nemaj predstavu o moralnej dokonalosti kisku. Ovsem, ludia ktorych sa tu ty snazis "presvedcit" maju mozno casto kritickejsi pohlad ako ty (minimalne z toho co som tu od teba cital a co som tu s tebou "diskutoval" si to o sebe myslim), lenze KRITICKY neznamena ***** cierno-bielo. A preto sa zastanu/zvolia/podporia cloveka s 1 hovnom na hlave ako niekoho s hovnocucom za sebou (ale v cistom oblecku), "ak je to treba". Taktiez, a bohuzial, jeho moralne kvality su evidentne daleko popredu vacsiny politickeho spektra na svk a imo aj velkej casti slovenskeho obyvatelstva. Kritika je na mieste, ale ako vravis ty ze media a niektori ludia svojich politickych kandidatov "fanaticky" obhajuju, tak niektori ich zasa "fanaticky" ociernuju/podozrievaju.
A aby si si nemyslel - to co je dnesna opozicia, bohuzial..... o ludoch ako sulik alebo matovic ani nevravim.... na druhu stranu, vlada sa nevoli na dozivotie, ako si tu niektori ludia asi predstavuju. Inymi slovami, pokrok a zlepsenie sa tiez nestane zo dna na den zo zumpy do rozpravkovej zelenej luky so stastnymi sukajucimi kralikmi.... A preto, na napr. 4 roky, som presvedceny ze aj ten sulik s matovicom by boli lepsia volba ako robko s robkom a ich robertkami.
Alexej1220 nezachytil si nahravku trnku s kocnerom? alebo take spravy ze naka vpodstate nefungovala a schopni policajti z nej odchadzali? a nie len z naka, ale v celej policii stale pocuvas spravy o tom ako sa presadzuju ludia co vedia "ako a proti komu" sa ma viest vysetrovanie, bez toho aby im to niekto musel explicitne hovorit (nie je toto jeden zo znakov organizovaneho zlocinu a mafie)? alebo to ze kovacik zo 65 ci kolko pripadov nevzniesol ani 1 navrh na trestne stihanie? alebo to ze kovacik si ako jediny pripad na starosti nechal gorillu a po objaveni novych nahravok sa chcel dostat k "originalnemu" kocnerovmu nosicu (aka by asi bola buducnost toho usb kluca potom?)? alebo to ze na ustavnom sude su momentalne 2 zo 4 ustavnych sudcov ("byvali") poslanci smeru a to taki popierali principy demokracie/demokraciu samotnu? alebo to ze skoro cela statna sprava vedome klamala spolu s kalinakom pri unose vietnamca slovenskym vladnym specialom? alebo to, ze dodnes sa ani len nezacalo vysetrovanie hlasu podobneho ficovi? alebo to, ze ...... to som sa len zacal rozpisovat o tych najokatejsich veciach.
stanos4 všetky naše názory na posledných stranách tejto diskusie sú len tie "fabulácie" ak si si to nestihol všimnúť Žiadny zo spomenutých nešiel sedieť takže...
MageZ Ak máš hnedé trenky že tvoj idol pôjde sedieť, vyper si. Ale čo iné ako urážky som mohol čakať od Kiskovca však
Neviem čo tu splietaš o Trnkovi, Kováčikovi a Čižnárovi, keď reč je o Kiskovi a jeho špinavostiach? K tomu už názor nemáš, ja viem. A odvádzanie pozornosti nasleduje hneď ako ďalšie po urážkach.
tino888 AK si nepostrehol, alebo nechcel postrehnúť, vyjadrenia sudcu Radačovského neboli na margo rozsudku, ale toho čo všetko videl v spise a čo sa nedostalo zatiaľ von. A ohľadom toho pozemku, samozrejme že kúpil pozemok pod Tatrami za 1800e v dobrej viere a o ničom chudák ani len netušil
Nikdy som nebol Kiskov fanusik, ani ziadneho ineho politika. Nemam oblubenych politikov v duchu citatu od Breinera: "Mať obľúbeného politika je ako mať obľúbenú chorobu".
Zato ty uz nalepkujes a kadrujes. A prosim este, cim som ta urazil - kde su tie urazky, co sa ta tak strasne dotkli, pana slusneho a spravodliveho, ktory tu vylieva hlava-nehlava kyble hovien?
Poprosim aj rozviest temu statny prevrat, ako jedna z Kiskovych spinavosti. Ked si to uz tak nacal.
tak preco potom niekomu inemu prizvukujes ze to je on co "fabuluje"?
Ako tu niekto spomenul pred chvilou, hadzat vsetkych a vsetky problemy do jedneho vreca, neschopnost/nevola praktickeho pristupu alebo ako by som to nazval, to je co mnohym z nas lezie na nervy....
stanos4 lebo som vysvetloval svoj postoj voči Kiskovi, ktorý má svoj základ v konkrétnom rozhodnutí súdu, ktoré on spochybňoval zaujatosťou sudcu.A mrzí ma že môj postoj ti lezie na nervy ,ale nič s ním neurobíš...treba to brať ako odlišný názor tak ako ja rešpektujem tebe ten tvoj
MageZ Ja sa snáď nejakého politika zastávam? Aby si bol v obraze, môj názor je že Kiska má teba aj mňa rovnako na háku ako Fico, Matovič alebo Sulík. Nikoho nenálepkujem ani nekydám, ale vyjadrujem svoj názor na tu zvelebovaného anjela na základe faktov a dôkazov.
Mňa sa nič nedotklo, nemaj strach. Ale tvoje vyjadrenie ,,Zda sa, ze panko ma hnede nielen v trenkach...´´ používaš bežne aj doma a nemáš to za urážku?
Čo sa týka pokusu o prevrat, nestačí ti Kiskov skok na stranu opozície a verejné vyjadrenia a podnecovania k prevratu(,,treba prevziať moc´´)? Keď mal ako hlava štátu ukludniť situáciu, pripojil sa k pokusu(alebo bol vopred jeho súčasťou) a prilieval benzín do ohňa?
Zrejme teda schvaluješ aj to o čo sa pokúšaju usa vo Venezuele. Tam majú aspoň ropu, ale čo my..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ohladom odpisov dph... dal si to do nakladov, danovy urad mu to neuznal a zaplatil pokutu 9000eur. spravil chybu a preto aj zaplatil pokutu. 2 nasledne vysetrovania ani len neboli spustene lebo nevideli ziaden dovod, a vysetrovat sa zacalo az vtedy ked to dali pre NAKA
A ešte by som dal názor k úžerníkovi, neviem, že by chodil nútiť ľudí si požičiavať, tí čo splatili všetko presne podľa dohody myslím nenadavali, problém meli=majú tí čo nesplacali a nesplatili! Pre mňa jednoduché pravidlo, nepoziciame si, nikde nemám žiadne dlhy a ani som nemal, mám len to, čo si môžem dovoliť a teda nemusím vuplakavat, že niekto odomna chce niečo s čím som súhlasil len si neviem spočítať či to viem splatiť. V tejto situácii = casovanej bombe sme všetci aj teraz, lebo slováci si napoziciavali lacné úvery avšak keď príde ďalšia kríza (a ťa už sa prejavila v časti firiem ktoré navstevujem) a prídu o mzdu, nebudú vedieť splácať, tak zas budú všetci zlí a na vine, že prichádzajú o svoje domy či byty...
Treba uvažovať triezvo a racionálne, tzv selským rozumom
Srsen Inštrukcie precedu? To myslíš úplne vážne že Fico má pod palcom generálnu prokuratúru, súdnictvo, daňovákov aj vyšetrovateľov a Kiska je obeť??
Údajné vyhrážanie a nahrávka s Vadalom nezaberajú, tak tipujem že Lipšic niečo vymyslí a o chvíľu príde spotený so zaručenou info že Fico telefonoval s jeho účtovníčkou tesne pred podaním 14tich opravných priznaní a pod rúškom noci mu bol vytrhať vlasy
Ak Fica s Kaliňákom usvedčia z porušenia zákona tiež, pre mňa za mňa nech idú všetci traja ruka v ruke aj na 25r, rád im zamávam, ale opakujem sa, tu sa špiní len jedným smerom a klania tým druhým bez ohľadu na okolnosti.
Taky Kovacik ti nevadi? Specialny prokurator pan 61:0, ktory kazdu kauzu co zobral k sebe stopil, byva v socialnom
byte a na ucet si v hotovosti vlozi 200k euro a policia ani tuk?Alebo Trnka, byvaly generalny prokurator a stale prokurator, ktoremu chodil Kocner zadavat ulohy a ktory preukazatelne protizakonnym konanim okradol ludi o miliony v prospech Kocnera? A kde je to Ficove peklo, teda pardon Ciznarove, vsak su to kamarati zo skoly...
rozsudok je podla mna v poriadku. Skor ma iritovali vyjadrenia toho sudcu (ze sa ma odstahovat do Izraelu atd.) a tiez to ze pises ze sa radi k politikom ako Fico a Kalinak. Ty iba podla sympatii sudis ze nekonal v dobrej voli a pritom sa tu ohanas "triezvym usudkom". A porovnat ho s Ficom a Kalinakom to uz je fakt topka
Kludne, nemaj predstavu o moralnej dokonalosti kisku. Ovsem, ludia ktorych sa tu ty snazis "presvedcit" maju mozno casto kritickejsi pohlad ako ty (minimalne z toho co som tu od teba cital a co som tu s tebou "diskutoval" si to o sebe myslim), lenze KRITICKY neznamena ***** cierno-bielo. A preto sa zastanu/zvolia/podporia cloveka s 1 hovnom na hlave ako niekoho s hovnocucom za sebou (ale v cistom oblecku), "ak je to treba". Taktiez, a bohuzial, jeho moralne kvality su evidentne daleko popredu vacsiny politickeho spektra na svk a imo aj velkej casti slovenskeho obyvatelstva. Kritika je na mieste, ale ako vravis ty ze media a niektori ludia svojich politickych kandidatov "fanaticky" obhajuju, tak niektori ich zasa "fanaticky" ociernuju/podozrievaju.
A aby si si nemyslel - to co je dnesna opozicia, bohuzial..... o ludoch ako sulik alebo matovic ani nevravim.... na druhu stranu, vlada sa nevoli na dozivotie, ako si tu niektori ludia asi predstavuju. Inymi slovami, pokrok a zlepsenie sa tiez nestane zo dna na den zo zumpy do rozpravkovej zelenej luky so stastnymi sukajucimi kralikmi.... A preto, na napr. 4 roky, som presvedceny ze aj ten sulik s matovicom by boli lepsia volba ako robko s robkom a ich robertkami.
Alexej1220 nezachytil si nahravku trnku s kocnerom? alebo take spravy ze naka vpodstate nefungovala a schopni policajti z nej odchadzali? a nie len z naka, ale v celej policii stale pocuvas spravy o tom ako sa presadzuju ludia co vedia "ako a proti komu" sa ma viest vysetrovanie, bez toho aby im to niekto musel explicitne hovorit (nie je toto jeden zo znakov organizovaneho zlocinu a mafie)? alebo to ze kovacik zo 65 ci kolko pripadov nevzniesol ani 1 navrh na trestne stihanie? alebo to ze kovacik si ako jediny pripad na starosti nechal gorillu a po objaveni novych nahravok sa chcel dostat k "originalnemu" kocnerovmu nosicu (aka by asi bola buducnost toho usb kluca potom?)? alebo to ze na ustavnom sude su momentalne 2 zo 4 ustavnych sudcov ("byvali") poslanci smeru a to taki popierali principy demokracie/demokraciu samotnu? alebo to ze skoro cela statna sprava vedome klamala spolu s kalinakom pri unose vietnamca slovenskym vladnym specialom? alebo to, ze dodnes sa ani len nezacalo vysetrovanie hlasu podobneho ficovi? alebo to, ze ...... to som sa len zacal rozpisovat o tych najokatejsich veciach.
edit: pardon za gramatiku, preklepy, i/y
Nikdy som nebol Kiskov fanusik, ani ziadneho ineho politika. Nemam oblubenych politikov v duchu citatu od Breinera: "Mať obľúbeného politika je ako mať obľúbenú chorobu".
Zato ty uz nalepkujes a kadrujes. A prosim este, cim som ta urazil - kde su tie urazky, co sa ta tak strasne dotkli, pana slusneho a spravodliveho, ktory tu vylieva hlava-nehlava kyble hovien?
Poprosim aj rozviest temu statny prevrat, ako jedna z Kiskovych spinavosti. Ked si to uz tak nacal.
Ako tu niekto spomenul pred chvilou, hadzat vsetkych a vsetky problemy do jedneho vreca, neschopnost/nevola praktickeho pristupu alebo ako by som to nazval, to je co mnohym z nas lezie na nervy....
edit: toto bola reakcia na subaroSti
Mňa sa nič nedotklo, nemaj strach. Ale tvoje vyjadrenie ,,Zda sa, ze panko ma hnede nielen v trenkach...´´ používaš bežne aj doma a nemáš to za urážku?
Čo sa týka pokusu o prevrat, nestačí ti Kiskov skok na stranu opozície a verejné vyjadrenia a podnecovania k prevratu(,,treba prevziať moc´´)? Keď mal ako hlava štátu ukludniť situáciu, pripojil sa k pokusu(alebo bol vopred jeho súčasťou) a prilieval benzín do ohňa?
Zrejme teda schvaluješ aj to o čo sa pokúšaju usa vo Venezuele. Tam majú aspoň ropu, ale čo my..
tazke zlyhanie systemu vzdelavania...