Ad Blaha, to si vazne niekto mysli, ze su to jeho nazory, o ktorych je vnutorne presvedceny? Podla mna je to len bohapusta propaganda a s “nazorom” ako takym nema nic spolocne.
Ja osobne som presvedčený, že on tomu neverí, berie to len ako zvrátený kalkul a uľahčenú cestu do NR SR v roku 2020 na vlne takejto „popularity“ (lebo na aktivitu v parlamente a vo výboroch očividne rezignoval) - fanúšikovia (teda okrem zjavných fake účtov) ale určite áno, aj z vlastných skúseností vidím že tie litánie berú ako „písmo sväté“ ...
preco chces by mu niekto rozbil hubu ? len preto ze ma ine nazory ako ty ? to je tá caputovska slusnost ? idioti ...
netreba to brat doslovne, ze "rozbit hubu". Ber to v zmysle tohto screenshotu z facebooku, co je nadomnou. Psychopat blaha uz toho nataral dost a je vazne na case ist s tym konecne na sud.
Okrem toho, blaha svojimi chorymi vyplodmi prispieva ku koncu Smeru, aspon toto je jeho jedina zasluzna cinnost.
Blaha vystúpil veľakrát aj na videu a je dosť zreteľné, čo je zač. On je pekný príklad, keď chcem niekomu objasniť, že k marxizmu sa často hlásia psychotické osobnosti.
Nezabudnime, že socializmus je tak úžasná myšlienka, že ju treba chrániť obuškami.
preco chces by mu niekto rozbil hubu ? len preto ze ma ine nazory ako ty ? to je tá caputovska slusnost ? idioti ...
To, čo Blaha píše sa nedá považovať za názor. Názor je subjektívna interpretácia reality. Čiže môžem mať napríklad názor, že kvôli tomuto a tomuto Čaputová bude alebo nebude dobrá prezidentka. To, čo ale Blaha vypúšťa do sveta, nie sú názory, ale:
a) klamstvá, teda popretie faktov
b) urážky, teda tvrdenia s cieľom zaútočiť na niekoho.
Ak Blaha napríklad tvrdí, že situácia vo Venezuele je priaznivá pre obyvateľov a vyzdvihuje Madura, je to číre klamstvo. Makroekonomické ukazovatele ako inflácia (v tomto prípade hyperinflácia), trend HDP a podobne nie sú výmyslom zlých zlých kapitalistov, ale merateľná hodnota, ako keď ja si zmerám svoje BMI.
Tvrdiť napríklad o Nicholsonovej, že je to cigánka, čo leda zmaturovala, je primitívna urážka a urážka aj jej etnického pôvodu, keďže to implikuje, že táto skupina je nejakým spôsobom menejcenná alebo menej inteligentná. Navyše je to klamstvo zároveň, keďže Nicholsonová nemá cigánsky pôvod. Znôšku klamstiev, nezmyslov a urážok Blaha smeroval aj na Kisku, Eset, návštevníkov Pohody a iných. Ak je Blaha s týmito klamstvami konfrontovaný vo svojom každodennom živote, napríklad keď si ide nakúpiť do samoobsluhy, myslím si, že je to správne.
Ešte k cyklistom ako je vlastoch a alexej1220. Netaja sa tu sympatiami k absolútnej lúze so správaním mäsiarskeho psa, ktorá x-rokov podkopávala demokraciu na Slovensku, ale zároveň si sami nárokujú na slobodu názoru a slušnosť ešte v tom istom príspevku, v ktorom urazia diskutujúcich, alebo napr Lipšica, ktorý navyše ani s témou nič nemal spoločné.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Volodja hm, ledva som docital tú tvoju znošku ***** pretoze ma niekolkokrat naplo ... za vsetko hovori tvoja istota, koho som ja sympatizant, aj ked som s k tomu nikdy a nikde nevyjadril ... nemusim byt volic kotlebu aby som mohol vyjadrit nazor ze nejaky caputovec sa tu prezentuje ako primitív ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ale, neexistuje na svete informácia, ktorú by sa nedalo spochybniť. A nie každý hovorí vážne aj keď to vážne vyzerá.
netreba to brat doslovne, ze "rozbit hubu". Ber to v zmysle tohto screenshotu z facebooku, co je nadomnou. Psychopat blaha uz toho nataral dost a je vazne na case ist s tym konecne na sud.
Okrem toho, blaha svojimi chorymi vyplodmi prispieva ku koncu Smeru, aspon toto je jeho jedina zasluzna cinnost.
Nezabudnime, že socializmus je tak úžasná myšlienka, že ju treba chrániť obuškami.
Momentálne slnieckarobijec, zajtra sa uvidí...
To, čo Blaha píše sa nedá považovať za názor. Názor je subjektívna interpretácia reality. Čiže môžem mať napríklad názor, že kvôli tomuto a tomuto Čaputová bude alebo nebude dobrá prezidentka. To, čo ale Blaha vypúšťa do sveta, nie sú názory, ale:
a) klamstvá, teda popretie faktov
b) urážky, teda tvrdenia s cieľom zaútočiť na niekoho.
Ak Blaha napríklad tvrdí, že situácia vo Venezuele je priaznivá pre obyvateľov a vyzdvihuje Madura, je to číre klamstvo. Makroekonomické ukazovatele ako inflácia (v tomto prípade hyperinflácia), trend HDP a podobne nie sú výmyslom zlých zlých kapitalistov, ale merateľná hodnota, ako keď ja si zmerám svoje BMI.
Tvrdiť napríklad o Nicholsonovej, že je to cigánka, čo leda zmaturovala, je primitívna urážka a urážka aj jej etnického pôvodu, keďže to implikuje, že táto skupina je nejakým spôsobom menejcenná alebo menej inteligentná. Navyše je to klamstvo zároveň, keďže Nicholsonová nemá cigánsky pôvod. Znôšku klamstiev, nezmyslov a urážok Blaha smeroval aj na Kisku, Eset, návštevníkov Pohody a iných. Ak je Blaha s týmito klamstvami konfrontovaný vo svojom každodennom živote, napríklad keď si ide nakúpiť do samoobsluhy, myslím si, že je to správne.
Ešte k cyklistom ako je vlastoch a alexej1220. Netaja sa tu sympatiami k absolútnej lúze so správaním mäsiarskeho psa, ktorá x-rokov podkopávala demokraciu na Slovensku, ale zároveň si sami nárokujú na slobodu názoru a slušnosť ešte v tom istom príspevku, v ktorom urazia diskutujúcich, alebo napr Lipšica, ktorý navyše ani s témou nič nemal spoločné.
vlastoch radsej by si mohol dat nejake argumenty a nie sa ocapovat ako male decko
https://www.forbes.sk/najrespektovanejsim-ceo-je-richard-marko-z-esetu-reagoval-aj-na-utoky-politikov/#