Iba retardi si davaju na auto nalepku, koho volia. Vacsinou je to vsak logo Lsns, alebo v USA trumpovi volici - vidlaci (takzvani rednecks, alebo aj sister-fuckers). No samozrejme v kazdom politickom kosiari sa taki najdu.
Iba retardi si davaju na auto nalepku, koho volia. Vacsinou je to vsak logo Lsns, alebo v USA trumpovi volici - vidlaci (takzvani rednecks, alebo aj sister-fuckers). No samozrejme v kazdom politickom kosiari sa taki najdu.
Kolegu stala nalepka LSNS na aute(a dalsie aktivity okolo strany) miesto v praci...najprv bol za nim konatel nech si ju zlepi a ked nezlepil tak ho kickli...
Ak počas volieb do Európskeho parlamtenu 25.mája nebudete v mieste trvalého bydliska, ešte dnes alebo zajtra môžete cez tento link zažiadať o hlasovací preukaz, ktorý vás oprávňuje v ktoromkoľvek volebnom okrsku. (po tomto termíne už len cez váš miestny úrad). Ten vám príde do 3 dní domov na vami určenú ľubovľnú adresu. https://navody.digital/aplikacie/volby-do-europskeho-parlamentu/
inými slovami - môžeš s nami súhlasiť, ale ak máš iný názor, zbohom.
Nevidím dôvod na takúto ľútostivosť, zvlášť keď sa zároveň ignoruje právo na názor aj druhej strane (nie je automatická povinnosť všetko akceptovať, na to sa často zabúda). A aj keď podrobnosti chýbajú, vzhľadom k zelenobielym výtvorom čo som už mal možnosť vidieť a najskôr upozorneniu konateľa tipujem, že nešlo o nálepku na súkromnom, ale firemnom aute (a tam platí koncept „môj biznis, moje pravidlá“, nie „právo na vyjadrenie názoru“) ...
Európsky súdny dvor pre ľudské práva považuje holokaust za preukázanú historickú udalosť. Popieranie holokaustu chápe ako skutok, ktorý nespadá pod ochranu článku 10 Európskeho dohovoru o ochrane ľudských práv a základných slobôd.[3] Popieranie holokaustu je často súčasťou útokov na Židovskú komunitu a takéto vyhlásenia sú považované za podnecovanie rasovej nenávisti, antiseminizmu a xenofóbie.[3] https://sk.wikipedia.org/wiki/Popieranie_holokaustu
Nevidím dôvod na takúto ľútostivosť, zvlášť keď sa zároveň ignoruje právo na názor aj druhej strane (nie je automatická povinnosť všetko akceptovať, na to sa často zabúda). A aj keď podrobnosti chýbajú, vzhľadom k zelenobielym výtvorom čo som už mal možnosť vidieť a najskôr upozorneniu konateľa tipujem, že nešlo o nálepku na súkromnom, ale firemnom aute (a tam platí koncept „môj biznis, moje pravidlá“, nie „právo na vyjadrenie názoru“) ...
Bola to nalepka na sukromnom aute,asi 70cm velka,parkoval vedla vchodu do firmy a sa im to prestalo pacit...ten chalan ich tu skrel uz dlhsie tak ho " pre nedostatok prace" poslali kadelahsie
Podla mňa je dobré že sa ludia verejne hlásia ku konkrétnej strane či politikovi. Takto aspoň vieš s kým máš tú česť, a môžeš mu otrepať o hlavu sluby a skutky ich miláčikov.
Vyzera to tak, ze do EP sa dostanu aj kotlebaci, medzi nimi zrejme aj Mazurek. Neuveritelne ze je na Slovensku tolko ludi, co pripustia aby sa toto vypatlane hnede hovno na 5 rokov zasilo do Bruselu a zarabalo za nic take obrovske peniaze. Vymlety dutohlavec co hukal na namesti ako o***** a hadzal dlazobne kocky po moslimskej rodine.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kolegu stala nalepka LSNS na aute(a dalsie aktivity okolo strany) miesto v praci...najprv bol za nim konatel nech si ju zlepi a ked nezlepil tak ho kickli...
https://navody.digital/aplikacie/volby-do-europskeho-parlamentu/
Ak nevieš, treba sa spýtať niekoho kompetentného
Gebula - to nie je ľútostivosť, ale konštatovanie....no ak to mal na firemnom aute, tak nie je o čom!
https://sk.wikipedia.org/wiki/Popieranie_holokaustu
Bola to nalepka na sukromnom aute,asi 70cm velka,parkoval vedla vchodu do firmy a sa im to prestalo pacit...ten chalan ich tu skrel uz dlhsie tak ho " pre nedostatok prace" poslali kadelahsie
každý normálny človek považuje holokaust za fakt.....btw: existujú aj ľudia ktorí si myslia, že zem je plochá...
prestalo bavit...
https://slovensko.hnonline.sk/1934788-esetu-dosla-s-blahom-trpezlivost-poslal-mu-predzalobnu-vyzvu
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/alexander-gorbunov-rusko-prezident-vladimir-putin-stalingulag-kritik-publicista.A190507_130359_zahranicni_dtt