Na FB "Jakobín blaha mi dal BAN", ktorej som hrdým členom, si dal niekto tú námahu a pod jedným statusom prešiel komplet profili diskutujúcich a vyšlo mu, že tretina sú falošní, potom je tam tvrdé jadro, pár ľudí bez štipky kritického myslenia a zo zvyšku je veľa takých, čo sa jednoducho pridajú k väčšine, v tomto prípade k všetkým, lebo negatívne názory sú mazané. Ja som dostal BAN za 6 sek.
Na FB "Jakobín blaha mi dal BAN", ktorej som hrdým členom, si dal niekto tú námahu a pod jedným statusom prešiel komplet profili diskutujúcich a vyšlo mu, že tretina sú falošní, potom je tam tvrdé jadro, pár ľudí bez štipky kritického myslenia a zo zvyšku je veľa takých, čo sa jednoducho pridajú k väčšine, v tomto prípade k všetkým, lebo negatívne názory sú mazané. Ja som dostal BAN za 6 sek.
1/3 falošných profilov je ešte veľmi dobré. U Andreja Danka, či Gašpara ale aj Fica bol tento ukazovateľ omnoho vyšší. V jednom sponzorovanom prispevku na FB kapitán odovzdával Hrnkovi nejaké nezmyselné vyznamenanie, ktoré v zásade nikoho netrápilo. Pod týmto sponsored postom Hrnkovi v komentároch gratulovali a superlatívy skladali zástupy výlučne falošných profilov. Neskutočné.
pikosky z mitingu jednej "slusnej a krestanskej strany"
Ukázalo sa, že ĽSNS nie je fašistická ani nacistická strana, čo už potvrdil aj súd...
Pri vchode na ihrisko nám krížili cestu autá s nápismi White power, z ktorých niekoľko minút pred oficiálnym začiatkom vystúpili svalnatí chlapi s vytetovanými skrytými svastikami na predlaktiach, krku a pleciach. Po chvíli sme sa ocitli medzi desiatkami mužov, žien a detí v zelených straníckych tričkách so slovenskými znakmi, vikingskými symbolmi, nápismi White supremacy.
ale oné som chcel, keď už máme tých 75 dnes som si teda kukol SNP oslavy a prehliadku a celkom ma to potešilo, až ma prekvapilo množstvo našej "pojazdnej" techniky, len keby to viac mladých chcelo pozerať, a aj trošku porozmýšľať o vyslovených slovách, dokonca aj keptn stožár sa dal očúvať, súvisluo ba až podozrivuo dobre... slušná robota PR oddelení 😉
PS: Klinger a tie jeho perfektne krivé chlpaté nohyyy... jaaaj to boli časy
Veď ale ja vidím Danka trochu inak ako "mediálne sfanatizovaní odporci". On akurát, že (možno trochu) sere na prípravu na rozhovor a ide tam úplne nepripravený a potom samozrejme, že trošku kokce a nevie čo má povedať. Podľa mňa teda nieje "dement" ani podobné len proste lajdák. Verím, že keby sa pripravoval na interwiev (dobre som to napísal?) tak by aj vedel odpovedať na všetko. Ale tak mne sa info o politike dostáva až z tretej ruky, keďže politiku nesledujem, nevyhľadávam a dostane sa ku mne len to čomu nestihnem uniknúť. (Ani TV ani rádio nemám 😁)
svatá prostoto
Celý prejav čítal ! keby improvizoval aspoň by bola sranda
velebil hlinku, potom fašistov zrovnal s liberálmi, napchal sa do riti rusom ...
to teda fakt nemalo hlavu / pätu
len keby to viac mladých chcelo pozerať, a aj trošku porozmýšľať o vyslovených slovách, dokonca aj keptn stožár sa dal očúvať, súvisluo ba až podozrivuo dobre...
niekomu sa to pocuvalo dobre, ja som si pri jeho prejave o liberaloch, ochrane tradicnej rodiny a drogach povedal ci mu *****
začala slovenská prezidentka, ktorej sa priam bridí vložiť do úst slová ako Slovensko, či slovenský, slovenské... potom išiel zástupca proruského krídla a zaklincoval to zástupca lgbtixyz komunity... v týchto príhovoroch by som hlavu a pätu ani moc nehľadal...
akurát zástupca ruskej dumy, či kto to bol sa nepotreboval nikam pchať
foobar a keď sme pri tom, čo máš proti ochrane tradičnej rodiny, či proti drogám...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1/3 falošných profilov je ešte veľmi dobré. U Andreja Danka, či Gašpara ale aj Fica bol tento ukazovateľ omnoho vyšší. V jednom sponzorovanom prispevku na FB kapitán odovzdával Hrnkovi nejaké nezmyselné vyznamenanie, ktoré v zásade nikoho netrápilo. Pod týmto sponsored postom Hrnkovi v komentároch gratulovali a superlatívy skladali zástupy výlučne falošných profilov. Neskutočné.
https://www.theguardian.com/us-news/2019/aug/20/trump-greenland-denmark-mette-frederiksen
https://www.noviny.sk/krimi/464659-mimoriadne-policia-zasahovala-u-statnej-tajomnicky-jankovskej-aj-sudcov-okresnych-a-krajskych-sudov
edit: aha, zabudol som dat link
https://www.tyzden.sk/reportaze/57653/zrodili-sme-sa-z-krvi-a-modrin-reportaz-z-oslav-kotlebovcov-/
To by musela mať niečo iné na sebe...
Obľúbená scéna z Mashu a Klinger bol kráľ
ale oné som chcel, keď už máme tých 75 dnes som si teda kukol SNP oslavy a prehliadku a celkom ma to potešilo, až ma prekvapilo množstvo našej "pojazdnej" techniky, len keby to viac mladých chcelo pozerať, a aj trošku porozmýšľať o vyslovených slovách, dokonca aj keptn stožár sa dal očúvať, súvisluo ba až podozrivuo dobre... slušná robota PR oddelení 😉
PS: Klinger a tie jeho perfektne krivé chlpaté nohyyy... jaaaj to boli časy
Celý prejav čítal !
velebil hlinku, potom fašistov zrovnal s liberálmi, napchal sa do riti rusom ...
to teda fakt nemalo hlavu / pätu
niekomu sa to pocuvalo dobre, ja som si pri jeho prejave o liberaloch, ochrane tradicnej rodiny a drogach povedal ci mu *****
začala slovenská prezidentka, ktorej sa priam bridí vložiť do úst slová ako Slovensko, či slovenský, slovenské... potom išiel zástupca proruského krídla a zaklincoval to zástupca lgbtixyz komunity... v týchto príhovoroch by som hlavu a pätu ani moc nehľadal...
akurát zástupca ruskej dumy, či kto to bol sa nepotreboval nikam pchať
foobar a keď sme pri tom, čo máš proti ochrane tradičnej rodiny, či proti drogám...