Bašternákov byt, v ktorom býval Fico, ide do dražby, vyvolávacia cena je 1,67 milióna
Po odchode Ficovcov v byte chýbajú parkety, interiérové dvere, kuchynská linka aj obklad kozuba.
Je jasné, že z neho odviezli nielen bežné zariadenie, ale aj podlahové krytiny či vodovodné batérie a aj dvere. „Chýbajú krytiny v dvoch izbách,“ píše sa v oznámení. „V obývacej časti sa nachádza neobložené kozubové teleso. Byt je bez zariaďovacích predmetov, interiérových dverí, armatúr a kuchynskej linky.“
zaujímavý je aj termín obhliadok a dražby,aká "náhoda" že až tesne po volbách,konkurzná správkyňa to pekne zariadila:
Ivanová určila dražbu na 16. marca v hoteli Hradná brána v Devíne a zábezpeka na účasť na nej je 49-tisíc eur. Správkyňa zároveň určila termíny obhliadok bytu na 2. a 3. marca.
Uz ked som cital ten list tak mi to prislo akesi divne. Deti nepisu podla mna na zaciatku slova v niektorych slova tlacene pismeno. Napr. druhy riadok Slovensko a pismeno p na zaciatku slov taktiez.
Natália zabudla, že Sulík sa hral na agenta-vyšetrovateľa, lebo v tom čase nejakí kúpení koaliční poslanci hlasovali za Trnku (dnes vieme ešte viac, aké dôležité to bolo) a Kočner ho nalákal, že mu prezradí, kto to bol. A zabudla, že Kočner vždy považoval za úhlavných nepriateľov Sulíka a Lipšica. Bola to chyba? Áno.
Dnes Natália zdieľa Ficov naratív, kto sa hlbšie zamyslí, ten príde na to, že to nie je z jej hlavy, ale niekto ten naratív do tej nešťastnej skupinky nalial, s úmyslom tú stranu rozbiť a oslabiť celú opozíciu.
A ešte čosi. Keď mi o manželstve po rozvode rozprávajú a jedna strana hovorí o druhej, že – &quo***** podraz, nevera", tak jej rovno poviem: Máš nutkanie toto rozprávať? Tak ty si tá neverná *****
Len s tym rozdielom, ze si pamatam, ako Sulik este uplne na zaciatku vravel, ze mu pri zakladani strany vsetkych uchadzacov/clenov lustroval Kocner. To sa s Tvojou teoriou trochu vylucuje a potvrdzuje skor ten Blahovej status. Ale s tym manzelstvom/rozvodom suhlasim. Teraz uz mala byt ticho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bašternákov byt, v ktorom býval Fico, ide do dražby, vyvolávacia cena je 1,67 milióna
Po odchode Ficovcov v byte chýbajú parkety, interiérové dvere, kuchynská linka aj obklad kozuba.
Je jasné, že z neho odviezli nielen bežné zariadenie, ale aj podlahové krytiny či vodovodné batérie a aj dvere. „Chýbajú krytiny v dvoch izbách,“ píše sa v oznámení. „V obývacej časti sa nachádza neobložené kozubové teleso. Byt je bez zariaďovacích predmetov, interiérových dverí, armatúr a kuchynskej linky.“
https://dennikn.sk/1745375/basternakov-byt-v-ktorom-byval-fico-ide-do-drazby-vyvolavacia-cena-je-167-miliona/?ref=list?ref=mwai
Ivanová určila dražbu na 16. marca v hoteli Hradná brána v Devíne a zábezpeka na účasť na nej je 49-tisíc eur. Správkyňa zároveň určila termíny obhliadok bytu na 2. a 3. marca.
reakcia školy https://www.facebook.com/zomriofficial/photos/a.1730233777255878/2572083636404217/?type=3&theater
Dnes Natália zdieľa Ficov naratív, kto sa hlbšie zamyslí, ten príde na to, že to nie je z jej hlavy, ale niekto ten naratív do tej nešťastnej skupinky nalial, s úmyslom tú stranu rozbiť a oslabiť celú opozíciu.
A ešte čosi. Keď mi o manželstve po rozvode rozprávajú a jedna strana hovorí o druhej, že – &quo***** podraz, nevera", tak jej rovno poviem: Máš nutkanie toto rozprávať? Tak ty si tá neverná *****
http://www.novysmer.sk