Gratulujem všetkým zamestnancom popradskej nemocnice ktorí sa v takmer 100% počte postavili proti dosadenému penťáckemu riaditeľovi. Keď sa ľudia zomknú, dajú sa veci riešiť.
V Poprade mali tu cest za zoznamit s dalsim matelkovym ,,odbornikom´´. Mam rodinu zdravotnikov v PP a je tam verejne tajomstvo ze islo o to nemocnicu co najviac zostihlit a znefunkcnit a po nejakom case neprosperujucu nemocnicu predat zachrancovi-investorovi(Pente). A uz sa na tom pracovalo, preto tolko vypovedi lekarov a peticia podpisana snad vsetkymi zamestnancami. Okrem riaditela
Nastastie tu sa ludia dali dokopy a chmatakom klapli zuby naprazdno, aspon na cas, ale tesim sa s nimi.
A verejne bude matelko vystupovat ako bojovnik proti Pente a jeho ovecky mu to papaju.
Viac menej nič. Len majú rovnako "dobré vzťahy" s Haščákom ktorého chcel pán premiér pred voľbami "riešiť". Len už nepovedal, akým spôsobom..No možno to myslel naozaj tak, že bývalého riaditeľa Penťáckej nemocnice dosadí do tej Popradskej.
MageZ Neviem kto vyšikoval ministra zdravotníctva do PP skúsiť podržať penťáckeho riaditeľa vo funkcii, ale Duch svätý to asi nebol O dosadení penťáckeho topmanažéra do čela VšZP sa ani baviť nemusíme. Ale ako tak sledujem šaša posledné dni tak na psychiatrickej klinike vo Viedni mu budú musieť zvýšiť dávky.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Všimli ste si ako sa nám tu zvyšuje aktivita ludí, ktorí prispievajú len do tém kde napadaju vládu. Ine témy a hlavne cyklistické ich nezaujímaju? Max tak komentár k inzerátu.
Žeby na Súmračnú došla nejaká injekcia?
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Matelkovi nejak nechuti vlastna medicina co serviroval z opozicie. Co cakat od blazna lieceneho na psychiatrii, normalne mu zacinam verit ze on vazne netusi ze jeho zena vlastni polovicu Trnavy.
Triki, s tým rozdielom, že v staničnom bufete sa na nič nehrajú. Je to smutné.
Argon, to, že bol niekto liečený na psychiatrii neznamená, že nemôže byť plnohodnotným členom spoločnosti alebo aj dobrým premiérom. Matovič ním síce podľa mňa nie je, ale takto démonizovať mentálne problémy nie je nikdy na mieste.
Súdruh Blaha môže byť rád,že za tie svoje drísty o bielej kobyle nedostal od Matoviča po papuli,bola to od neho premyslená provokácia-áno,premiér by sa nemal chovať ako on,ale tak trchu ho chápem,keď osobný poskok-tajtrlík Fica uráža jeho manželku.
Je to inak celkom zaujímavé to tu čítať,ako niektorým jedincom strašne vadia prešlapy tejto vlády,ale ani raz tu nespomenú,že NAKA prakticky denne zatýka nominantov alebo poskokov Smeru,a to už aj vysoko postavených,tesne pod členami bývalej vlády-je len otázka času,kedy zabúchajú na dvere aj "precedovi" ...
Ale to títo jedinci nevidia,nepočujú,že ?
Posledná velká akcia bola vo firme Bonul-áno,to je ten Bonul,kde chodil Fico na vianočné večierky: https://www.noviny.sk/slovensko/556709-naka-zasahuje-na-viacerych-miestach-slovenska-akcia-suvisi-s-vystavbou-cestnej-infrastruktury
dizi nenapadlo by ma robit si srandu z vylieceneho cloveka zacleneneho do spolocnosti. Ale u Matovica k tomu evidentne nedoslo a jeho stav sa len zhorsuje.. Okrem toho je nekompetentny, samoluby, vulgarny, zbabely. Ked sa daco prevali- to nie ja, to babka, to mama, to manzelka, to epidemiologovia.
Kym bol opozicii bol len na smiech, teraz je to vazne. Uz aj v Bruseli vedia kolka bije ked ho vynechali z rokovani.
Dano napíšem ti to znovu,nepíš stále o tých bludoch o rozviazaných rukách polície,lebo už naozaj mám pocit,že si jeho figúrka.To,že je Blaha blb je jasné,ale to že ním je aj matelko je tragédia pretože má vládnuť a nevládne.Utápa sa v neschopnosti.
Neboj sa ,triki,nie som ani náhodou Matovičova figúrka,skôr sa mi zdá,že ti si Ficova-nevšimol som si,že by si tu niečo negatívne napísal o Smeráckych zlodejinách,zato si celý natešený,keď Matovič vynadá tomu kreténovi Blahovi,že sa nespráva štátnicky-no na toho blba sa inak nedá.
Akoby to bol najväčší problém Slovenska,že sa premiér neudržal,keď mu urážal ženu.
A nie,nie je to môj optimizmus,NAKA zadržala už príliš vela dôležitých figúrok,niektorá z nich začne rozprávať,potom len bude Ficovi stískať zadok-už teraz je celý zelený od strachu-ešte kope,ale už to dlho nepotrvá.
Môj typ,kto začne spievať je Ľ.Makó: https://www.topky.sk/cl/10/1974583/ODHALENIE-Vazobne-stihany-Ludovit-Mako-zacal-spolupracovat-s-policiou--Skonci-vysokopostaveny-prokurator-za-mrezami-
síce je to článok len od topky.sk ale ktovie ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V Poprade mali tu cest za zoznamit s dalsim matelkovym ,,odbornikom´´. Mam rodinu zdravotnikov v PP a je tam verejne tajomstvo ze islo o to nemocnicu co najviac zostihlit a znefunkcnit a po nejakom case neprosperujucu nemocnicu predat zachrancovi-investorovi(Pente). A uz sa na tom pracovalo, preto tolko vypovedi lekarov a peticia podpisana snad vsetkymi zamestnancami. Okrem riaditela
Nastastie tu sa ludia dali dokopy a chmatakom klapli zuby naprazdno, aspon na cas, ale tesim sa s nimi.
A verejne bude matelko vystupovat ako bojovnik proti Pente a jeho ovecky mu to papaju.
Žeby na Súmračnú došla nejaká injekcia?
aký národ taký premiér,úroveň hodná staničného bufetu.
Argon, to, že bol niekto liečený na psychiatrii neznamená, že nemôže byť plnohodnotným členom spoločnosti alebo aj dobrým premiérom. Matovič ním síce podľa mňa nie je, ale takto démonizovať mentálne problémy nie je nikdy na mieste.
Je to inak celkom zaujímavé to tu čítať,ako niektorým jedincom strašne vadia prešlapy tejto vlády,ale ani raz tu nespomenú,že NAKA prakticky denne zatýka nominantov alebo poskokov Smeru,a to už aj vysoko postavených,tesne pod členami bývalej vlády-je len otázka času,kedy zabúchajú na dvere aj "precedovi" ...
Ale to títo jedinci nevidia,nepočujú,že ?
Posledná velká akcia bola vo firme Bonul-áno,to je ten Bonul,kde chodil Fico na vianočné večierky:
https://www.noviny.sk/slovensko/556709-naka-zasahuje-na-viacerych-miestach-slovenska-akcia-suvisi-s-vystavbou-cestnej-infrastruktury
Kym bol opozicii bol len na smiech, teraz je to vazne. Uz aj v Bruseli vedia kolka bije ked ho vynechali z rokovani.
https://www.aktuality.sk/clanok/825083/micovsky-presvihol-dolezity-termin-agrobaronom-nesiahne-na-dotacie-ani-dalsi-rok/
Akoby to bol najväčší problém Slovenska,že sa premiér neudržal,keď mu urážal ženu.
A nie,nie je to môj optimizmus,NAKA zadržala už príliš vela dôležitých figúrok,niektorá z nich začne rozprávať,potom len bude Ficovi stískať zadok-už teraz je celý zelený od strachu-ešte kope,ale už to dlho nepotrvá.
Môj typ,kto začne spievať je Ľ.Makó:
https://www.topky.sk/cl/10/1974583/ODHALENIE-Vazobne-stihany-Ludovit-Mako-zacal-spolupracovat-s-policiou--Skonci-vysokopostaveny-prokurator-za-mrezami-
síce je to článok len od topky.sk ale ktovie ...
A odporúčam aj diskusiu pod článkom.