Takže Pelle+Smer2 chce v referende odvolávať vládu-zúfalo potrebujú nové volby,aby ich nestihli všetkých pozatýkať,po tejto tlačovke je úplne jasné,že Smer1 a Smer2 je stále tá istá partička,ktorá to tu roky rozkrádala,žiaden nový Smer neexistuje.
Samozrejme by radi boli pri kormidle,aby mohli rozkradnúť ďalšie miliardy,ktoré už nabudúci rok budú prichádať do rozpočtu z EÚ.
No som velmi zvedavý,ako dopadne anketa o odvolaní vlády,ktoré spúšťajú 17.11.
Celá tlačovka tu: https://www.ta3.com/clanok/1196588/tb-strany-hlas-sd-aj-o-slobode-vyjadrovania-sa-ci-zatvarani-ekonomiky.html
To si rád pozriem,ako "malá velká" ministerka M.Kolíková zotrie bývalého 3 násobného premiéra škoda že vo vláde nie je viac takých osobností,ako je ona.
Som zvedavý,či Fico príde do debaty triezvy,predsa už bude dosť neskoré popoludnie
Ja som to vydržal pozerať celé,bol takmer triezvy,ale jeden na odvahu si asi šupol-keď ho Kolíková dusila,uchechtával sa ako debil,skákal do reči,asi 100 x spomenul prezumpciu neviny,a ešte to že on bol 3 násobný premiér.
Moderátorka to trochu nezvládla,diskusiu sa snažil riadiť Fico-na priame otázky neodpovedal,ale začal útočiť na ňu,proste klasický birmovaný komunista ...
Ešte jeden postreh-v štúdiu mala moderátorka aj Kolíková rúška,ale "preceda" mal na gumičke zavesené len také malé plexisklo-to akože má zabrániť prskaniu jeho jedovatých slín na všetky strany ?
https://www.aktuality.sk/clanok/840836/bratislavu-cakaju-protesty-policia-je-pripravena/
len zbezne som to prebehol, uz aj tak mam dost pokazeny den - to co ako? narodu docista ebe? slabomyselni vysli do ulic? o co im ide? mam pocit ze nam tu exponecialne stupa ina krivka nie covidova - a po dnesku mozno zacne aj ta (kazdeho jedneho by som nechal bez pomoci nech ich vodca vylieci)
Tak toto ma dostalo:
17:04 - KOŠICE: „Židia, korporácie, všetko je vopred naplánované". V takomto duchu sa nesie protest v metropole východu. Aktuaity.sk o tom informuje portál infosecurity.sk.
„Ľudia z davu si berú slovo. Pán, ktorý sa nepredstavil, kričí do megafonu, dav skanduje toto:
Aké vzdelanie majú tí ktorý nás nosením rúškom nútia poskodzovt si zdravie?
Všetko je to naplánované, rovnako ako je naplánovaná celá migrácia!
Pracoval som v Košiciach pokiaľ nám Židia neukradli železiarne!
Antigenice testy spôsobujú rakovinu! Covid-19 neexistuje!
Rúška nám znížili imunitu, o 25-30% Keby sme ich potrebovali, matka príroda by nám ich nadelila do vienka.
Vdy***** CO2!"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejme by radi boli pri kormidle,aby mohli rozkradnúť ďalšie miliardy,ktoré už nabudúci rok budú prichádať do rozpočtu z EÚ.
No som velmi zvedavý,ako dopadne anketa o odvolaní vlády,ktoré spúšťajú 17.11.
Celá tlačovka tu:
https://www.ta3.com/clanok/1196588/tb-strany-hlas-sd-aj-o-slobode-vyjadrovania-sa-ci-zatvarani-ekonomiky.html
Som zvedavý,či Fico príde do debaty triezvy,predsa už bude dosť neskoré popoludnie
Moderátorka to trochu nezvládla,diskusiu sa snažil riadiť Fico-na priame otázky neodpovedal,ale začal útočiť na ňu,proste klasický birmovaný komunista ...
Ešte jeden postreh-v štúdiu mala moderátorka aj Kolíková rúška,ale "preceda" mal na gumičke zavesené len také malé plexisklo-to akože má zabrániť prskaniu jeho jedovatých slín na všetky strany ?
https://videoportal.joj.sk/na-hrane/epizoda/84523-na-hrane
len zbezne som to prebehol, uz aj tak mam dost pokazeny den - to co ako? narodu docista ebe? slabomyselni vysli do ulic? o co im ide? mam pocit ze nam tu exponecialne stupa ina krivka nie covidova - a po dnesku mozno zacne aj ta (kazdeho jedneho by som nechal bez pomoci nech ich vodca vylieci)
17:04 - KOŠICE: „Židia, korporácie, všetko je vopred naplánované". V takomto duchu sa nesie protest v metropole východu. Aktuaity.sk o tom informuje portál infosecurity.sk.
„Ľudia z davu si berú slovo. Pán, ktorý sa nepredstavil, kričí do megafonu, dav skanduje toto:
Aké vzdelanie majú tí ktorý nás nosením rúškom nútia poskodzovt si zdravie?
Všetko je to naplánované, rovnako ako je naplánovaná celá migrácia!
Pracoval som v Košiciach pokiaľ nám Židia neukradli železiarne!
Antigenice testy spôsobujú rakovinu! Covid-19 neexistuje!
Rúška nám znížili imunitu, o 25-30% Keby sme ich potrebovali, matka príroda by nám ich nadelila do vienka.
Vdy***** CO2!"