Rusko už dnes pripomína v porovnaní s Čínou, EÚ a USA skôr ekonomickú amébu než tigra. Predstavuje len 2 percentá svetového HDP, ale ambície má na 300 percent. Rusko je vlastne obrovská Severná Kórea. Aj tam sa snažia vytvoriť v ľuďoch pocit, že sú jedným z pilierov svetového poriadku. Prezident Putin v skutočnosti len vyvoláva konflikty v mnohých kútoch sveta, aby sa s ním ostatní vôbec rozprávali. Keby to nerobil, nestál by nikomu za pozornosť. Rusko nie je krajinou inovácií, nie je slobodnou krajinou, nie je modelom, ktorý by bol príťažlivý pre západnú spoločnosť.
stax To je jeden zo sprievodnych znakov pravdy. Malokto ma rad, ked sa mu pravda takto priamociaro naserviruje. Pekne formulovane, odkial pochadza ten citat?
stax To je jeden zo sprievodnych znakov pravdy. Malokto ma rad, ked sa mu pravda takto priamociaro naserviruje. Pekne formulovane, odkial pochadza ten citat?
Tvrdit, ze Rusko je obrovska Severna Korea je cista demogagia, totalne pritiahnute za vlasy. Minimalne vo velkych mestach som mal pocit, ako by som bol hocikde inde v Europe a ani taxikari neboli zadubeni Putinofili (ako su castokrat ti nasi). Navyse si v Rusku na rozdiel od Korei mozes vsetko pogooglit a ked sa ti nepaci, odist. Alebo mozes pit litre samohonky, nedozit za sa dochodku a volit dozivotne Putina.
Je pravda, ze ruska ekonomika ma velmi zly vyhlad, rovnako je pravda, ze opozicnym novinarom strpcuju zivot (btw zavrazdenych/nezvestnych novinarov na pocet obyvatelov je na Slovensku viac), ale porovnanie so Severnou Korei sposobilo, ze cela uvaha stratila na vaznosti.
jeden zo známych bezpečnostných analytikov Dmitro Tymčuk si nedávno prehnal niečo hlavou...dobré časy sa skončili.
Rusi systematicky používajú na donbase osvedčenú metódu rozdávania občianstva tak ako to začalo aj svojho času v j. osetsku...
treba prestať ukrajincov klamať a povedať im na rovinu,že ak chcú byť členmi eú a nato tak sa musia do takej krajiny presťahovať.Lebo ich krajina tam nikdy nevstúpi.
Zacnem byt optimistom ak rusi pochopia, ze vojna skoncila a bolo by dobre prestat sa vyzivat v utrapach a mysliet na lepsiu buducnost. Masochizmus ako vypestovany (starociami) narodny rys akosi nezodpoveda europskym predstavam o ludskom stasti.
Bezny Rus je dost podobny beznemu Slovakovi - tiez potrebuje nejakeho vodcu, batusku cara, ktory bude zanho rozhodovat a urcovat mu co je prenho dobre. Nie su velmi schopni prevziat zodpovednost za svoje zivoty do vlastnych ruk.
nie len rusko rovnako aj čína potrebuje mať jasne vytýčený smer.nikdy by to inak nefungovalo.
s.kórea je čistý skanzen neporovnatelný s čínou a už vôbec s ruskom.
fúú,Blaha naštval Kukana,ten reagoval nezvyčajne ostro:
Mnohé veci, čo Blaha spomína a chce ma nimi zhodiť sú klamstvá. On to veľmi dobre vie, ale uráža. Bezcharakterne, primitívne, podlo a zákerne. Proste je to hajzel. O osobnych urážkam, ku ktorym sa nehanbî uchylit netreba diskutovat. Tie sa medzi chlapmi riešia pár ùdermi do zubov.
Viem, že teraz bude Blaha chrlit dlhé mnohostránkovè komentáre. Ale to budù iba zùfalé vykriky jeho chorého mozgu. Má to však márne. To, že je obyčajny hajzel, to zo seba nezmyje.
nechcem sa zastávať toho tupca Blahu,ale dôverník štb súdruh "SKOPEC" Edko Kukan by mal radšej držat hubu kedže bol členom zločineckej org.menom ksč.Keď iný za svoje postoje sedeli v lágroch tak tento rudý bolševický nok stúpal po rebríčku svojej rodnej ksč.
ja som posledný kto by sa zastával bolševika v červenom,alebo modrom,alebo akejkolvek inej strane či farbe.A tvoje drísty čo ja chcem ,alebo nechcem si nechaj pre svoje deti.
ja som posledný kto by sa zastával bolševika v červenom,alebo modrom,alebo akejkolvek inej strane či farbe.A tvoje drísty čo ja chcem ,alebo nechcem si nechaj pre svoje deti.
Mohol by si mi ist prikladom a s tymi tvojimi blabolmi skoncit tiez.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto par ludom zdvihne tlak
https://dennikn.sk/1488730/ukrajinsky-analytik-vojna-s-ruskom-sa-skonci-az-ked-prezident-putin-zomrie/?ref=mpm
Je pravda, ze ruska ekonomika ma velmi zly vyhlad, rovnako je pravda, ze opozicnym novinarom strpcuju zivot (btw zavrazdenych/nezvestnych novinarov na pocet obyvatelov je na Slovensku viac), ale porovnanie so Severnou Korei sposobilo, ze cela uvaha stratila na vaznosti.
Rusi systematicky používajú na donbase osvedčenú metódu rozdávania občianstva tak ako to začalo aj svojho času v j. osetsku...
treba prestať ukrajincov klamať a povedať im na rovinu,že ak chcú byť členmi eú a nato tak sa musia do takej krajiny presťahovať.Lebo ich krajina tam nikdy nevstúpi.
s.kórea je čistý skanzen neporovnatelný s čínou a už vôbec s ruskom.
Mnohé veci, čo Blaha spomína a chce ma nimi zhodiť sú klamstvá. On to veľmi dobre vie, ale uráža. Bezcharakterne, primitívne, podlo a zákerne. Proste je to hajzel. O osobnych urážkam, ku ktorym sa nehanbî uchylit netreba diskutovat. Tie sa medzi chlapmi riešia pár ùdermi do zubov.
Viem, že teraz bude Blaha chrlit dlhé mnohostránkovè komentáre. Ale to budù iba zùfalé vykriky jeho chorého mozgu. Má to však márne. To, že je obyčajny hajzel, to zo seba nezmyje.
celý status tu,komentáre sú tiež fajn:
https://www.facebook.com/pg/Eduard-Kukan-542468615844817/posts/?ref=page_internal
Mohol by si mi ist prikladom a s tymi tvojimi blabolmi skoncit tiez.