Vikino, ak sa rozumies letectvu ako si spominal, tak dobre vies ze cierne skrinky uchovavaju aj vzajomnu konverzaciu medzi pilotmi poslednych xy minut. A mozno aj z tejto konverzacie by bolo mozne zistit dalsie fakty. Ked napises a, napis aj b.
pista akurat som vyrazal na bike, dokonca to neplanovane malo aj politicky podton http://www.banskabystrica.sk/big_foto_all.php?id=2711928
tolko naroda by som tam ozaj necakal, ked som sa dozvedel, ze sa tam mota aj premier, tak aj vzdal pokus dostat sa ku studnicke
Dost leteckych nestasti sa vyriesilo vdaka zvukovym zaznamom z ciernych skriniek. Nepisem ze by to bolo zrejme zo vzajomnej konverzacie pilotov, ale kazdy zaznamenany zvuk by dokazal pomoct vo vysetrovani co a ako sa tam stalo.
No a presne o tomto som pisal. Ak tam bol klud, tak to naznacuje zostrelenie raketou, pripadne vybuch na palube. Tym by sa vylucila stihacka a palenie na lietadlo z kanona. Predsa len zvuk nabojov by na zazname pocut bol.
doteraz som sa snazil tu ukrajinu nejak pochopit ale ked tam deti od malicka vedu takto tak mam ju jasne zaradenu. kto chce zastavajte si ten stat nadalej.
ale veď to sú len hry.krajina už v podstate skrachovala,východ celý rozbombardovaný,plyn mať nebudú,október tu bude čoskoro...realita po každej revolúcií je vždy úplne iná.
Môžme sa skôr pripraviť na hordy lacných ukrajincov.
a to este nevies, ze zdrhnut ci nezdrhnut zacina byt znova horucatema aj v Rusolande. Netreba dufam pripominat, ze kufre tam balia najma neschopni zapredanci, ktori malo citaju mtbiker.sk.
Samozrejme,že by sa našlo,ved s Banderovcami boli jedna krvná skupina
Súhlasím. Ja som tou otázkou iba chcel naznačiť, že žiaden národ si nemôže byť istý tým, že sa v nejakej tomu vhodnej dobe objaví nejaká skupina jeho "spoluobčanov" schopná páchať takéto zverstvá.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najskôr tam bude len niečo tech. problémoch a potom ticho.
tolko naroda by som tam ozaj necakal, ked som sa dozvedel, ze sa tam mota aj premier, tak aj vzdal pokus dostat sa ku studnicke
http://zpravy.idnes.cz/cerne-skrinky-letadla-zriceneho-na-ukrajine-podle-malajsijskeho-listu-the-new-straits-times-icu-/zahranicni.aspx?c=A140804_090426_zahranicni_skr
Nové "ukrajiné podnety" - asi treba aby:
Rusko zostrelilo civilné lietadlo raketami ..
... pardón drobná úprava, nie Rusko, ale ruskí vojaci na Ukrajine prepašovaným "BUK-om"...
... pardón, trochu sme sa zmýlili, nie ruskí vojaci na Ukrajine, ale proruskí rebeli, ale BUK to bol isto ...
... pardón, zasa trochu zmena, proruskí rebeli BUK-om, ale omylom, chceli zostreliť ruské lietadlo ...
... pardón, ešte malá zmena, nie proruskí rebeli z východu, ale odpadlíci v stíhacích lietadlách ...
... pardón, taká malá chyba sa stala, nie dezertéri, ale regulárna armáda ....
... ale nie je to jedno? veď už sme sankcie dali, propagandu zaplatili, ...
... a vlastne za to všetko môže aj tak Putin, tak čo sa tak divne pozeráte!
ps.: Tak nejako vyzerajú "nové podnety" z pohľadu EU...
sa idú z neho posrať.
youtube.com/watch?v=Bfe1bnNjwq4&t=0
Môžme sa skôr pripraviť na hordy lacných ukrajincov.
mtbiker politické zmrtvychvstanie
zdá sa, že TVOJE vlastne (dobrovoľné) predsavzatia Ti "baroček" nič nevravia ...
Súhlasím. Ja som tou otázkou iba chcel naznačiť, že žiaden národ si nemôže byť istý tým, že sa v nejakej tomu vhodnej dobe objaví nejaká skupina jeho "spoluobčanov" schopná páchať takéto zverstvá.