zjazdík okrem spomenutých ma nenapadá, ale viem o jednej cestičke ktorá sa oplatí absolvovať. Je to od Malého Slavína dole, cez potok a doprava. Rovno ide žltá a do kopca, tam nie!. Asi po 50m sa cesta rozdvojuje, tak pôjdeš doľava. Po cca 50m je malá ulička v pravo cca 30cm široká a tou sa dostaneš na cestičku, na ktorej nájdeš rebríky, brody ... na jeseň to bolo dosť zničené, takže po zime neviem ako to vyzerá. Cestička kopíruje bok kopca a na jednej strane kopec a na druhej 20m spád. takto sa dá ísť po úbočiach cca 1 - 1,5km.
Z tohoto popisu sa to asi nedá pochopiť, takže ak by mal niekto záujem viem ukázať - cestu
myslis tam kde boli jeden cas postavene aj tie polety a laavky ? cez ten potok sa odbocuje pri takom bielom dome (teda najprv cez luuku a potom cez taky dreveny vratky mostik cez potok a prudko hore ?)
zjazdík okrem spomenutých ma nenapadá, ale viem o jednej cestičke ktorá sa oplatí absolvovať. Je to od Malého Slavína dole, cez potok a doprava. Rovno ide žltá a do kopca, tam nie!. Asi po 50m sa cesta rozdvojuje, tak pôjdeš doľava. Po cca 50m je malá ulička v pravo cca 30cm široká a tou sa dostaneš na cestičku, na ktorej nájdeš rebríky, brody ... na jeseň to bolo dosť zničené, takže po zime neviem ako to vyzerá. Cestička kopíruje bok kopca a na jednej strane kopec a na druhej 20m spád. takto sa dá ísť po úbočiach cca 1 - 1,5km.
Z tohoto popisu sa to asi nedá pochopiť, takže ak by mal niekto záujem viem ukázať - cestu
Krasny singletrack - vrelo odporucam. Ide ponad Vydricu a ano, je to tam, kde su postavene lavky (len neviem, ci su este zjazdne, lebo na jesen sa uz dost rozpadali).
Pre lepsiu orientaciu: Chodnik zacina ako pise Roman kusok po ceste spod Panovej luky smerom k razcestiu U Slivu a prvy usek (ten najtechnickejsi a najkrajsi) konci na luke prave pri tomto razcesti. Ale odtial to staci svihnut hore do lesa krizom cez cestu a pokracuje to po uboci smerom na Zeleznu studnicku v podstate skoro az po Snezienku (dolna stanica sedackovej lanovky na Kamzik), len ta druha cast od razcestia je uz miestami aj o miernom stupani (ale aj tak najlepsi chodnik co poznam v blizkom okoli...).
som rád, že to ešte niekto pozná. Naozaj sa tam dá pekne vyjašiť. Chcelo by to ale poopravovať lávky. Koncom roka padol aj ten veľký mostík a podla toho ako vyzeralo okolie tak na ňon niekto bol a musel letieť slušne dole.
Rozmyslal som, ze niekedy tento rok sa tam vyberiem so sekerou, kladivom a klincami (mozno presvedcim aj usera martineon a mozno aj par dalsich) a skusim dat do poriadku aspon tie dve lavky, aby bola prejazdna vrstevnica (na tie jumpy na svahu asi cas nebude). Ale urcite sa k tomu dostanem len v ramci nedelnajsej regeneracie po nejakom sobotnom vyjazde - nemozem tym zabit sobotu, v sobotu musi byt povinna davka kilometrov.
tiez by som sa mozno pridal ak to bude vo vhodnom termine, dnes ma totiz nasral strom polozeny krizom cez chodnik v zlabe na zltej znacke co ide zhora z cervenej do krasnan, taka vrstevnicka pohodova to je, zakoncena takymi serpentinkami prudko dole.....som ho skusal aj odtiahnut ale nejak som nevladal
som tam bol vcera uz tam nie je, resp. ho niekto odtiahol...este ked niekto preseka tu cesticku (ani neviem ci je to znacene, asi nie) co ide zpoza cerveneho kriza (hned za krizom hore na lucke nad tym stupakom dolava) co ide dole pod panovu luku a maly slavin, tak sa v tych karpatoch aj bude dat jazdit ...je tam teraz asi milion malych stromcekov zazracne vyrastajucich priamo do cesty, predpokladam, ze sa zosunul trosku svah a vsetky tie papeky su teraz sikmo napriek chodnikom....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
niekto by mohol spravit fotecku mapy a jemne to tam naznacit...
Krasny singletrack - vrelo odporucam. Ide ponad Vydricu a ano, je to tam, kde su postavene lavky (len neviem, ci su este zjazdne, lebo na jesen sa uz dost rozpadali).
Pre lepsiu orientaciu: Chodnik zacina ako pise Roman kusok po ceste spod Panovej luky smerom k razcestiu U Slivu a prvy usek (ten najtechnickejsi a najkrajsi) konci na luke prave pri tomto razcesti. Ale odtial to staci svihnut hore do lesa krizom cez cestu a pokracuje to po uboci smerom na Zeleznu studnicku v podstate skoro az po Snezienku (dolna stanica sedackovej lanovky na Kamzik), len ta druha cast od razcestia je uz miestami aj o miernom stupani (ale aj tak najlepsi chodnik co poznam v blizkom okoli...).
raataj so mnou
daj vedieť a ak to bude len trochu možné tak sa pridám.
clenska zakladna pre zaciatok celkom slusna...
bude stačiť pochvala pred nastúpenou jednotkou - s páskou na očiach
daj vedieť a ak to bude len trochu možné tak sa pridám.
myslim ze root pride tiez velmi ochotne podporit sudruhov
bude treba asi pilku a potom už nebude vzdorovať