vedeli ste ,ze je dokazane,ze bike sposobuje impotenciu. Pri dlhodom sedeni na sedle ,su stlacovane tepny ,cim za zhrosuje prekrvenie ,,pera ,, a to vedie k impotencii
a cigareta a pivo sú tiež riadni zabijaci... a aj prílišné podľahnutie robote a podobným veciam, proste kto si nepre... ten má (za 3 bodky dosaditeľné naozaj kadečo)
Mne raz jeden bikeman povedal ze je dobre sa raz za cas so sedla postavit a tak vzdy ked ma to napadne postavim sa z biku a zaslapem takych 30 - 50 m zo sedla. Je to fajn nielen kvoli tym partiam dole ale celkovo je tento styl dobry aj pre telo. Svaly ktore boli monotonne namahane si tiez trosku oddychnu a tak.
No nieco na tom pravdy bude. Ked bajkujem mam problem s erekciou co nepriaznivo vplyva na moj sexualny zivot inac mimo biku je vsetko v poriadku sexujem kedy chcem hoci minuly rok sa mi nechcelo vobec
to sa nebojis, zeby tento prispevok nasla nahodou tvoja draha
k teme: najvacsi vplyv vidno, ked si clovek neda cyklo gate, ale s nimi je to o cosi lepsie
akurat sa mi sem tam rozbucha srdce ked to ledva ustojim v nejake ostrej zakrute...
ale co sa mi obcas stava, a neviem ci to suvisi s bikovanim je to, ze ak som na biku a chcem sa vystat tak to ide tazsie ako mimo biku..tak neviem...
a ked som mal zle nastavene sedlo (spicka dohora) tak mi trpol vtak...
to martinux...presne tak, kto vie...mozno ma sex s cyklogatami nieco do seba, kto nezazil, neuveri
to mismes, jasne, ze je to tym, len som to podotkol, ze nie je to zalezitost len bikovania, ale celkovo zvysenej pohybovej aktivity
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je rozumne
all
este lepsie by bolo jazdit bez sedadiel , len na tyci
to ,ale nie je pre mna .....
to ,ale nie je pre mna .....
to som si vyskusal na jednom maratone a neodporucam, nieje to nic prijemne
dufam ,ze to nebol nejake podujatie takehoto typu http://www.eroticasex.cz/main.php?pageid=1068
fuu prispevok cislo 69
nie nie, trochu ineho typu
hlavne ze mas prekrvene spravne casti
Nuž čo, na priamu výzvu môžem napísať len jedno:
Téma už dávno mala ísť tam kam patrí - do PIESKOVISKA...
Kto chce poznať môj názor na túto tému, tak si klikne sem:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... u&start=60
Ďakujem Giro, včera sa mi nechcelo hľadať...
A kto chce poznať môj názor na podobných výskumníkov a podobné výskumy, nech si klikne sem:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=14298&start=60
Palig, ty ma nevyprovokuješ... Možno, keby sa písalo o batôžkoch, tak to si nejakého peja vychutnám...
k teme: najvacsi vplyv vidno, ked si clovek neda cyklo gate, ale s nimi je to o cosi lepsie
hm...si nejaky fajnsmeker
na biku som este erekciu nedostal...
akurat sa mi sem tam rozbucha srdce ked to ledva ustojim v nejake ostrej zakrute...
ale co sa mi obcas stava, a neviem ci to suvisi s bikovanim je to, ze ak som na biku a chcem sa vystat tak to ide tazsie ako mimo biku..tak neviem...
a ked som mal zle nastavene sedlo (spicka dohora) tak mi trpol vtak...
zeby malo tekutin? predsalen pri sporte toho dost vypotis
to mismes, jasne, ze je to tym, len som to podotkol, ze nie je to zalezitost len bikovania, ale celkovo zvysenej pohybovej aktivity
hm...si nejaky fajnsmeker
btw: keby si si pozrel moj profil, zbadal by si, co za hovadzinu si napisal