chodim na biku, v poslednych rokov trocha aktivnejsie t.j. nejakych 4000-5000 km rocne. Vsetci si myslia a tvrdia o mne ze som debil, blazon a podobne, ze sa tak nicim a ci som vobec normalny ze tolko chodim na biku, ale ja stale myslim, ze to malo chodim, ze to nic nie je
Je to normalne? Ako vase okolie pozera nato, ze bikujete?
ale inak uplne s tebou suhlasim a tym sa netrap, ze ta povazuju za .....
oni su zase magori v insom, viem co hovorim
veru aj prachy idu tym smerom, teda nie je ich vela, ale snazim sa...
a kamosov to je v pohode, ma v tom podporuju, a babu nemam......
ale vsak casu dost....
to matt: no pri mne sa baby pytaju, ze kde som bol tento-krat, v zime ani nie, ale v lete, ked stretnem s kamoskami, tak stale pytaju a uz len tipuju, ze kto povie vzdialenejsie miesto, alebo co najviac oblubene miesto, kam rad chodievam...... a az potom povedia: "blazon"....
mozno ak si z dediny tak hej, ale ked si z mesta, tak maximalne susedia alebo samozrejme kamosi. Ked sa ma spytaju, ze kde chodim, a poviem trebars Lajoska, tak hykaju, ze ci vladzem a tak, ale nenadavaju mi za to.
a k tomu "vie to cela dedina" no a co, akurat mi mozu zavidiet, co je aj vidiet
Ale slovenčina to nebude že ?
To nieje podrypnútie (sám mám problémy s y/i), len mi to v danom kontexte prišlo vtipné...
Frajerka je sice nesvoja z toho,ze ked vela jazdim chudnem
Do nedavna som skoro vsetky nadbytocne peniaze daval do biku,ale v tychto chvilach si kupujem svoje prve auto
Tak to vyzera,ze sa budem musiet este nejaky cas trapit s V-ckami
apropo dedina: klud,ticho,priroda ...osobne zijem v meste,ale uz som zil dva roky aj na dedinke a nevedel som si vynachvalit
Jazdenie je radost
Bike je jazdenie
Takze ja to mam prevazne len ked uz to vyzera ze som na biku kazdy den alebo ako minule ked som povedal ze chcem ist na hlavny hreben V. Fatry. Chcel som ho prejst za jeden den, to sa somnou mama 2 dni ani nerozpravala. Je to sila ale hlavne je ze mi bikeri vieme o co ti druhi prichadzaju.
on zacal v inej teme hovorit, ze teraz uz si nepamatam co, ale ze to mozu urobit len "chlapci z mesta". tak preto.
odozva mojej rodiny na moje bikove vyjazdy je viac nez pozitivna, pretoze :
- manzelka v klude navari bez toho aby som jej z toho priebezne ochutnaval
- mojich synov "nebuzerujem" aby sa ucili, alebo vykonavali nejake domace prace
- ked sa po 4-och az 6-tich hodinach vratim, som vysmiaty a dalsiu hodinu az dve sa venujem ociste biku a seba, doplneniu energie atd.
- proste, v ten den kazdy clen rodiny stravi podla svojich predstav a je stastny
ale kolko reci je okolo toho.....
u mna su vsetci nesvoji ked jazdim, lebo poviem im, ze idem niekam dalej, a zhruba aky mserom, ze na PD alebo ZC alebo TO a NR a zhruba kolko KM, ale nikdy presne, sice sa behom cesty ohlasujem, ze kde som, ale to tak a pridem domov, poviem ze som bol tam a tam, a oni: preboha tolko....... a to si kedy stihol,
minule som ocovi povedal ze som isiel cez novaky, nitrianske rudno, pd a domov, za chvilu a on ze neveri, tak rychlo to by si nemohol stihnut, skoda ze som vtedy nemal este fotak na telefone, ktory slusne foti, teraz mam a viem ich lahko presvedcit.....