prosim vas, potrebujem velmi rychlo poradit ohladne problemu z brzdami : zabrzdim a brzda pri tom vydava neynesitelne zvuky = skripajuce, pripominajuce bublanie v nejakom hrnci, neviem ci je dobre na takom biku jazdit, alebo ho nechat tak do piatku = garancnej prehliadky
skusal som :
odmastit kotuc = na chvilu prestalo
rozobrat a zlozit = taktiez chvilu pokoj ...
mam problem z netom tak skuste odpovedathned terz
DAKUJEM
...Mne to robilo hlavne ked som isiel do prudkej zakruty ktora mala velke klesanie a otacalo sa v nej o 360° ze som musel velmy jemne popustat brzdy aby som to vytocil...
No aby sme si to vyjastnili ja som myslel taku zakrutu v ktorej sa ako keby otacas do protismeru svojej predchadzajucej jazdy. Take ostre zakruty mas napriklad na kopci Braunsberg za Slov. hranicani. No podla mna je to zakruta o 360° kedze sa otacam do protismeru predchadzajucej jazdy. Ale moze to byt aj o 180°
patri to sem a na to som zvedavi aj ja ale myslim ze v 1. rade platnicky...
O.K ale kotuc mam sa mi dost ohyba-zisiel by sa mi taky co ked vychladne sa vrati do roviny, a ake platnicky by sa tam dali dat?taketo tam idu http://author.sk/engine/thumb/userdata/imagelibrary/tektro/24504302.jpg?h=192&w=192 ale chcel by som tam dat(ak kupim tie platnicky) tak nejake faststop len su tam rozne tvary tak poprosim aj linku
skus pls estepre mna taky pokus = skus ich osmirglit, ze ci to pomoze...
jasne len ako ich vyberem? z jednej strany su dva(nie tie ktorym je brzda prichytena k ramu) sroby a jeden ktorym sa nastavuje vzdialenost pevnej platnicky od kotuca a z druhej je taky maly srobik vybera sa to nim?zajtra to skusim lebo dnes niesom doma
ked sa na brzdu pozres zhora tak uvidis taky ohnuty pliesok a z oboch stran videt take "ocka" = to su tie vycnelky na platnickach a to cele pohromade drzi taky srob tak tym a potom to vitiahni
PS : ten druhy je na odvzdusnenie... a skus ich pls kompletne odmastit a par krat prejst smirglom, a ak sa ti bude chciet tak pre zvisenie "efektu" mozes skusit aj kotuc odmastit a mozno zistis ze pomoze a usetri si penaze
potom napis
ked sa na brzdu pozres zhora tak uvidis taky ohnuty pliesok a z oboch stran videt take "ocka" = to su tie vycnelky na platnickach a to cele pohromade drzi taky srob tak tym a potom to vitiahni
PS : ten druhy je na odvzdusnenie... a skus ich pls kompletne odmastit a par krat prejst smirglom, a ak sa ti bude chciet tak pre zvisenie "efektu" mozes skusit aj kotuc odmastit a mozno zistis ze pomoze a usetri si penaze
potom napis
nedalo mi skusil som to, mam pocit ze je to lepsie zajtra idem domov(na biku) asi 20km tak napisem ako brzdia, na dostickach bolo take cierne vlakno to som zbrusil-bude to treba castejsie. zajtra napisem
P.S: odvzdusnovat sa moje brzdy nebudu-mam mechaniky
idem na to...
DIKI ZA RADY ludia, hadam to prestane "bublat" ...
jd5820 este si ich odvzdusni, ja si nastavim lanko
EDIT : uz to mam ale zatial sa tie brzdy iba "spamatavaju" z tech. benzinu, takze niekde pojdem a napisem....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to musi byt ina kvalita
PS: skusim vymenit dosticky...
Tak to je iná zákruta.
asi myslel 180 stupnov
No aby sme si to vyjastnili ja som myslel taku zakrutu v ktorej sa ako keby otacas do protismeru svojej predchadzajucej jazdy. Take ostre zakruty mas napriklad na kopci Braunsberg za Slov. hranicani. No podla mna je to zakruta o 360° kedze sa otacam do protismeru predchadzajucej jazdy. Ale moze to byt aj o 180°
potom napis
potom napis
P.S: odvzdusnovat sa moje brzdy nebudu-mam mechaniky
PS : ake mas brzdy ?
PS : ake mas brzdy ?
ako ich odvzdusnim?
brzdy tektro aqulia
konec OT
zajtra daj vedet a ja by som to pripadne tiez skusil...
co vsetko si teda spravil ?
konec OT
zajtra daj vedet a ja by som to pripadne tiez skusil...
co vsetko si teda spravil ?
zajtra dam vediet
DIKI ZA RADY ludia, hadam to prestane "bublat" ...
jd5820 este si ich odvzdusni, ja si nastavim lanko
EDIT : uz to mam ale zatial sa tie brzdy iba "spamatavaju" z tech. benzinu, takze niekde pojdem a napisem....