...asi poznate tu reklamu, no a kedze ja som posluchal, tak som dnes U Slivu (byvali vojaci) na ceste stretol diviaka s dvoma malymi cunikmi. Dost mi lepilo, lebo ked ma stara zbadala, rozbehla sa za mnou, tak som otocil bajk a slapal o zivot. Diviaky totiz vidim bezne len v tej reklame...
Tazke poradte chlapcovi z mesta, co robit v podobnej situacii? Ako rychlo vlastne dokaze bezat napr. rozzureny diviak?
posledný komentár: 25. 5. 2019 o 22:55
Nastastie bol fesak nejaky krotky, tak som chvilu postal v uctivej vzdialenosti otoceny smerom z kopca. Ked zasiel dostatocne daleko, isiel som dalej. Keby sa rozbehol, tak tiez zjazdujem o zivot...
Urobil si najlepsie co si mohol, lozenie na strom je predsa len obtiaznejsie
Tazke poradte chlapcovi z mesta, co robit v podobnej situacii? Ako rychlo vlastne dokaze bezat napr. rozzureny diviak?
Fotiť. Nech po tebe niečo ostane.
Natvrdo. Nemáš šancu, keď si to sviňa nerozmyslí. Diviačisko je považovaný za nebezpečnejšie zviera ako maco. Ale v podstate, sa jej nexce prenasledovať. Ak sa dostaneš z jej "intímnej zóny" dosť rýchlo, tak sa na to vykašle.
A inak ako? Slipy vypraté?
Ja by som možno ešte zvolil alternatívu bajk rýchlo na zadné medzi sviňu a mňa a rýchlo cúvať. Tak toho zvera máš na očiach. Len či by ma to napadlo.
fotit som aj chcel, ale mal som tak zmrznute prsty, ze som nevedel stlacit ten blby fotak na mobile...
pampersky som uz vymenil
sorry za OT - triki včera isto pozeral Pelíšky
inak veľmi nepríjemná skúsenosť Dudo, ani si to nedokážem predstaviť, ufff....
Inak ja som bol par krat s polovnikmi robit honiča a boli sme aj na sviniach,zajacoch a podobnych vtakovinach...
Chuderka svinka tak utekala pre tymi psyskami...
taku pistalku na svine ale turisticke...