Kategórie
Bike-techRok 202X - kovbojka s bicyklami? # MTB # horský bicykel # výber bicykla # nákup bicykla # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # cenový limit
posledný komentár: 12. 4. 2019 o 21:04
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
-6% SR SUNTOUR XCR Air LO-R- 26" odpružená vidlica, 100 mm, L:187 mm (OEM)
161 €
-6%
MOC 189 €
savings RockShox Pike DJ Solo Air 26" odpružená vidlica, 100 mm
749 €
savings
MOC 1 149 €
-6% SR SUNTOUR RAIDON-XC RLR DS 26" odpružená vidlica, 100 mm, OEM
259 €
-6%
MOC 306 €
-6% SR SUNTOUR XCR Air LO-R- 26" odpružená vidlica, 100 mm, L:187 mm (OEM)
161 €
-6%
MOC 189 €
Ja som tiež chcel pre manželku. Nakoniec som jej zobral Radona z Nemecka...
"kopec veci je vypredanych/nedostupnych
---
btw otvoril som si konecne moj tunajsi kosik, mal som tam 21 veci a 8 z toho uz nedostupnych.
musim konecne aspon cast z toho objednat, inak mi to vsetko zmizne pred ocami
--
ale inak sorry, nechcem tu robit paniku
Všade samé SX, Judy silver, 16kg a podobné chuťovky alebo nebola veľkosť.
Nakoniec sme vyhrabali z ČR Kellys Thorx 50 2020 na SLX/XT a ešte dokonca v zľave...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale ano, uznavam ze je to zle, a to sa zaujmam len o komponenty. Vsimam si to uz od jesene/sept-okt 20’. Niektore veci naskladnili az minuly mesiac/februar 21’. Takmer pol roka...
Nevadi, vsetko zle je na nieco dobre, a ako su teraz biky vypredane, tak o rok-dva-tri ich bude kopec minimalne jazdenych na bazari
Ja som dnes pozeral a canyon vyšiel najlepšie s dodaní za 2 mesiace ale veľa modelov bolo s dátumom v neurčite a niektoré už vôbec neboli v ponuke
A niekedy je to aj o voli predajcu pomoct (mna jeden odbil (*poznamka- nie MTbiker), ze ten moj bajk uz nie je u vyrobcu (rocnik 2021), ale ako zazrakom v CZ ho zohnat vedeli☺️ - nenadarmo sa hovori, ze kde je vola, tam je cesta...
to ze si kupila vysnivany bajk je super lebo ak by si sa v tejto problematike zdrzovala dlhsie, vedela by si, ze kupit dnes bajk a hlavne komponenty je dnes veeeeeliky problem.... uzi si vela stastnych km na bajku