Kategórie
Bike-techRok 202X - kovbojka s bicyklami? # MTB # horský bicykel # výber bicykla # nákup bicykla # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # cenový limit
posledný komentár: 12. 4. 2019 o 21:04
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Akcia -22% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
539 €
-22%
MOC 779 €
savings RockShox Pike DJ Solo Air 26" odpružená vidlica, 100 mm
759 €
savings
MOC 1 149 €
-6% SR SUNTOUR XCR Air LO-R- 26" odpružená vidlica, 100 mm, L:187 mm (OEM)
161 €
-6%
MOC 189 €
-6% SR SUNTOUR RAIDON-XC RLR DS 26" odpružená vidlica, 100 mm, OEM
259 €
-6%
MOC 306 €
-6% SR SUNTOUR XCR Air LO-R- 26" odpružená vidlica, 100 mm, L:187 mm (OEM)
161 €
-6%
MOC 189 €
Ono k takémuto bubnu by sa pýtal robot, ktorý to odmotá, presne namerá články, roznituje strojovo, vyhodí čiarový kód, aby nedochádzalo k chybovosti.
Skor by som uvital, keby konecne davali kontaintery na kov. Strasne ma serie ked musim nejaky kov niekam vyhodit /hlavne taky uran/. Take male kusky ako retaz/kazeta, to neni vela, to mam v krabici /a obcas dojde nijaky nestastnik , ze z toho ide nieco robit
Ale s tou separáciou máš plnú pravdu. Tiež neviem z bicykla čo kam vyhodiť. Zberný dvor mám neďaleko, ale chodiť tam s kúskami reťazí a kazetou občas mi je také divné. A celý bajk mi tam je sakra ľúto hodiť. ?
Na 10sp som to jazdil az do 135mm a nestrielala
Ale nova sa nedala pouzivat vobec 😁
edit: 3x FOP za den .. pozadujem ockovanie .. Izzy68
... a takých je veľa aj tu.
😀😀 Ok egoista uz som este nieco vycitaj. Aj tak nechápem naco sa TU 3 strany riesi vydrz retaze.
Cloveče veď najprv mysli potom píš, tu sa nesťažujú vitrinkari. V sezóne ide reťaz do koša max po mesiaci, a to si sakra rozmyslis či tam hodis 20e alebo 60e. Máš pravdu v tom že ani tá drahšia by ma nezruinovala, ale nejak v zahadzovani väčších obnosov v rovnakých intervaloch neviem nájsť uspokojenie ;-]
Este raz, to co pises aj ty je vsetko OK, ale asi nekupis XX1 sadu so 60e reťazou ked to nepotebujes, nechces, nepripada ti to normalne atd. Je jasne ze ked ma niekto napríklad SLX sadu tak tam neda (alebo skor je uplne zbytocne) tam dat retaz za 60e, pre teba je zbytocne dat 60e za reťaz ktoru vymenis za mesiac, vsetko je OK.
Ale este raz si precitaj co som napisal, preco TU (prave v tomto vlakne) su 3 strany zadrbane vydrzou retaze? Ale spravil som aj ja chybu, zle som sa vyjadril.
Lebo popravde zaujimalo ma toto vlakno a tato momentalna situacia, ale citat tu 3 strany o vydrzi retaze sa mi nechce...
Dobre, hlboko sa ti ospravedlnujem ? nechajme to tak idem ďalej citat vlakno ?