Kategórie
Bike-techRok 202X - kovbojka s bicyklami? # MTB # horský bicykel # výber bicykla # nákup bicykla # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # cenový limit
posledný komentár: 12. 4. 2019 o 21:04
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
-6% SR SUNTOUR RAIDON-XC RLR DS 26" odpružená vidlica, 100 mm, OEM
259 €
-6%
MOC 306 €
savings RockShox Pike DJ Solo Air 26" odpružená vidlica, 100 mm
749 €
savings
MOC 1 149 €
-6% SR SUNTOUR XCR Air LO-R- 26" odpružená vidlica, 100 mm, L:187 mm (OEM)
161 €
-6%
MOC 189 €
-6% SR SUNTOUR XCR Air LO-R- 26" odpružená vidlica, 100 mm, L:187 mm (OEM)
161 €
-6%
MOC 189 €
A co sa tyka cien, niekto tu asi zaspal dobu a nezaregistroval globalnu pandemiu a jej dosledok na svetovy priemysel/obchod.
Pozri napr. Bike24.de, maju zlavy na niektore biky okolo 20% uz teraz.
Ak by ich niekto plánoval kúpiť, práve mi prišiel email z R2bike, že sú dostupné:
https://r2-bike.com/MAGURA-Bremsscheibe-MDR-P-203-mm-6-Loch
Zrovna včera som objednal plávajúce Galfer
Otazke znie co s cenami tohoto roku, ci v roku 2023. Mozeme ocakvat masivne zlavnovanie, ci trvalejsi pokles cien? Vieme, ze ceny sli neskutocne hore za posledne cca 3 roky, da sa povedat, ze aj cez 100% v niektorych segmentoch, takze priestor na zlavy tam je.
Zaujimave je sledovat moj kosik, ktory mam uz asi 1 mesiac plny, ale este som nespravil objednavku. Mam tam asi 10 poloziek, zacinal na 108 eura a do 3 tyzdnov spadol ku 100, teraz nejakych 102 eur, ale je vidiet, ze ceny sa hybu, hlavne smerom dole.
Otazka znie, ci sa oplati cakat na jesen kedy by predajcovia mohli zatlacit vyrazne nizsie a co na jar 2023, ci budu ceny nizsie ako cez tohtorocne vypredaje.
Trh tlaci ceny dole, ale mame tu stale rast energii, velku inflaciu, vojnu a ine co zase tlaci ceny hore, takze tazko povedat.
Podla mna vsak k istemu zlacneniu urcite medzirocne dojde (10% dajme tomu).
To radsej budem dozivotne jazdit 2x10 s kazetami za padesat ?
Uz dat 70 za ultegru mi je nejak proti srsti. Ludia maju furt vela penazi.
To radsej budem dozivotne jazdit 2x10 s kazetami za padesat ?
Uz dat 70 za ultegru mi je nejak proti srsti. Ludia maju furt vela penazi.
350e za akýkoľvek spotrebný diel na bicykel je šialenstvo, nech by som zarábal aj 5k mesačne, budem to vidieť rovnako. Nehovoriac že tá kazeta stojí aktuálne 439e.