Chyby:
Keď zatočí doľava tak čo urobí reťaz medzi rámom a vidlou? Spadne? A čo urobí, keď zatočí doprava? Natiahne sa?
Reťaz medzi vidlou a predným kolesom... ide z ľavej strany vidly, ale ihneď popred koleso, čiže sprava. Tá vidla je vyosená?
A následne sa schová za pravú vidllu, ale od vidly do pastorok ju už zabudol namaľovať...
Mám rozrobené také lehokolo, aj na nete je návod, python sa to tuším volá. Ale ja to mám v štádiu začaté a odložené na neurčito
Mam takto zapojeny dvojkotuc vpredu na magurach (jedna packa, dva strmene).. kto chce vyskusat osobne tak u mna.
Aby to bolo kosher riesenie , potreboval by si packu s vacsim priemerom piestika aby ti vytlacila viac kvapaliny...
nieco pre gramarov, jednou pakou obe brzdy
na lavu ruku ma predsa brzdu a aj radenie prehadzovacky. jednou pakou radi hore a druhou dole.
a dotm ty si asi myslel toho druheho, co tu kdesi bol (tu v teme do dala Kristina https://www.mtbiker.sk/forum/komponenty/prechod-z-3-x-10-na-1-x-10-t32825-9960.html) tento ma cestak Cannondale SystemSix a vzadu eagle XX1 kazetu a prehadzovacku, ten druhy mal Red s upravenym uchytenim a ramienkom.
Ono je to 1x15
a kazeta má rozsah 9-52
Všetko na jednu páčku