A ma vykon 3KW a viac... a ide to 50km/h+ .. v kazdom pripade nechcel by som na takom niecom brzdit, kedze vsetky prerábky mali len ráfikov brzdy.
ci pana...vyskočilo mi to tu keď som otvoril túto stránku a na môj vkus je to ozaj škaredý,netradičný výmysel na dvoch kolesách... barany,odpružená vidla, "konský" motor...no tfuj
https://tivi.cas.sk/video/2506955/kolobezka-aj-beziaci-pas-v-jednom-veziete-sa-po-meste-a-zaroven-kracate/
A teda snad nam povies, ako suvisi eskalator (zabudovany na pevno do budivy) s kolobezkou, ktora ma na sebe bezecky pas a zaroven sa pohybuje ? Ty sherlock
Kazdopadne by som to ukoncil asi ako vzdy, kolobezkari su uzko profilovana skupina ludi, ktori sa nenaucili bicyklovat a maju nadvahu, takze v podstate len furt podyebavayu, lebo zavidia tym cool bajkerom...
no shit sherlock?!
lebo elektrobajk, eskalator, alebo horizontalny eskalator na letiskach fici cisto na manpower... jasne, ze keby si to mal na priamo, tak tam mas straty, ktore by robili ten pohyb velmi narocnym a neoplatilo by sa to.
Má to na mój konzervatívny vkus veĺa brzdových páčiek
vobec nie, len ma to fakt zaujalo... a nasiel som cez Stravu komunitu v juesej, a ti tam naozaj davaju pekne palky. Skoda ze tie ceny so pomerne vysoko...a to este neratam clo a dph...
Mozno raz take skusim zlatat dokopy..