Sorry, neviem. Stretli sme sa pred hotelom v Karl. Varoch a pan zije niekde v Dojčlande. Ale bol velmi ochotny a zhovorcivy. Skoda ze to bol predposledny den nasho pobytu. Parkoval s tym v garazi vedla nasich bajkov a nepodarilo sa nam s nim skor stretnut. Asi preto ze sme stale niekde lietali
Vies ma s nim skontaktovat? Celkom ma to zaujalo a rad by som skusil aj nejaku tu väčšiu vzdialenost s nim dat.. dik
Ano, presne to / toho autobusara tam zahliadli viaceri.
/Nechcel som buchnut cudziu fotku a porusit pravidla fóra, ani otravovat autora PetraH so zverejnením ci suhlasom oň.
iron... ako to teraz oznacit....?? AWD alebo 2WD...?
Ja mam pocit ze si ani neskusil googla aby si si o tom nieco zistil.
Squash Falconer (zena) - nine weeks covering 3074miles (4 947 km)
63 Year Old American - 234.94 miles (378 km) in 24 hours.
este raz: nejde o maximalnu efektivitu pohybu a cielom nie je lamanie nekonecnych vzdialenosti
ale skor naopak, ide o fitness cvicenie v oudoor prostredi. Vysoka zataz. O to im asi ide.
There is simply no other device that provides a low-impact, full-body, time-efficient workout that is as fun and comfortable as an ElliptiGO bike. If you’re a current or former runner, fitness enthusiast or just want to enjoy exercising outside, you’re going to love your ElliptiGO. There’s nothing else like it.
mas plnu zataz na obe nohy stale (co aj pri chodzi a aj behu striedas zataz s fazou uvolnenia a relaxu).
Vsak skusal uz niekto dat 10-20-30 km v stoji na rovine na bicykli...?
Na kolobezke mas jednu nohu na platforme a druhou sa odrazas, co na ElliptiGO nerobis, plus tie prevody... ktora kolobezka ma nejake?
Skorej ako tieto zbytocne dotahovacky by ma zaujimalo kolko km sa s tym da realne ist bez toho aby potom clovek neodpadol mrtvy od unavy. Lebo ak pedalujes v stoji, resp slapes na orbitreku, obe nohy mas neustale pod zatazou celeho tela a vydrz teda asi nebude bohvieaka. Na kolobezke dam 100 - 200 km a prezijem (vzdy jedna noha chvilu odpociva..) na bicykli, kde hmotnost tela ide cela do sedadala mi dost skoro odchadzali sedacie svaly (teda ked som este jazdil pedale), ale aj tak ta vzdialenost bola pomerne velka ..:/